- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
sherlock82
senior tag
válasz
bagyulajuve #169372 üzenetére
Jogos, igazad van.
Hajnali órán átsiklottam ez felett.
Szőlősi szerint teljesen rendben van hogy az un. Puskás hagyaték Felcsútra került ne a Honvédhoz.
Az totál totál unszimpatikus a pali. -
sh4d0w
félisten
válasz
bagyulajuve #169372 üzenetére
-
sherlock82
senior tag
válasz
bagyulajuve #169209 üzenetére
Pontosan, az volt még a szép világ. nem ez a multikulti ...
-
sherlock82
senior tag
válasz
bagyulajuve #169203 üzenetére
Tudom én is.
Azért is írtam hogy a PL indulása óta. -
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #168632 üzenetére
Nem szóltak nekik, hogy a Chelsea tulaja már nem orosz?
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #168632 üzenetére
ez a vakegér taylor biztos kapott a csirkéktől jó sok farhátat, hogy ezt figyelmen kívül hagyta
-
Ringman
félisten
válasz
bagyulajuve #168471 üzenetére
amúgy ja, gyak. ez a hivatalos bemutató szövege is:
[link]
It's more than a shirt, it's a symbol of our values. We are brothers and sisters of the world 🌍 -
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #168441 üzenetére
bemásolom ide, tessék:
...mellé raktam "Sir Alex Ferguson - Miért utálom a whiskeyt?" című regényét is
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
bagyulajuve #168250 üzenetére
-
sherlock82
senior tag
válasz
bagyulajuve #168147 üzenetére
Szívesen!
Igen Újpest ultrák voltak.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
bagyulajuve #168127 üzenetére
Jo kis Nosztalgia. Retek Klub, mb1 kozvetitesek.
Deli 12es, delutan 1es meccsek. -
sherlock82
senior tag
válasz
bagyulajuve #168115 üzenetére
Pontosan.
Most jelent meg ez a 2 csatorna a digi tv - nél.A MATCH4-EN LÁTHATÓ
Angol Ligakupa
Angol Championship
Skót Premier League
Német Bundesliga 1
Német Bundesliga 2
Major League Soccer
PDC darts
NASCAR
IndyCar
SuperbikeAZ ARENA4-EN LÁTHATÓ
Német Bundesliga 1
Német Bundesliga 2
UEFA nemzetközi válogatott-mérkőzések
NFL (profi amerikaifutball-liga)
NCAA (egyetemi amerikai futball)
MotoGP
PBC-bokszgálák
MMA/Bellator gálák
Spanyol kosárlabda-bajnokság
WWE pankráció
KO TV magazinműsorok -
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #168126 üzenetére
...legjobb, Szabó Gyula szinkronhangjával
kb 10éves korom óta egyik kedvenc karakterem... láttuk már feleségemmel kb minden részét külön-külön is, majd 6 éve terhesség alatt sorban megnéztük mindet... azóta pedig jocky tv-n ha belefutunk, mindig ottragadunk... általában elég 1 jelenet, hogy eszünkbe jusson, hogy épp melyik rész az, ki a gyilkos, mi volt az esemény... hiába láttuk csomószor mindegyik részét, még mindig leköt és szórakoztat
érdekes, mert 1óra feletti részekből áll, az akció sem jellemzi a sorozatot (Columbo kezében rendőr létére kb soha nem látni fegyvert... lőgyakorlatot is igyekszik elbliccelni
), mégis képes lekötni a figyelmet
-
sherlock82
senior tag
válasz
bagyulajuve #168097 üzenetére
Pár éve még működött webes felületen.. : (
-
sh4d0w
félisten
válasz
bagyulajuve #167582 üzenetére
Fogalmam sincs, meg hidegen is hagy - gondoltam azért jelzem, hogy ott sem volt minden tündérmese.
Ha érdekel az eset vége, nézz utána. -
sh4d0w
félisten
válasz
bagyulajuve #167572 üzenetére
Rosszul emlékeztem, a Fio és a YB elleniek voltak gyanúsak: [link]
-
sh4d0w
félisten
válasz
bagyulajuve #167551 üzenetére
Ha kellett, ha nem, mégis volt, ha máshogy nem, önkormányzaton keresztül.
A bunda gyanú meg az olaszok elleni hazai meccsen merült fel.
-
Ringman
félisten
válasz
bagyulajuve #167452 üzenetére
csodálatos, SuningOut!
-
Ringman
félisten
válasz
bagyulajuve #167386 üzenetére
Ringman - Bremer inkább a Juventusba jöjjön
-
Ringman
félisten
válasz
bagyulajuve #167380 üzenetére
ha ez az ára, hogy skriniar marad + jön bremer, akkor nem látok benne problémát.
ha ez azért csak van, mert alexis és dzekosaurus nem akar gyengébb csapatba menni és eladják a szlovákot, akkor mérges leszek.
az argentin amúgy jó lett volna, hogy legyen valami kiszámíthatatlanság, mert azért valljuk be, hogy a lukaku - lautaro - gosens - dumfries négyes nem a váratlan megoldások nagymestere.
szerk:
annyi előnye van az alexis/dzeko/pinamonti padnak (mondjuk mind3 nem fog maradni), hogy ők nem mennek a vébére. -
venember83
nagyúr
válasz
-
cyberkind
félisten
válasz
Ott aztán kedvére villoghat, nem jön egy CR, aki elveszi minden esélyét az aranybőrről.
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #167223 üzenetére
64% volt a winje... azóta meg Mou ért csak el 58-at, többiek lemaradtak... és őt szidják kb legjobban
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #167129 üzenetére
jah
mondjuk, aki egyszerre szereti a barcát meg a müntyhent is, attól...hétköznapi dolgot ne is várjunk -
sherlock82
senior tag
válasz
bagyulajuve #166840 üzenetére
Ezt 1998 őszén is eljátszották, mikor bayern - united meccs volt.
Még a régi stadionban játszott a müncheni csapat. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #166766 üzenetére
bezony
hajrá Hollandia, hajrá Katar!!
xd
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #166755 üzenetére
olaszok se lesznek ott, így nem lesz nehéz dolgotok, venembcsivel egyetemben..
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
bagyulajuve #166413 üzenetére
Ez még gombócból is sok.
-
válasz
bagyulajuve #166292 üzenetére
örülök hogy fáj neki
más:
Peter Crouch 😂
“My wife doesn't like football. One day, she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
-
cyberkind
félisten
válasz
bagyulajuve #166292 üzenetére
Hát igen, Kúrós Jack kalandjai jönnek, ha már a leányzó nem léphet apuci nyomdokaiba.
-
BenHans
addikt
válasz
bagyulajuve #166224 üzenetére
Kis érdekesség, hogy Carlo Pedersoli és Mario Girotti is a Lazioban sportoltak, úsztak.
Bud Spencer Lazio szurkoló volt, ezen felül Napoli a születési helye miatt, Terence Hill viszont romanista.
Mindez 1983-ban derült ki, a Domenica In című showműsorban, ahol felolvasták főbb jellemzőiket és amiben eltérnek. -
omfgk
veterán
válasz
bagyulajuve #165753 üzenetére
de pl a City akkor miért nem nyer X éve BL-t
Mert Pep egy meg nem értett zseni, azért.
Például a Lyon elleni vereség... Na az emlékezetes volt. Rántott bukta, Pep módjára.Én ott tettem a képzeletbeli polcon egyel lejjebb Guardiolát.
Most jön neki Haaland. Végre egy igazi csatár.
De például Rodri-nak nincsen alternatívája. Ő lesérül és borul Guardiola szezonja. -
atee_13
őstag
válasz
"de pl a City akkor miért nem nyer X éve BL-t egyszer sem, valami miatt mégsem a legjobbak,"
Annyit segítek, ha a BL olyan lenne mint egy bajnokság mindenki oda vissza játszana mindenkivel nagy összegben mernék fogadni, szezononként, h a city behúzza. BL ben pont azért nincs így mert itt nem lehet hosszútávon javítani egy, pechet, egy hibát, egy sérülést, egy balszerencsét, egy pillanatnyi rossz formát.
"én például a remek védekezést is jó játéknak fogom fel" és ez a madrid remek védekezést mutatott? Mert még, ha azt írod, h TC élete szezonját hozta akkor ok, de mivel a védelem ennyi lehetőséget biztosított neki kibontakozni, aligha volt toppon.
#165756sh4d0w
"Hallottad már azt, hogy a támadók hozzák a győzelmet, a védők a kupákat?"Na ne, h az NFL ből átemelték/ vagy éppen te ezt a mondást ....még soha nem halottam
Válasz az efölötti rész neked is.Citys részt meg úgy látom teljesen félreértetted.
"fenntartom, miatta voltak mentálisan ennyire piszkosul jók" Hát jah, h a döntőben volt egy egész kaput eltalált lövésük amit emberünk izomból kapura akart tenni, de csálén lőtte el és lett belőle egy olyan gólpassz, ami ha TAA lábmérete egyel kisebb akkor les (de ha kettővel akkor 100%) ehhez nem mentális kell, hanem szerencse.
Hogy Donaruma felöklelését hagyták ahhoz meg a spori. Hogy Casemiró Citykó ellen a 35. perc után maradhatott az megint spori. Napok óta olvasom ezt a mentális dumát, de az, h 90 percenként van 10-15 jó percük amiben 5 perc alatt szereznek 2-3 gólt az nem mentális hanem szerencse -véleményem szerint- -
mephi666
nagyúr
válasz
A citynek minden évben rá kell költeni párszázmillió fontot, hogy jövőre meglegyen a bl...
...repeat... végtelen ciklus
-
atee_13
őstag
válasz
bagyulajuve #165749 üzenetére
És a fociban mindig a jobbik csapat nyer? City pl mindig azért nem nyeri meg mert nem ő a jobb csapat?
4x90 percből hány percre tennéd amikor a madrid jobban játszott mint az ellenfele -és kiemelnem, nem eredménysebben hanem jobban-?
-
válasz
bagyulajuve #165749 üzenetére
Szóval akkor most te piedesztálra emelted Kaszinós Gyurit.
Legeredményesebb =/= legjobb.
A legjobb csak ritkán nyeri meg.
Mára a különbségek kicsik, egyre kisebbek a csapatok között, a fizikalitás ilyen mértékű dominanciája kiegyenlíti a viszonyokat. Látható, közhelynek, közhely, de a momentumok döntenek még mindig.Ez is benne van, hogy nem igazán lesz veretlen bajnok sehol már.
Elég csak pl. Kompany bajnokságot érő bombájára gondolni, életében nem rúgott akkorát a labdába egyensen.
Nyertem(-tünk) már úgy kupát, hogy nálunk sokkal jobb csapatokat vertünk meg.
-
atee_13
őstag
válasz
bagyulajuve #165747 üzenetére
De a kérdésed csalóka. Mert a legeredményesebbet ugyan oda helyezed mint a legjobbat. Nem feltétlen egy a kettő.
-
atee_13
őstag
válasz
bagyulajuve #165744 üzenetére
Görögök is voltak Európa legjobbjai...
// bár ők nem 20perc jó játékkal az egész EB-n
-
cyberkind
félisten
válasz
bagyulajuve #165744 üzenetére
A Sheriff, mert egyedüliként ők győzték le a Real-t, amit a Psg se tudott.
-
válasz
bagyulajuve #165740 üzenetére
És a négy csapat elleni hét mérkőzésen majdnem sikerült is összesen egy meccsnyit jól játszaniuk.
Nem ők voltak a legjobbak, de mintha ők akarták volna a legjobban a sikert.Én ki nem állhatom a Real-t, de annyira nagyon-nagyon erősek voltak fejben, hogy már csak azért is járt nekik a serleg.
Én Benzemát finoman szólva sem kedvelem, de amit idén (sőt az elmúlt két évben) letett az asztalra, az parádés, neki kell kapnia az aranylabdát. Courtois pedig hatalmasat ment, egyértelműen ő nyerte meg a döntőt a királyiaknak.
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
bagyulajuve #165173 üzenetére
Pedig a Julesjuve jobban hangzana
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
bagyulajuve #165177 üzenetére
Én serdülő koromban voltam kint a németeknél 1 hétig focizni a testvérvárosunkban.
Két edzőmecset játszottunk is az ottanigyerkőcök ellen, igazságosan 1-1 győzelem lett a vége. Életemben akkor láttam először műfüvet, kicsit meg is szivatott miket.
De a mai napig emlékszem a döbbent kis német gyerkőcök arcára amikor egy szabadrúgásukat kivédtem és nem hitték el. -
mephi666
nagyúr
válasz
ez '97 nyarán volt... asszem Olaf-nak hívták az egyik gyereket... abban az évben örülhettek rendesen a dortmundiak: bl+világkupa... azóta se volt olyan sikeres évük
-
venember83
nagyúr
válasz
90-es évek? Németek? Cserediákok?
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #165173 üzenetére
Róbertfia András? -> Andrew Robertson
'90-es végén nővérem tanított egy közeli suliban és jöttek német cserediákok... én is mentem csomó szervezett programra (strand, uszoda, stb) és haverkodtunk 2 vérig dortmundos gyerekkel... azoknak szó szerint még az alsógatyája is bvb-s volt
papucs, törülköző, rövidnadrág, póló, sapka, táska, minden fekete-sárga bvb-s... fociztunk is velük/ellenük párszor és ahhoz képest, hogy falábúak voltunk, rendre elvertük őket így is
...na náluk Zoltán-ból Szultán lettem gyorsan, de nem vettem sértésnek...
középsulit amikor kezdtem, akkor az emeletünkön 2 osztály volt: a miénk, meg negyedikeseké... volt egy 3-4fős banda köztük, aki jött "csicskáztatni" ..."ezt csináld, azt csináld" ...kiröhögtem őket, hogy "menjetek már a picsába"
nem vették rossz néven, mondták, hogy "akkor számolj spanyolul 10ig" ...ezen is röhögtem, innentől elneveztek "spanyol"-nak, ami utána pár évre rám is ragadt... 2000-ben, ahogy kijött a gladiátor, onnantól ebből "hispán" lettem, amit szintén nem vettem sértésnek
-
Ringman
félisten
válasz
bagyulajuve #165171 üzenetére
verne gyula és maldini pál.
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #164715 üzenetére
én ritkán szoktam, mert alapvetően drága kávé... párhetente veszek valami extrábbat mindig (ha épp akciós) és ilyen lavazza-t már többször is választottam
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #164577 üzenetére
Most meg egy vagyonért visszavásárolják, ha nincs valami kiút a kétéves kölcsönszerződésben.
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #164575 üzenetére
van helyette tökkelütött mojzkín, aki tegnap is felment a pályára és már akkor mondtam, hogy innentől nem lesz megnyerve a meccs...
Dybala-val az a legnagyobb baj, hogy baromi sokat sérült... mire összeáll a formája, játszik 2 hetet és kidől 2 hónapra...
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #164230 üzenetére
mondtam én amikor Chiellini lement, hogy ez innentől az Interé (mentem is inkább aludni: reggel nézem, hogy 2-4, oké...)
szerintem magasan ő rakta a legtöbbet a játékba... ha a Juve akar valamit a jövőben, ilyen mentalitású játékosok kellenének, akik 37évesen is majdnem 90 perceken keresztül dolgoznak, mint a gép...
...aztán Allegri szépen elcserélgette magát és kukázta a kupát
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #163879 üzenetére
Na, be is aludtam 20 percre
...erre feljön x-re a genya
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #163875 üzenetére
Na Dybala belerontott
...előtte azért majdnem ott volt a gyors Genoa gól
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #163873 üzenetére
Most meg kellett néznem, hogy Vlaho pályán van-e még, mert sokat ő sem ért eddig labdába... itt a végén meg Genoa kicsit rákapcsolt... folytatásban rájönnek, hogy akár vezethetnének is, rúgnak egyet, a Juve 85. perc körül egyenlít és a 93. percben beszenvedik a másodikat, hogy gyötredelmes 2-1 legyen
-
cyberkind
félisten
válasz
bagyulajuve #163684 üzenetére
Beszarás de tényleg, képtelen vagyok ezt elhinni.
-
atee_13
őstag
válasz
bagyulajuve #163625 üzenetére
Semmi nincs belemagyarázva részemről.
Leírtam, h ha veszélyezteti a testi épségét akkor piros szabálykönyv szerint. Veszélyeztette (csere+VB meccs kihagyás) lapot nem kapott. A példa annak érzékeltetésére szolgált, h ahhoz, h veszélyeztesse a testi épségét egy másik játékosnak valaki nem kell feltétlen látványos erőbevetés vagy egy látványos szabálytalanság. -
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #163625 üzenetére
Ezt mondom: tanul az ember esni és mindkét kézzel próbál ösztönből tompítani... Ramos csak jobbal tompított
...nem azt mondom, hogy akasszák fel, de simán benne van, hogy 10-20 év múlva bevallja, hogy szándék is volt a mozdulatában... ezt csak egyedül ő tudja biztosra
-
atee_13
őstag
válasz
bagyulajuve #163620 üzenetére
"nem tud úgy földre esni, hogy" mondjuk azt, h nem vetődik be az ellenfél elé mikor rájön, h vert szituációban van. Nézd meg a linkelt Alves videót teljesen ugyan az a kivitelezés, spanyolt nem nézek, de nem lepődék meg ha onnan is lennének ugyan ilyen megmozdulásai.
Persze jó hogy nem már ott tartunk,h ráesik hátulról valakire aztán jön a magyarázkodás, h hát hová tudta volna tenni szerencsétlen ramos a kezét.
Pár éve volt Son everton ellen valakit buktatott hátulról (már nem emlékszem a nevére valami spanyol)nem volt nagy szabálytalanság kicsit összekoccantotta a lábát. Aztán lehetett látni, h emberünknek lifegősre tört a lába olyan szerencsétlenül esett. Kapott egy pirosat nem is reklamált, holott a szabálytalanság meg se közelítette a ramosét. Veszélyeztette a testi épségét jött a piros.
Salát le kellet cserélni VB első meccset ki kellett hagynia ergo veszélyeztette a testi épségét, amit persze egyből lehetett látni első lassításra is. Nonszesz, h csak akkor járna piros, ha lifegősre törik a lábát. Mint ahogy az is, h mentegeted a folyamat legvégét. Holott a folyamat úgy kezdődött, h ramos meg lett verve amit nem akart hagyni és jött az alattomosság. És a tragédia nem az alattomosság mert ez benne van, kapja meg érte a büntit és mindenki csak ramost szidja nem a margitot, de még szabálytalanság sem lett. És volt még azon a meccsen egy piroslapos fejbekönyöklése is ami szintén büntetlen maradt. Nyilván lehet halandzsázni, h VVD meglökte meg mit tudott volna tenni meg bla bla bla, de aki játszott tétmeccset valaha is az tudja, h ha akarja nem könyököli fejbe a kapust attól a kézrátételtől.
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #163607 üzenetére
ja így indult... ennél szebb ölelkezések is előfordulnak gyakran, csak utána esés közben sem engedte, hogy az a kar onnan távozzon, ha már egyszer odakerült... jobbal tompítja a saját esését: normál esetben ilyenkor ösztönösen is mindkét kézzel tompítani próbál az ember (ha így tesz, Salah elhúzza a karját, nincs semmi), de a bal inkább tudatosan fogja Salah karját...
majd 60 évesen ír egy önéletrajzi könyvet és abban bevallja, hogy szándékosan akasztotta be Salah karját... nem akart azért komolyabb sérülést okozni, csak azt akarta megmutatni, hogy ki a faszagyerek a pályán
ui: ma délutáni terv a bolognai ragu... megvettem hozzá mindent, soha nem főztem eddig ilyet... remélem sikerül olyan jól, mint a Bologna-Inter 2-1
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #163607 üzenetére
akármennyit nézem azt látom, hogy ramos tartja a kezét salah-nak és úgy esik el..
miért nem próbálta elengedni, vagy eltolni bárhogyan gyorsan, vagy akármi?
olyan mint ha dzsiudzsicuval levinné direkt a földre az egyiptomit... -
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #163469 üzenetére
A bianconeris srácok üzenetét tudom tolmácsolni:
Drága sporttársak! Szeretnénk elejét venni a - néhol indokolatlan, máskor nagyon is jogos - dühkitöréseknek a csapatunk futballjának esztétikai értékében mutatkozó hiátus okán, ezért leszögeznénk az alábbiakat:
- nem szerzünk idén már több pontot a bajnokságban, hiszen nincsen rá szükségünk, Allegri pedig nem a felesleges pontok legjobb barátja;
- a Genoa ellen a fél csapatot a primavera adja majd, ilyenformán a kiesés ellen zajló harcba is bele fogunk szólni;
- jövő héten viszont legyőzzük az Izét a kupadöntőben, sőt talán még futballozni is fogunk a fináléban egy keveset. Pont annyit, hogy hosszabbításban megszerezzük a trófeát.
Addig is ölelünk benneteket, nyugodjatok meg, hosszú lesz a nyár! -
cyberkind
félisten
válasz
bagyulajuve #163388 üzenetére
Touché, de ezt kb egy külföldi ász edző se húzta be, lehet, hogy ők nem is jó edzők?
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #163368 üzenetére
Serie C, stadion nélkül, mint a legtöbb olasz klubnál.
-
válasz
bagyulajuve #163360 üzenetére
elvileg befagyasztásra kerül határozatlan időre
a brit kormány dolga pedig hogy abra papa semmit ne lásson ebből, aki a háborús jótékonykodásra ajánlaná fel a bevételt
tehát gondolom abra papa visszasikasztja magának a jó részét, a 1,5 milliárdos kölcsönt meg szépen lenyelik mintha nem is lett volna, és továbbra is a csóri portókat fogják baszogatni az ffp-vel
-
válasz
bagyulajuve #163360 üzenetére
Ide jöhet 1-2 raklap nyugodtan.
-
válasz
bagyulajuve #163246 üzenetére
vagy ma is bebizonyosodik milyen okosan tették hogy belátták és inkább félreelálltak a villarreál útjából
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #163244 üzenetére
Megint volt meccs? Van BL a Juve nélkül?
-
cyberkind
félisten
válasz
bagyulajuve #163213 üzenetére
Itt is volt az izgalom, 2x is.
Foden behatolt, de tövig!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
bagyulajuve #163189 üzenetére
Tudják hogy idegenben nem illik focizni.
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #162625 üzenetére
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #162237 üzenetére
Ja, neki még előző generációs felesége van
gondolom a lótenyésztést se magától találta ki, mert az asszonya foglalkozik ezzel
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #162235 üzenetére
Azt írta rá valaki: bajnokok libája
-
Richard!
addikt
válasz
bagyulajuve #162216 üzenetére
Uhh...azért ennyire nem szörnyű a helyzet
10 percet sem tudnék nézni olasz fociból. De nyilván velem van a baj.
#162217LyonnaisFan1: Nope, nem rendelkezem olyannal. -
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #162179 üzenetére
Sokat változott ez a futball, amióta csak Juve-meccseket nézek.
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #162170 üzenetére
Nem tudod, a Bodø vagy a Glimt nyert?
Il Nostro Calcio: "Értem én, hogy műfű, meg hideg és még Mancini is megsérült, de egy kicsit menjél már te az anyádba, Jose!"
DeathAdder: Ez aztán motiváció a megfelelő táplálkozásra és a rendszeres testmozgásra, köszi. -
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #162107 üzenetére
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #162042 üzenetére
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #162037 üzenetére
Amit viszont Patrick Vieira kihoz a CP-ból, az nem gyenge... lehet, hogy hamarosan nevesebb csapatnál köt ki
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
bagyulajuve #161339 üzenetére
Engem az egész mozdulatsor Dennis Bergkampra emlékeztet. Szép volt.
-
BenHans
addikt
válasz
bagyulajuve #161339 üzenetére
-
BenHans
addikt
válasz
bagyulajuve #161210 üzenetére
Az igen, gólt érdemelt volna.
Na de közben Benzema tripla.
Most kéne egy jó Messi is a pályára, nem csak Neymar és MBappe... -
válasz
bagyulajuve #161211 üzenetére
Bohóc Zsunior, Messiből is bohócot csináltál...
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #161054 üzenetére
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
bagyulajuve #160722 üzenetére
Az van benne hogy HANDaNOvic. Tehát nincs keze!
-
Ringman
félisten
válasz
bagyulajuve #160722 üzenetére
jó szériában van, pool ellen 2/2, most 1/1 a mutató.
-
Ringman
félisten
válasz
bagyulajuve #160720 üzenetére
múltkor fotózkodott a derbi előtt julio cesar, vsz. annyit most is hozzá tudna tenni a játékhoz, mint handa.
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #160320 üzenetére
Pedig még csík is van Big Mac hajában.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #160236 üzenetére
azt jól is teszed.. az ilyenek miatt pont mint te lett ennyi pénzük, hogy kilóra megvehessenek egy patináns fociklubbot szőröstül bőröstül
mes que un club! -
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #160194 üzenetére
-
bagyulajuve
addikt
válasz
bagyulajuve #160191 üzenetére
és Zakaria gól is van
-
vans?
őstag
válasz
bagyulajuve #160075 üzenetére
Focizni is kellett volna bennuk.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #160075 üzenetére
biztos szerencséd vót. nike, adidas, mind jobb
-
válasz
bagyulajuve #160068 üzenetére
Ramsey-é már smafu?
-
válasz
bagyulajuve #160004 üzenetére
Hát ez az...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #160008 üzenetére
így van, szerencsére nem ment oda. nektek nem kell több gólvágó már, legyen elég egy vlahovic. vagy ki
a dobogó így már valós cél lehet -
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #159972 üzenetére
Jajaja, Arrivabene, az új vezérigazgató.
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #159955 üzenetére
Az orvosija sikeresen zárult, ami engem mindenképpen meglepett, az egyezség a klubok között már több órája megvan (kölcsön plusz vásárlási opció), szóval már csak a hivatalos bejelentés hiányzik. -
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #159963 üzenetére
Csak neked:
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #159957 üzenetére
A dél-amerikai válogatott meccsek miatt.
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #159950 üzenetére
Hát persze.
Nem. -
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #159946 üzenetére
Ramsey melletti ágyba?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest