Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz hobizoli #144998 üzenetére

    Valóban nem, Németország már elesett.
    Azok a bizonyos nemzetiek konzervatív értéket képviselnek, a térdeplő szivárványforradalmárok pedig csak hígítanak, a szabadosság nem egyenlő a szabadsággal.
    Szólásszabadságot és jogállamiságot kiáltva tiporják sárba a két fogalmat és szabadon bélyegeznek meg hagyományos természetes értékrenddel rendelkező embereket, azokat is akik eddig magasról lesz@rták a témát, csak ne legyen arcba tolva az érzékenyítés (politika, sport, színház, ja és persze a filmipar, amit szintén sikerül lezülleszteni és már a régi filmek cenzúrája és tiltása a be és elfogadók célja, na meg a lóf****).

    Az más kérdés, hogy van egy szerződésük amiben nem tudjuk mit fektetett le a klub.
    Mondjuk sejthető, hogy arrafele nem lehet ilyet.
    Könnyen lehet, hogy Gula is megsértette a szerződése ezen pontját, de őt elmozdítani nehezebb ügy, plusz könnyebben eladható ebben a "szép" új színes légkörben az ami mellett ő foglalt állást.

    Én örülök, hogy sok sportoló nem hódol be ennek a propagandának.
    Érdekes az egyenlőbbeknél a vadhajtás is be van védve, a másik oldalon pedig minden véleményt felnagyítanak kiforgatnak és elítélnek.
    Mindemellett pedig annak sem örülök, hogy Hrutka vélehtően a Gulácsi féle nézet miatt lett eltávolítva, mert nem ez alapján kellene megítélni a munkáját.

    Nemzetiek "amperkodnak" és "nyűglődnek". :)) Aha... :DDD Nehogy pár ezer nemzeti beleamperkodjon a blmbtq vonulásba. :) Amúgy nem Kelembtq Jancsika vagy véletlenül? :DDD Ő ír ilyen provokatív ellentmondást nem tűrő lib pc stílusban. (Csak vicc.)

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák