- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései.
Új hozzászólás Aktív témák
-
confuser
senior tag
Szerintem kicsit túlgondolod. Ha olvastad a topik címét vagy az összefoglalót, akkor tudod hogy a visszatérítés az elsődleges célok között van. Kavarodás meg nem lesz a topikok között, a bankosban eddig is csak megtűrt téma volt a hitelkártya, most meg lett dedikált helye. Ha meg 1-1 komment a másik topikban landol, az szerintem még nem kavarodás.
"nem is minden hitelkártya ad visszatérítést, főleg alapból, így a visszatérítés nem igaz minden hitelkártya esetében"
Melyik nem ad? 8 magyar bank standard hitelkártyáit néztem át (+MBH partnerkártyák), mindegyik ad, alapból. Cetelem, Erste, MBH, CIB, UniCredit, OTP 1% minden vásárlásra, K&H és Raiffeisen meg bizonyos üzletkategóriákra."jellemzően nem is a visszatérítés miatt választják az emberek a hitelkártyát, hanem azért, hogy megtudjanak venni bizonyos dolgokat előre, stb."
Pedig szerintem ha már hitelkártyát vált ki az ember, ez az egyik legfontosabb szempont (visszatérítés-költségek), hiszen "hogy meg tudjanak venni bizonyos dolgokat előre", azt mindegyik kártya tudja, mert mindegyiknél a bank pénzét használod. Persze ha valami konkrét egyedi igény az elsődleges szempontja valakinek, mint a fent említett utazás, akkor már más tulajdonságok is fontosak, és vonzó lehet mondjuk akár egy Erste Wizz Air hitelkártya is.Az MNB-s link jó ötlet, egész biztosan bekerül.
-
RR-13
őstag
Van még egy utolsó javaslatom az összefoglalóval kapcsolatban:
Az MNB "hivatalos" Hitelkártya termék ismertetője itt megtalálható, a link esetleg az összefoglalóba emelhető, persze Forrás megjelöléssel együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest