- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddsteel
aktív tag
Nem tudtam megoldani a gmail értesítéseit. Outlookot tettem fel, azzal teljesen jól működik a levelezőm. Ráadásul 3 emailt is kezel. A háttérben a gmail is ott van, de nem értesít semmiről, ha orvosolják a problémát, azt látnám. Mitől váltak el az útjaid? A HyperOStől vagy a telótól? Egyelőre engem sem győzött meg ez az oprendszer.
-
ddsteel
aktív tag
Igen, nálam is fennáll HyperOs-en Poco X5 pro-n: nálam pont ma idegelt fel a gmail. Nálam se hangja nincs, se semmi. Csak akkor kapok emaileket, ha belemegyek a gmailbe és a frissítésre nyomok. Minden be van állítva már, battery restriction off, értesítések engedve, gmail auto sync beállítva, gmailnek minden jog megadva. Jó lenne, ha csak ezért nem kéne custom rom-ot felraknom, de már nem tudom, mit tudnék csinálni. B@szott idegesítő, fontos emaileket jó lenne azonnal látnom, ahogy megkapnám... Egyetlen dolog van, ahol az autostart menü felsorolás van, egyszerűen nincs ott a gmail, magyarul nem tudom autostartra tenni a gmait. Van valakinek ötlete erre az értesítés mizériára?
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
Xiaomi 13t Pro-t használok, HyperOS van már rajta.
A Gmail értesítésekkel van egy kis gondom.
Megérkeznek azonnal, felugrik a lebegő értesítés, viszont random nincs hangja!
És egyszerűen nem tudok rájönni mi okozhatja ezt!Ha le van zárva a képernyő, akkor mindig hanggal is jelez ha e-mailem jön, de amikor fel van oldva mert mondjuk éppen böngészek, akkor néha van hangja a lebegő értesítésnek, de általában néma marad.
Az összes többi app rendesen működik.
Másnál is fennálló ez a probléma?Illetve még egy dolog amit nem találok;
Régebben elég részletesen testre lehetett szabni a füles hangzását, típusra is be lehett állítani, illetve volt EQ-is. Nem találom. Kivették belőle? -
OSERANSKY
junior tag
Hosszasabb szemrevételezés / tanulmányozás után nyugodtan ki merem mondani: MIUI Reloaded, semmi több. Nagyobb a füstje, mint a pecsenyéje...
-
Graphics
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen RAM-ot vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest