- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddsteel
aktív tag
Nem tudtam megoldani a gmail értesítéseit. Outlookot tettem fel, azzal teljesen jól működik a levelezőm. Ráadásul 3 emailt is kezel. A háttérben a gmail is ott van, de nem értesít semmiről, ha orvosolják a problémát, azt látnám. Mitől váltak el az útjaid? A HyperOStől vagy a telótól? Egyelőre engem sem győzött meg ez az oprendszer.
-
ddsteel
aktív tag
Igen, nálam is fennáll HyperOs-en Poco X5 pro-n: nálam pont ma idegelt fel a gmail. Nálam se hangja nincs, se semmi. Csak akkor kapok emaileket, ha belemegyek a gmailbe és a frissítésre nyomok. Minden be van állítva már, battery restriction off, értesítések engedve, gmail auto sync beállítva, gmailnek minden jog megadva. Jó lenne, ha csak ezért nem kéne custom rom-ot felraknom, de már nem tudom, mit tudnék csinálni. B@szott idegesítő, fontos emaileket jó lenne azonnal látnom, ahogy megkapnám... Egyetlen dolog van, ahol az autostart menü felsorolás van, egyszerűen nincs ott a gmail, magyarul nem tudom autostartra tenni a gmait. Van valakinek ötlete erre az értesítés mizériára?
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
Xiaomi 13t Pro-t használok, HyperOS van már rajta.
A Gmail értesítésekkel van egy kis gondom.
Megérkeznek azonnal, felugrik a lebegő értesítés, viszont random nincs hangja!
És egyszerűen nem tudok rájönni mi okozhatja ezt!Ha le van zárva a képernyő, akkor mindig hanggal is jelez ha e-mailem jön, de amikor fel van oldva mert mondjuk éppen böngészek, akkor néha van hangja a lebegő értesítésnek, de általában néma marad.
Az összes többi app rendesen működik.
Másnál is fennálló ez a probléma?Illetve még egy dolog amit nem találok;
Régebben elég részletesen testre lehetett szabni a füles hangzását, típusra is be lehett állítani, illetve volt EQ-is. Nem találom. Kivették belőle? -
OSERANSKY
junior tag
Hosszasabb szemrevételezés / tanulmányozás után nyugodtan ki merem mondani: MIUI Reloaded, semmi több. Nagyobb a füstje, mint a pecsenyéje...
-
-
gazdi40
csendes tag
Kiváncsi leszek az ujra de azt hiszem meg ami jo volt azt is kiirtják a rendszerből ,utánna meg csodálkoznak mindenki engedi el mert alapvetően nem tanulják meg a gyártok ,nem maguknak gyartanak telefont hanem eladásra. Az rendben neha vannak hardveres korlátok de sokszor csak az öncéluan összehányt rendszer van amit eszi nem eszi nem kap mast elven tálalnak. Persze arra jo hogy utanna meg az eladásoknál sapitozzanak hat mert nem kell senkinek .
-
janeszgol
félisten
Itt a készüléklista: [link]
-
-
zzolika
aktív tag
Csak halkan jegyezném meg: nem lehet, hogy azoknak vannak a problémái a Miuival, akik romolnak, minden sz*rt feltelepítenek rá?
Nekem gyári 14 van, nem nyitottam bl-t, nem raktam rá főzött romot, nem telepítek fel minden (fórumokon ajánlott qv. jó) appot, widgetet.
Reklámmal még sosem találkoztam. Belassulással, memória elfogyással, kidobálással sem, a fele ram általában szabad. Átlagos használat, nem nyitok meg egyszerre 20 weblapot, nem játszok közben.
Újraindítani sosem szoktam, csak ha frissítés jött aminek muszáj. Most pl. 1714 óra futásidőnél tartok... És minden jól működik rajta. Vagy csak én vagyok a helikopter? -
válasz
tomboy0013 #92 üzenetére
Ne büntesd az asszonyt akkor vele, csak szereted egy kicsit.
Csere lesz ebből.
Én mondjuk az RN8T-t le akartam cserélni nála, de nem hagyta, kapott volna egy F3-ast, de azt mondta nem kell neki.
-
válasz
tomboy0013 #89 üzenetére
Tehát feleségednek van egy Redmi ami szar, ezért szar az egész MIUI. Ezt is értjük mi is. Roppant konstruktív.
-
válasz
tomboy0013 #89 üzenetére
Zárjuk le.
Véleményt én senkire nem erőltettem.
"Gondolom te csak és kizárólag olyan témákhoz szólsz hozzá amivel naprakész tapasztalatod van. " - Igen, alapvetően igyekszem így eljárni, sokkal könnyebb egy témakörre specializálódni.
-
tomboy0013
veterán
Miért ez a off cunami ami megy az nem felesleges időpocsékolás és önigazolás részedről is? Próbálod a másikra ráerőltetni a véleményed, de az a helyzet hogy ha úgy tartja kedvem leírom bárhol bármilyen témában a véleményem és sok vizet nem zavar ha te ezt nem érted, kulturáltan írtam. Az hogy neked ez nem tetszik mert azonosultál egy tárgyal vagy épp gyártóval azzal nem tudok mit kezdeni. Gondolom te csak és kizárólag olyan témákhoz szólsz hozzá amivel naprakész tapasztalatod van. Nyilván.
Egyébként van aktív Xiaomi a feleségemnek amin MIUI van és hát nem épp felhőtlen a kapcsolat, megy is rá hamarosan a PE ROM, biztos a véletlen műve.
MIUI 14 óta nem megy a VoLTE, befagy az app váltó, és néha eltűnnek a gyorskapcsolók, jah és egy csomószor előjön a képernyő közepén egy kis töltő téglalap. Ez így gondolom tok oké. Az előd Redmi se volt jobb. -
hankock
tag
És azért említsük meg a Xiaomi/MIUI előnyeit is a többihez képest.
Infra távirányító, imádom
Adatkorlátozás, ahol apponként be lehet állítani, hogy mi férjen hozzá a mobilnethez/wifihez és mi nem. -
válasz
tomboy0013 #86 üzenetére
Akad egy jelentős különbség a kettő között.
Ha valaki nem használja a rendszert már és rohadtul nem is akarja, akkor a folyamatos negativitásnak én nem látom értelmét.
Mi értelme? Időpazarlás vagy önigazolás én nem tudom...
Váltottál, oké, magyarán már aktuálisan nincs tapasztalat, az megállt akkor, amikor leváltál a rendszerről
Innentől ez nem élcelődés, hanem semmi...
Én értem, hogy minden ember más, de javarészt olyanok is véleményt alkotnak, akiknek semmiféle tapasztalatuk nincs és csak simán hergelik a topicot...
Értsd, nem megyek Se Samsung , Se iPhone topicba bravúroskodni, hogy huhh ez de szar az igényeimnek... Nincs értelme.
És de, ez számomra érthetetlen viselkedési formula... Hogy azok jobban tudják egy adott rendszer gondjait, akik nem is használják...
Ha neked gondod volt a rendszerrel, az miért élcelődés, hogy váltottál, szuper, megtaláltad a megfelelőt... Ezt nem nekünk kellett elfogadni, hanem neked.
Használni kell azt, ami neked jó, és senki nem baszogat, meg se kérdezem, hogy mi az. Neked jó és kész. Minden rendszernek van negatív és pozitív eleme, és az objektivitás mellett persze szubjektív dolgok is közrejátszanak.
Innentől ezt lassan zárjuk is, mert a HyperOS-hez már nincs sok köze.
-
tomboy0013
veterán
Annyira nincs is mit érteni, minden ember más, van aki ilyen irányú véleményével azonosul annyira hogy muszáj folyton ott lennie és elmondani miért rossz szerinte a rendszer, te meg azt mondod el mennyire megfelel és elkezdtek élcelődni azokon akiknek akár megalapozott gondjuk is volt vele azért váltottak mint pl. én. Ez talán a jobb viselkedési forma ami megállja a helyét? Szerintem egyik sem jobb a másiktól.
-
CortezX
aktív tag
-
válasz
Barthezz2 #83 üzenetére
Igen, ennek ennyinek kéne lennie, de valamiért nem az ...
Nem értem sosem ezt a rendszer-sározást...
Nekem nem tetszik xyz rendszer, nem megyek oda bofogni minden hír alá .. minek?Használja mindenki, amit szeret.
Most ugyanezt láttam egy más jellegű hír alatt . Durva volt.
-
válasz
tomboy0013 #80 üzenetére
Figyelj, itt van mellettem kollegám Samsung A54-el, aztán naponta látom, hogy újraindítja valamiért. Ő se véletlen.
Én nem mondtam, hogy a MIUI hibátlan, mert nem az. De valahogy minden Xiaomi hírnél van legalább 2-3 ember, aki odaböfögi, hogy a MIUI mekkora szar.
Én ezt nem látom egy Samsung, vagy Sony, vagy akár milyen hírnél. Használtam Sony-t, használtam Huawei-t(még Google előtt), mindegyikkel volt gondom, mégsem megyek oda egyik gyártó cikke alá se elmondani, hogy jó telefon, de mekkora gyík rendszer. Vajon miért? Nemtudom. De erre írtam korábban, amit.Köszönöm én meg jól megvagyok a MIUI-al. Más meg mással. Ez ennyi kellene legyen
Egyébként majdnem Samsungot választottam a Xiaomi 13 helyett, de nem győzött meg. Az Ultra meg sokkal drágább.
Plusz ugyan nem telefon, hanem TV, 400+ ezer forintos(3 éve véve), QLED Samu van otthon, de pl a rajta lévő Tizen rendszer miatt már párszor szívem lett volna kidobni az ablakon.. Ezt se írogattam le sehova máshova, csak ha cserélni kell, nem fogok Samsungot venni. Ennyi
-
válasz
tomboy0013 #80 üzenetére
Sokan meg csak használják, és nem posztolnak csoportokba...
Az ilyen csoportokba azért néhány tagnak szavazati jogot sem adnék...Ha nem tetszik, nem kötelező használni, annyi gyártó van.
Engedd el, válassz másik szimpatikus rendszert.
Én V5 óta használom, egyedül ez a rendszer nem baszott még fel. Most vettem egy natúr droidos tabletet, és érthetetlen néhány dolog...( Lehúzom az állapotsort és nincs fényerő állítás, csak második lehuzasra....
)
Azóta se jutottam megfejtésre...MIUI evidens.
-
Bagoly01
senior tag
válasz
tomboy0013 #80 üzenetére
Ezek közül egyikkel sincs gondom. Mondjuk én nem "multitaszkingolok" sosem.
Egyébként az utóbbi időben már én is kezdtem negatívumként emlegetni a miuit,
rá kellet jönnöm hogy nem is annyira gáz mint ahogy a mainstream mantrázza az "igét.
Értem a frissítési problémákat, és hogy ez jelenti a szentgrált, de én úgy vagyok vele, hogy jobb ha nincs nagyobb frissítés, mert akkor szinte biztos hogy a kamera kap egy jó kis nerfet. Ezt botrányosnak tartom.... Ez meg az én gondom.
De persze nem mondtam hogy hibátlan, és sok minden jogos, csak a kritika mértékével nem értek egyet. -
tomboy0013
veterán
Gyenge multitask, folyton valami bug ami az alaphasználathoz kell, folyamatos értesítési gondok, egyre ritkuló frissítések, nagyon lassan javítják a bugokat ha már 1 éves elmúlt a telefon, de általában inkább újak jönnek a régiek helyére vagy mellé, nekem ez a tapasztalat. Szerettem volna szeretni de 3,5 év után elég lett belőle. Meg mióta a Google kitalálta a Monet engine-t, azóta dizájnban sem egységesek a MIUI és Google app-ok, egy tákolmánynak néz ki, iOS koppintással karöltve. Nem tetszik már egyáltalán. El lehet bagatellizálni mások gondjait de attól még vannak. Ez utóbbi inkább Bartezz2-nel szól. Engem nem érdekelt sose hogy kínai vagy sem, csak ne idegesitsen fel azzal, hogy folyton szívat valamivel. Nálam ilyen volt a MIUI, és ahogy látom a Facebook csoportot elég sokan vannak ezzel így.
-
-
Mindenkinél más a kedvenc. Ezt meg jó szidni, mert "kínai" vagy nem tudom.
Én kifejezetten szeretem, már azelőtt használtam, hogy telefont gyártott volna mellé a Xiaomi és kifejezetten csak akkor veszek más márkát, ha valami mással nagyon meg tud győzni. De olyankor hiányolom is
-
válasz
LurkerSheik #73 üzenetére
Konkrétumok nélkül nehéz ítélkezni még.
-
válasz
LurkerSheik #73 üzenetére
Ja a Nexus vonalat kár volt kivezetni, jobban is hangzott. Plusz kezdik majd a HyperOS-szél elölről a számozás. Gondolom majd kiírja névjegyen, hogy hányadik Android főverzión alapul.
-
Eldobnak egy bejaratott brandet erre hoznak helyette egy nudli semmitmondot.
mint a nexus -> pixel valtas kuglinal
-
válasz
Linkin1994 #29 üzenetére
Az a baj a MIUI- val,hogy a felülete pl nem táblagépekre optimalizált. A Samsungnál ez is meg van oldva. Az Apple meg külön fejleszti az iPadOS-t táblagépekre. Néha a Xiaominál gagyi kínai beütés érzete van az embernek... na meg ott van negyedévenként megjelenő frissítés, ami Samsungnál a negyedik év lejártáig ismeretlen, mert havonta kapunk frissítés.
Most a Xiaomi sem kezdett el fejleszteni egy 0-ról újra írt OS-t, hanem az Android alapú 7-eve tákolt olyan verzióval jelenik meg, aminél talpon tud maradni ha úgy jár mint a Huawei. Tanult belőle, és készül rá.
-
tomboy0013
veterán
Akkor azért nem volt vele gondom mert ezek mind Google tárcsázót használó eszközök már a családban. Bár nem rémlik hogy a Poco F1-emnél lett volna ezzel probléma a MIUI tárcsázó esetén, pedig annál kezdtem anno a takarítást és első körben ment a Joyose is a levesbe, meg egy Redmi Note 4 és 5-nél is.
-
válasz
tomboy0013 #69 üzenetére
A Joyose az SMS-ek kezelésben lehet fontos, de leginkább a kínai illetve MIUI tárcsázót és üzenetkezelőt használó mobilokon.
Így igen, egy EUXM romon nem számít. Mondjuk én a Google appok közül kettőt használok, a többi ugyanúgy bloatware, mint a többi MIUI-s...
-
tomboy0013
veterán
Nyilván érdemes utánanézni miket törölget az ember, de az app-ok jó része törölhető, Joyose is ott volt a törölhető dolgok listáján, nem tudom ebből mi gond adódhat, jelenleg is 3 MIUI -s eszköz van családon belül amiről mindent takarítottam már jó rég. Kb csak Google alap app-ok maradtak, meg amire mindenképp szükség van a MIUI használathoz.
-
válasz
tomboy0013 #67 üzenetére
És van, amiket meg nem annyira javasolt eltávolítani, a Joyose-t sem annyira.
Én egy ideje nem babrálom, mondjuk engem nem érint, xiaomi-eu rom az első, ami felkerül.
Már a memóriakezelést is odabízom a rendszernek, mert jobb üzemidőm lett. -
tomboy0013
veterán
válasz
Barthezz2 #66 üzenetére
De van egy raklap bloatware amit nem látsz, meg app ami haszontalan. Én ezekkel kezdtem, ezek között van MiHealth, MIUI Analytics, Bugreport, Freeform, Hybrid accessory, Joyose, MSA meg ilyen sz*rságok amik a háttérben tevékenykednek, adatokat küldenek, stb.
Ha ezeket törli az ember akkor a reklámok is eltűnnek az olcsóbb telefonoknál, meg jó sok tárhely is felszabadul minden MIUI eszközön. -
válasz
tomboy0013 #65 üzenetére
Mondjuk 3-400 ezerért nincs is reklám.
A Mi 10T Pro-t váltotta nálam a Xiaomi 13, egyiknél se nagyon van. Páromnál a Redmi Note 10 Pro-nál viszont igen. De az kb 120k volt, nem 300.. -
tomboy0013
veterán
Nekem ne mondd, nekem is csak PE ROM-mal vált szerethetővé a Poco F2 Pro, szóval teljesen értem amit írsz . De egyébként ezzel a gyomlálgatással sem volt gond ameddig baromi jó ár -érték aránya volt a Xiaomi telefonoknak (valamit valamiért), azért egy 250-400 ezres telefon használatát én sem ezzel akarnám kezdeni. Többek közt a szopakodás miatt választottam a Pixel vonalat, egyszerű és nagyszerű, a PE ROM használat közben körvonalazódott hogy ez nekem jobban fekszik.
De nyilván mások vagyunk, van akinek nem nyűg se a reklám se a sok felesleges app. -
Ricardo
titán
válasz
tomboy0013 #62 üzenetére
Veszek egy telefont és ezzel kell kezdeni? remek. Konkrétan a fél rendszert ki kellene írtani.
Filekezelő galéria, és lehetne sorolni.
Ezzel az erővel (ha már a gyári alkalmazások jó részét kukázni kell alapból) kaphat új romot.
Ez is történt a család egyetlen megmaradt Miui-s tagjával. megkapta a fiam, és tettünk rá egy Pixel experience-t.
Az valódi orvosság nem csak a reklámokra, hanem a rossz ram kezelésre, és egyéb bosszantó bugra
-
tomboy0013
veterán
Minden Xiaomi telefont gépre dugtam, ADB és minden felesleges app kuka, ezáltal soha egy reklám se jött, felszabadult 3-5GB a tárhelyból telefontól függően és ezzel probléma megoldva. Ehhez semmi root meg bootloader nyitás nem kell.
Inkább a bugok és a RAM kezelés volt a gáz de azok nagyon. -
Ricardo
titán
Egyre agresszívabb ramkezelés, és a tolakodó reklámok.
Hiába lakatoltam ledolgokat gondolkodás nélkül bezárogatta őket.
A reklámokat hiába tiltottam mindenhol ahol lehet, tolta az arcomba. Az idő múlásával egyre többet.
Konkrétan (kis túlzással)úgy éreztem magam mint aki egy reklámújságot lapozgat.
Meguntam.
Az idő múlásával egyre nehézlkesebb, töményebb, és "agresszívebb" (az említettramkezelés és reklámok terén leginkább) a MIUI.
Egyszer aztán meguntam.
Remélem visszatérnek a gyökerekhez hozzáállás terén, mert eleinte teljesen jó, elhető volt , előremutató megoldásokkal. -
válasz
Elit3Zotya #58 üzenetére
Novemberben jön a Xiaomi 14 ezzel az új OS-el. Nem vagyok benne biztos, hogy a 13-as széria idén megkapja. Szóval lehet igazad lesz.
-
-
válasz
Elit3Zotya #55 üzenetére
A 13-asra most van folyamatban az Android 14 - MIUI 14. Vannak akik már megkapták. Gondolom azért maradt MIUI 14 új droid alapokon, mert MIUI 15 helyett már ez jön majd.
-
válasz
Elit3Zotya #55 üzenetére
Valószínűleg
Reports had been talking about a new operating system known as MiOS. And recently, Xiaomi registered trademarks for ‘Xiaomi Pengpai’ and ‘Xiaomi Hyper’. Interestingly, while it’s referred to in English as HyperOS, the Chinese translation labels it as ThePaper OS.
-
Hát ez nekem új, hogy már a 14-es szériával jön az új rendszer..
Nincs bajom a miui-val, de hátha még jobb lesz..
A váltás hátterében a hosszabb frissítés is lehet közre játszik.
A 13 -as széria, akkor gondolom erre fog majd frissülni. -
-
törölt tag
Gondolom régebbi telefonok nem fogják megkapni. (Poco X3 Pro pedig SD860 van benne 8GB RAM és 256GB tárhely)
-
Politikai dolgokat hanyagoljuk!
-
Ricardo
titán
-
floratm
senior tag
válasz
Linkin1994 #43 üzenetére
B20!
Régen ez volt a nóta.
Most:- Nincs frissités.
Ja, hogy 4 android és 5 év biztonsági udate?
Akkor legyen az hogy tul sok modelt addnak kiiiii -
válasz
Linkin1994 #43 üzenetére
Várj, olyan számokat írj, amik fedik a valóságot, mert ezzel már valaki befürödött, hogy írt egy 150 féle telefont, majd valaki egymás mellé tette a 2022-ben megjelent telefonok számát, kivonta a testvérmodelleket, amik azonos kódnéven futnak, és végül kiderült, hogy ugyanannyi volt a kiadott készülékek száma vagy kevesebb, mint más márkáké..
A valóságot érdemes egy fórumon leírni.
-
Linkin1994
senior tag
-
-
válasz
Linkin1994 #39 üzenetére
Pont ezért nem fognak a sok millió felhasználójuk képébe tolni egy teljesen más designt. A MIUI olyan, amilyen. Sok év alatt csiszolt felület, ami előbb létezett, mint lett volna telefonjuk. Lehet szeretni/nem szeretni, de ilyen.
Ha most ide tolnak az arcomba MIUI 14 után egy full más felületet a Xiaomi 13-as telefonomra, roppant bosszús leszek. És szerintem nem csak én.
Nyilván lehet változtatni, változtatnak is kicsit mindig. De itt nem hiszem, hogy ez volt az elsődleges, hanem maga az OS. Arról szól. Utána mehet tovább a felület, ahogy eddig is az újabb és újabb MIUI verziókkal.
Harmony OS is jobbára ugyan úgy néz ki a Huawei-nél.
-
válasz
Linkin1994 #39 üzenetére
Erre gondolsz?
Xiaomi 13T and Xiaomi 13T Pro will include 4 generations of Android OS upgrades, as well as 5 years of security patches.
Amúgy olvasod a híreket?
Látod, most kezdenek vele valamit, de még mindig szidod őket.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
Barthezz2 #38 üzenetére
Én értem de az embereket az nem igazán szokta érdekelni hogy mit szenvedtek a motorház tető alatt. Design ez fogja meg az átlagot.
Másik oldalról valamit kezdeniük kell a supportal mert full káosz a többi gyártóhoz képest.
Mondjuk lehet segítene ha havonta nem dobnának ki 10 telefont -
válasz
Linkin1994 #35 üzenetére
Mit? A MIUI-t? Ami össze fort a nevükkel? Nemigazán..
Az hogy nézegeted a képeket és minden ugyan úgy néz ki, az pont nem jelent semmit.De ha nem akarod érteni, nehéz magyarázni..
-
válasz
Linkin1994 #35 üzenetére
A villantás pont a legvége a történetnek...
A fejlesztés a motorháztető alatt zajlik remélhetőleg.
-
válasz
Linkin1994 #29 üzenetére
Ezek még csak appok. Sima APK.
Ezzel még nem erősödött meg az, hogy csak névváltás lesz.
-
válasz
Linkin1994 #29 üzenetére
Nyilván nem fognak egyből egy totálisan más designt mellé tolni, mikor évek óta a MIUI felületet finomítják. Te sem gondoltad komolyan.
A képekből meg pont semmi mást nem látsz. -
tomboy0013
veterán
Amilyen sz*r híre van a MIUI-nak nem csoda hogy meglépik ezt, kb mint anno a Samsung a TouchWiz-zel.
-
MrOomen
tag
válasz
7Heads Drago #26 üzenetére
Persze, de ez a kiforgatása a ténynek hogy erre vannak amcsi törvények, több fokozattal, és ezt érvényesítették rajtuk.
DJI is került anno fekete listára, csak ők egy enyhébb korlátot kaptak, kereskedelmit, ami a beszállítókat érinti leginkább.
Azért biztos az is számít hogy mennyire "nyílvános" ez a történet.
Azt se felejtsük el hogy nem minden országnak van saját telefon/drón/egyébkütyü márkája.
FB, Google stb meg amcsi cégek, majd pont a saját szellemi termékük ellen hoznának ilyen korlátokat? -
<Adamsky>
nagyúr
"Ez a rajongói konteó..."
Szerintem annál több. Különben mivel magyarázod, hogy a mobilos vonalat is kicsinálták (a GMS letiltásával), miközben a Huawei laptop-jai ugyanúgy jöhetnek az MS rendszerével?A témához ...
Vicces (ill. inkább szomorú), hogy a valaha híres nevet / rendszert dobja a gyártó. Nem tudom mennyien tudják (emlékeznek rá), hogy előbb volt Miui és csak utána Xiaomi telefon. Sőt, előbb sok gyártó telefonjára (Samsung, a Sony, HTC, Google Nexus) elérhető volt.
Remélem valami tényleg fergetegesen nagyot gurítanak, különben felesleges volt a névcsere. -
-
válasz
dilajoska1 #10 üzenetére
Nincs párhuzam a kettő között .
A Huaweit a hálózati üzletág miatt csesztették.
-
papi77
addikt
Ezt az elnevezést!???
-
dilajoska1
őstag
És ez a MiUi 15 után jön vagy akkor az kimarad? Félek hasonlóan fogja végezni mint a Huawei és erre készülnek fel.
-
Pár napja merő véletlen újraraktam a telefonom. Miui 14.
Előtte mindig módszeresen kapcsolgattam, hogy na majd én tudom a memória kezelést...
Nos, most maradt a gyárin. Aksim bő fél nappal többet bír...
Lehet jobban tudja, mint én...Eddig mindig azt gondoltam, nekem ne zárjon be semmit... Érdekes, minden értesítés megjön így is.
-
Plug Life
senior tag
Remélem a memóriakezelést átírták 😂
-
joey04
titán
Az MIUI jobban hangzott pedig.
-
válasz
Fritz Teufel #4 üzenetére
De ha írnak egy új forkot, akkor az miért ne lenne friss és új?
Nem az történt, hogy maradt a MIUI.
És egyelőre többet nem is tudni, teljesen új név kerül bevezetésre.
Az első mélyebb tesztig sokat nem tudni. -
Fritz Teufel
addikt
Nem semmi, hogy majd' 10 év kellett, hogy Android alapokon írjanak egy új forkot. Vajon mit nem lehetett a MIUI-ban átírni, hogy újra kellett kezdeni
Ennyi idő alatt lehetett volna írni egy új rendszert is Linux alapokról. Még érdekes is lehetett volna a Linux és egy rendes vas összekapcsolása. Ez így olyan mintha a rozoga épületet szépen bevakolták volna. Attól még nem lesz új és friss.
-
-
pusszycat
nagyúr
Azt olvastam egy "testvéroldalon", h a harmonyos-re akkar hajazni
tartva talán a GMS megvonásától. Na, tudják milyen időket élünk. -
Alapvetően nem nagyon értem MI-ért történt mindez.
Lehet a MIUI-ban lévő MI részlet zavaró a jövőre nézve, és emiatt váltottak, de egy magyarázatot azért elfogadok.
Én alapvetően kedvelem a MIUI-t, sok testreszabási lehetőség van benne, de lehet most már ténylegesen nagyobb teret engedve a szoftverfrissítések gyakoriságának új alapokat dolgoztak ki...
Ez már csak találgatás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi vezérigazgatója hivatalosan is bejelentette az új platformot, ami a Xiaomi 14-es szériával mutatkozik be.
- EAFC 25
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest