- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor #202319 üzenetére
Kedves.. ez kb olyan megfogalmazas, mint mondjuk egy seggfej beszallito megszolitasa, mert kell a cucc az uzlethez
#202321sh4d0w Modric idenre tenyleg megoregedett, amikor jatszott, de tavalyig jo volt. En Krossal vagyok igy, bar ma o sem onmaga..
#202314DeathAdder csak panaszkodni kellett, a masodik jatekreszben van boven esemeny
-
Creative997
őstag
A tegnapi bayern meccs sokkal jobb volt (pedig majdnem bealudtam rajta), mint ez a gyalázat... már a dánok is lőttek egyet a másikon..
-
Creative997
őstag
Lipcse simán vezethetne már 2vel ha nem rontanak el a végét
-
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor #202256 üzenetére
TSV Lehnerz?
-
Creative997
őstag
Immobile itt eldonthette volna a parharcot...
Ami az egyik oldalon nem megy...
-
Creative997
őstag
válasz
Peterhappy #202166 üzenetére
Hatalmas
-
Creative997
őstag
válasz
atee_13 #202098 üzenetére
Te most komolyan ezen rugozol? Hogy felmutattak neki a 7 percet, hivatalos.. ez aztán elég korlátolt hozzaallas. Az nem számít, hogy mi történik ez alatt a 7 perc alatt? Miért nem fújta le akkor a bíró 8 perc hosszabbítás után a puli meccsét? A gól a radasban született.. ne fárassz már.
De hagyjuk is inkább. Ha a madrid a téma, akkor minden is jó ellene és minden is szar vele, teljesen mindegy
-
Creative997
őstag
válasz
atee_13 #202081 üzenetére
Ki mondta, hogy a madrid a kaputol vitte fel a labdát és azt nem engedte a bíró? Ez nekem csak bemagyarazasnak tűnik. A szöglet után a madrid szerezte meg a labdát és a 16 körül volt mindenki, de ez nem számít tamadasnak.. Ha kirugjak a stadionbol vagy az oldalvonalon túlra, ok, fújja le, vége a történetnek, de nem ez a szitu. Nézd meg, kifejelik, Brahim megszerzi, vezeti a labdát a 16 körül és ezt engedi, majd pont mikor berugja, a bíró lefujja.. hagyjuk már
Hogy miért ment a játék még a 99. percben mikor eredetileg 7 perc volt már leírtam, nézd vissza.
"Mer szerinted az a korrekt megmutatása a szituációnak egy ilyen helyzetben ami a lefújás pillanata?"
Nem és nem is ezt írtam, sőt. De te sem látsz tovább ennél, ahogy látom, csak a 7 perc feletti időn ugralsz. De ha már itt tartunk, az is kevés lett volna elnezve az egész félidőt, de ezeket nem adja vissza egy néhány perces összefoglaló.
"Ott látni a képe, h 7 perc a ráadás."
Egyszer azt írod, hogy nem igazságos a lefujas pillanatát nézni, aztán meg egysikuan kozlod, hogy csak 7 perc volt punktum, örüljetek bmeg, hogy még raadott -
Creative997
őstag
válasz
atee_13 #202057 üzenetére
Latom, hogy anti margitoskent eleg elfoglalt vagy, hogy keress egy OLYAN osszefoglalot, csak, hogy belekothess, mert a madridistak csak nyavajogni tudnak mindenen teljesen alaptalanul. Bezzeg, ha a pulinak egy fuszal keresztbe tesz... de hat ez normalis.
Javaslom, hogy eloszor nezz vegig egy meccset (ugy se fogsz), ne csak az osszefoglalot, es akkor jobb kepet kapsz a tortenesekrol (bar ha csak a margitot akarod szapulni, teljesen mindegy). Amit a Valencia lemuvelt szinlelest, azert a 7 perc hosszabbitas is keves (a semmiert fetrengtek 5 perceket), de a hosszabbitasban is tortent sok minden, amiert siman lehetett minimum meg 2 percet raadni (koztuk a VAR-ozas, ami persze az anti madridistak szemeben tizi volt, persze az elso felidoben, 0-0-nal mikor Vinit ellokik a faszba a 16-oson belul az normalis, tudjuk).
Az is tisztan hallhato, hogy pont a beadaskor fujja le a biro (98:40-kor, nem is egesz perc vegen). "akkor fúlja le a spori, mikor a szöglet besült" - jon a szoglet, kifejelik -ekkor mar besult hogy teged idezzelek- es meg vigan megy 5 mp-cet mikor lefujja (az elobb emlitett beadas pillanataban).
Nagyon sunyi csusztatas igen... -
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor #202037 üzenetére
Melyik részére gondolsz? Mert azért beadás közben nem szokták lefujni a meccset.
-
-
Creative997
őstag
válasz
Ringman #201771 üzenetére
Adriano, ahh. Top 3 valaha volt legjobb kategoria nalam! Olyan mint a Fenomen, csak sokkal erosebb, egy buldozer raketa labakkal, mint egy pitbull, imadtam. Nagy szomorusaggal tolt el, hogy nem tudtuk meg meddig juthatott volna, az egyik valaha volt legnagyobb!
[link] -
Creative997
őstag
Amúgy hogy van, kupagyoztes kap helyet valami europai ligaba? Teszem azt ligakupabol a konfettibe, fakupabol EL? Van még ilyen?
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #201717 üzenetére
Kösz, belenezek majd egy jó hétvégén. Én nem nézek magyar nyelvű kozvetiteseket, a britet preferálom.
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #201704 üzenetére
Ebben mindenféle fiszfasz kupákat is lehet nézni?
-
Creative997
őstag
Football facts that seem fake but are true
🔸 In the 2014 Season, Lionel Messi bagged 34/40 MOTM awards (85%)
🔹 Kylian Mbappe has never scored a Freekick in his Career
🔸 Toni Kroos has kept a 90% + passing accuracy for 10 consecutive seasons
🔹 Blackburn Rovers hasn't been in the Premier League for 12 years, yet Liverpool still hasn't been able to surpass their number of PL trophies
🔸 Messi and Ronaldo's sons have more titles than Harry Kane
🔹 Jose Mourinho had a 14% possession with 10 men against FC Barcelona in a UCL knockout Game bit still won the tie
🔸 Erik Ten Haag is the Manager with the highest winning percentage as a Manchester United manager
🔹 Cristiano Ronaldo - the Man with the most Goals in history has played in 5 World Cups but hasn't scored or assisted in any of its knockout games
-
Creative997
őstag
válasz
Ringman #201308 üzenetére
Ez egy sovanyka győzelem lett, mindent is kihagyott az Inter, simán lehetett volna 5-0 is ez ellen a szokásos buzi anti-foci Diego ellen. Egészen addig, amíg Morata be nem állt, a semmiből majdnem egyenlítettek. Ráadásul Thuram is megserult (mennyi időre?)
Ebből így vérizzadas lesz Madridban a nyugis örömfoci helyett -
Creative997
őstag
válasz
bagyulajuve #201250 üzenetére
Raul-Morientes páros volt az egyik legnagyobb.. aztán jött a Fenomen és szetzilaltak
-
Creative997
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #201225 üzenetére
Tessek, mocsok baszkok is a realt segitik, nincs igazsag!
-
Creative997
őstag
Hihetetlen, hogy egy het utan is meg ez a tema
-
Creative997
őstag
válasz
Napfénysüti #201155 üzenetére
A feje miatt
-
Creative997
őstag
válasz
forceberg #201150 üzenetére
Ez az ismétlés volt, ezért írtam. Mivel a kapus megint és egy bárka játékos is ezúttal bemozdult, ezért meg lehetett adni. De ez qrvanagy mák volt, mert buzi lewa, ahogy Napfenysüti is írta, megtorpanos lövésevel a saját csapattarsat is beszopatta. Én is betiltanam ezeket. Egyszeri lenduletbol lehessen csak nekifutni, az tiszta lenne, de hát a mai foci már inkább balett és színház egy rakás dellaert... azóta is átkozom anyámat, hogy nem engedett sportsuliba menni anno, én is jó balerina lettem volna
-
Creative997
őstag
Kesz rohej, hogy barka a hosszabbitasban kapott egy tizit (mert a vedo aki vegig a labdat nezte, nem talalta el azt, hanem seggbe rugta a tinit), amit lewa kihagyott, majd ujra rugatott a biro a 97. percben..
-
Creative997
őstag
Juve visszacsuszhat ezzel a 4 meccses nyeretlensegi sorozattal a 3. helyre..
-
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor #201038 üzenetére
Hajrá cselszki (sose hittem volna, hogy egyszer ezt leirom)
-
Creative997
őstag
Hatalmas Verona
Nem tartott sokáig
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #200937 üzenetére
De most megkapta a copyright ©️ rá
hát na
-
Creative997
őstag
Most éppen Tuchellel boronaltak össze a barkat
Közben kiderult mi a VAR igazi rövidítése: Video Assisting RealMadrid
qrvanagy
-
Creative997
őstag
Tessék, csak panaszkodnom kellett és jönnek is a gólok
-
Creative997
őstag
Látom még mindig a madrid a téma, miközben a mai 2 meccsen golzaporok mennek, azokról senki nem beszél.. oh wait
-
Creative997
őstag
válasz
sh4d0w #200828 üzenetére
En ilyen Ibrasra gondoltam
Csapattarstol es nem golorom miatt.. fojtogatas is johet -
Creative997
őstag
válasz
sh4d0w #200819 üzenetére
Igen, qrva idegesito, valakinek nyakon kene mar ot basznia, hogy nyugodjon le a picsaba.. probal ezzel kaoszt teremteni, de inkabb maga alatt vagja a fat..
#200820LyonnaisFan1 abszolut! Kajak egy top kapussa notte ki magat. Curtois elvileg marciusban mar jon vissza es biztos, hogy nem cserlgeti oket majd Ancelotti...
Nem lepodnek meg ha min egy eros kozepcsapat bejelentkezik Luninert a nyaron -
Creative997
őstag
Hatalmas kobenhavn
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #200791 üzenetére
Dupla lett a poszt
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #200787 üzenetére
Nem les miatt ervenytelenittek hanem mert a kapus"lokes"/zavaras miatt.
Ez a Real, kell valaki akinek esetleg talán egy tucsokfasznyi esélye lehet megallitani az igazi köcsögöket
Azt hittem elmentel játszani
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #200785 üzenetére
Mi történt már megint?
-
Creative997
őstag
Mctominay is mar hanyadjara menti meg az MUt..
-
Creative997
őstag
Eddig jol megy a Sevilla
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #200652 üzenetére
Rodrinak nagyon mazlis volt az a lövése...
'kusen
És 4-0 real too easy
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #200649 üzenetére
A BL döntőben is qrva szarok voltak, úgy hogy végig cikaztak mindenkin előtte, szóval van remény. Addig valaki lerughatna de bruynet és haaland is leserulhetne megint
Közben 3-0
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #200646 üzenetére
A BL döntőben is qrva szarok voltak, úgy hogy végig cikaztak mindenkin előtte, szóval van remény. Addig valaki lerughatna de bruynet és haaland is leserulhetne megint
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #200644 üzenetére
Inter is nyeregben. Nincs több kivansagom mára, így jó lesz
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #200627 üzenetére
Jól van, tevedtem eddig. 2-0
'kusen is vezet
le is fujhatjak a meccset.
Most már csak a zinternek kell forditani
-
Creative997
őstag
válasz
cyberkind #200610 üzenetére
Ez a mennyiségű sérülés amit a Real ebben a szezonban megelt, hozza a kérdést, hogy vajon a megfelelő orvosi stáb van e a poszton..
Csuameni sztem nem elég stabil hátul, meg képes hülye becsuszasokra.
A Girona nem egy barka, a Real ma ki fog szopni, ez a tippem. Már az első meccs elején is rengeteg ziccert hagyott ki a Girona, amit a Real buntett végül, azóta még jobbak lettek.
Jöhet a VAR és a jó bírói ítéletek -
Creative997
őstag
A nap híre: a Balkán bűnöző nem indul a 2027-es UEFA elnöki választáson
Jöhet a következő korrupt elnök.
-
Creative997
őstag
Maffia egymas kozott, ertsd "Barella kihagyta a merenyletet" -
Creative997
őstag
Bmeg 1 perc kellet volna.. hihetetlen, hogy nem lehet megverni ezeket 90 perc alatt
-
Creative997
őstag
válasz
venember83 #200346 üzenetére
Es ezt ezuttal az inter drukkerek orommel olvassak
-
Creative997
őstag
válasz
venember83 #200340 üzenetére
Az igen dicseretes fel ora alatt, kicsit nyom az inter
-
Creative997
őstag
Ez a real kajak cserejatekosokkal all fel az atletico ellen
-
Creative997
őstag
válasz
Richard! #200128 üzenetére
Angliában minél feljebb mész King's Londonból annál erthetetlenebb és torzultabb az akcentuss, főleg midlands. A legocsmanyabb sztem Sheffield és környéke - bár a környék olyan is. Aztán annál feljebb már elkezd skotosodni a helyzet, ami már nem angol nyelv
pl Újkastely
-
Creative997
őstag
Ricsi, barka nyer egy meccset? Vitor 1 perc utan betalalt.
Xavinak csak fel kellet mondani
-
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor #200026 üzenetére
-
Creative997
őstag
válasz
venember83 #199941 üzenetére
Egy
fecskegól nem csinálnyaratjobb megítélést, különösen ennek a hisztis bohócnak. Egy negyedosztalyu csapat ellen... Majd ha konstans mutat kiemelkedőt.. akkor se lesz jobb -
Creative997
őstag
válasz
venember83 #199932 üzenetére
Sztem csak fotosop. Ha megsem, akkor szegyen.
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #199924 üzenetére
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #199920 üzenetére
Mint a(z isteni) Fenomen.. vagy 'Dinnye... brazilok
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #199866 üzenetére
Barka nem engedheti meg, hogy egy nagy halom menesztesi dijjal ajandekozza meg
bar van meg lejjebb (csodeljaras)
De ha megis belemennenek ebbe, akkor o lenne a 3. edzo aki realt es barkat is iranyitotta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Politika
- Politikai mémek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AutoCAD
- Revolut
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest