- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddsteel
aktív tag
Nem tudtam megoldani a gmail értesítéseit. Outlookot tettem fel, azzal teljesen jól működik a levelezőm. Ráadásul 3 emailt is kezel. A háttérben a gmail is ott van, de nem értesít semmiről, ha orvosolják a problémát, azt látnám. Mitől váltak el az útjaid? A HyperOStől vagy a telótól? Egyelőre engem sem győzött meg ez az oprendszer.
-
ddsteel
aktív tag
Igen, nálam is fennáll HyperOs-en Poco X5 pro-n: nálam pont ma idegelt fel a gmail. Nálam se hangja nincs, se semmi. Csak akkor kapok emaileket, ha belemegyek a gmailbe és a frissítésre nyomok. Minden be van állítva már, battery restriction off, értesítések engedve, gmail auto sync beállítva, gmailnek minden jog megadva. Jó lenne, ha csak ezért nem kéne custom rom-ot felraknom, de már nem tudom, mit tudnék csinálni. B@szott idegesítő, fontos emaileket jó lenne azonnal látnom, ahogy megkapnám... Egyetlen dolog van, ahol az autostart menü felsorolás van, egyszerűen nincs ott a gmail, magyarul nem tudom autostartra tenni a gmait. Van valakinek ötlete erre az értesítés mizériára?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- World of Tanks - MMO
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest