Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Miért ez a off cunami ami megy az nem felesleges időpocsékolás és önigazolás részedről is? Próbálod a másikra ráerőltetni a véleményed, de az a helyzet hogy ha úgy tartja kedvem leírom bárhol bármilyen témában a véleményem és sok vizet nem zavar ha te ezt nem érted, kulturáltan írtam. Az hogy neked ez nem tetszik mert azonosultál egy tárgyal vagy épp gyártóval azzal nem tudok mit kezdeni. Gondolom te csak és kizárólag olyan témákhoz szólsz hozzá amivel naprakész tapasztalatod van. Nyilván.
Egyébként van aktív Xiaomi a feleségemnek amin MIUI van és hát nem épp felhőtlen a kapcsolat, megy is rá hamarosan a PE ROM, biztos a véletlen műve.
MIUI 14 óta nem megy a VoLTE, befagy az app váltó, és néha eltűnnek a gyorskapcsolók, jah és egy csomószor előjön a képernyő közepén egy kis töltő téglalap. Ez így gondolom tok oké. Az előd Redmi se volt jobb. -
tomboy0013
veterán
Annyira nincs is mit érteni, minden ember más, van aki ilyen irányú véleményével azonosul annyira hogy muszáj folyton ott lennie és elmondani miért rossz szerinte a rendszer, te meg azt mondod el mennyire megfelel és elkezdtek élcelődni azokon akiknek akár megalapozott gondjuk is volt vele azért váltottak mint pl. én. Ez talán a jobb viselkedési forma ami megállja a helyét? Szerintem egyik sem jobb a másiktól.
-
CortezX
aktív tag
-
tomboy0013
veterán
Akkor azért nem volt vele gondom mert ezek mind Google tárcsázót használó eszközök már a családban. Bár nem rémlik hogy a Poco F1-emnél lett volna ezzel probléma a MIUI tárcsázó esetén, pedig annál kezdtem anno a takarítást és első körben ment a Joyose is a levesbe, meg egy Redmi Note 4 és 5-nél is.
-
tomboy0013
veterán
Nyilván érdemes utánanézni miket törölget az ember, de az app-ok jó része törölhető, Joyose is ott volt a törölhető dolgok listáján, nem tudom ebből mi gond adódhat, jelenleg is 3 MIUI -s eszköz van családon belül amiről mindent takarítottam már jó rég. Kb csak Google alap app-ok maradtak, meg amire mindenképp szükség van a MIUI használathoz.
-
Ricardo
titán
-
Linkin1994
senior tag
-
<Adamsky>
nagyúr
"Ez a rajongói konteó..."
Szerintem annál több. Különben mivel magyarázod, hogy a mobilos vonalat is kicsinálták (a GMS letiltásával), miközben a Huawei laptop-jai ugyanúgy jöhetnek az MS rendszerével?A témához ...
Vicces (ill. inkább szomorú), hogy a valaha híres nevet / rendszert dobja a gyártó. Nem tudom mennyien tudják (emlékeznek rá), hogy előbb volt Miui és csak utána Xiaomi telefon. Sőt, előbb sok gyártó telefonjára (Samsung, a Sony, HTC, Google Nexus) elérhető volt.
Remélem valami tényleg fergetegesen nagyot gurítanak, különben felesleges volt a névcsere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest