Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Pepeninho #37902 üzenetére
És ez hol rekord? A katalán lap csak szart kavar szerintem. De ha igaz is, nekem ez többnek tűnik ránézésre (nem számoltam össze).
Más forrás szerint a Real-nál a fizetések. ez viszont kifejezetten alacsony
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Pepeninho #37816 üzenetére
Van 1-2 kameraállás amiből szépen látszik ,hogy érkezik meg oldalról és tarolja a srácot . Nem érv ,hogy mert nagyobbat tudott ugrani azért történt ez. Lendületből jött "lemaradásban" és vitt mindent , innentől kezdve egy hajszál választ át az egymás eltaposásától , mondván én vagyok az erősebb ( én ugrok nagyobbat) szimplán ennyi a bajom.....
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Pepeninho #37782 üzenetére
Ez nem csak Spanyolországban van így... Angliában Adebayornak az Arsenal szurkolók azt kiabálták a busztámadás után, hogy bárcsak te haltál volna meg. Semmi nem lett a következménye ha jól emlékszem. Olaszországban folyamatosak a rasszista, trágár beordítások. Talán ott a legrosszabb a helyzet. Dortmund szurkolók is családokat zaklattak a Bernabeuban,stb.. A foci előhozza az emberekből a barbárt.
Ez meg "Spanyolország ingerküszöbe a rasszizmust tekintve igen magasan van.
A rohadék cigányok!
" remélem poén volt
Más:
Istenem, Arbeloa xd
Ez a srác még mindig akkora kakukktojás a csapatban. Durvább, mint Pepe rosszabb napjain és nem tud támadni. Ami megnyugtat, hogy védekezésben is legalább annyira szar. -
DeathAdder
veterán
válasz
Pepeninho #37697 üzenetére
Ott volt Xabi, Mascherano, Torres, Gerrard... de amint nemvolt BL rövid időn belül csak a legenda maradt (bár őt is csak a BL győzelem mentetette meg annó a cselzitől), nem volt gyenge az a keret sem.
Mata érkezése viszont valóban bizakodásra adhat okot, ami hatására talán pörszi,rúni nem hagyják el a csapatot, de ezt sem kell készpénznek venni
-
DeathAdder
veterán
válasz
Pepeninho #37691 üzenetére
Kérdés ki akar majd oda menni, és kit sikerül megtartani?
A Poolba a kutya se akar már évek óta, Suárez volt az egyetlen aki úgy jött, hogy sztártehetségnek volt kikiáltva és szinte borítékolható volt a sikere, de ő is csak azért, mert gyerek kora óta nagy pool szimpatizáns.
Ráadásul Torres, akit imádtak a drukkerek, többek között azért is, mert nem győzte hangsúlyozni, hogy mennyire boldog itt, és semmihez sem foghatók a szurkolók és a klub, erre a legnagyobb szarban hagyta ott őket a téli igazolás utolsó pillanatában..Pénz volt, de a csapat építés nem ment, mert csak ilyen Downing, Carrollok voltak hajlandók eljönni.
BR most is félig kiégett tehetségekből, ifikből és relatíve alacsony költségvetésből tudta elkezdeni a csapat építést, olyanokból mint pl. Sturridge, Coutinho, Sterling..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- DJI Mini 3 pro FMC drón szett - 3 akkumulátorral +extrák
- Certina DS Royal
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest