Hirdetés
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
ez kurva nagy lol: új dimenziók nyíltak a futballpályás színészkedésben
-
brownus
veterán
engem az bosszant, hogy viktorék CSAK fociban gondolkoznak, mintha más nem is létezne!
pl. a kickboxosaink saját költségen járnak ki világ versenyekre, és rendre ott vannak az élmezőnyben! dobogós helyeken, akkor itt vannak az úszók, vízilabdások, kézisek, stb, stb... judosaink....sorolhatnám...
de ez már nagyon off! elnézést
be is fejeztem. még annyit, hogy én sokáig jártam a bvsc-be, elég rossz állapotban van. olcsóbb is valamivel mint a többi, de hallottam a szülőket, hogy elvannak keseredve, hogy nincs más lehetőségük! de viktor focibuzi, most azt kell nyomni...
mintha minden gyerek focista szeretne lenni... ja, braziliában lehet...én a 8kerben lakom, az orcyn van egy füves (a fele még az) pálya, körbe meg a salak, ott szoktam futni. na az ilyenekre is lehetne költeni azt a sok pénzt!
a dönteni kell -tet arra értettem, hogy a sportok közül kell választani mert annyi lehetőségük van a svédeknek. én hiába szerettem volna úszni kölök koromban nem volt a városban medence... így értettem
-
brownus
veterán
válasz
venember83 #15616 üzenetére
kell, csak éppen az időzítés nem a legjobb...
meg a sorrend: először az átlag fiatalságot kellene a sportra, a sport szeretetére nevelni! ahhoz nem stadionok kellenek.
had hozzam fel a svéd példát: ott minden kispicsa faluban van füves pálya, fedett pálya és jellemző az uszoda is! szerencsétlen gyereknek csak el kell döntenie, hogy mit akar sportolni!
-
brownus
veterán
hányadikok is lettek? utolsók?
nembajaz, azért kell az a kurva stadion basszák meg... 10en milliárdos állami támogatással, amit inkább adnának oda a rendőrségnek/tűzoltóságnak/egészségügynek... szánalom...
vagy minden iskola mellé egy zöld pálya, hogy a kis lurkóknak legyen lehetőségük focizni... itt kéne elkezdeni, a kicsiknél, legalul... ehh, sikerült felkurnom magam idegileg
-
brownus
veterán
már jó ideje nem nézek focit, abszolút elvesztettem az érdeklődésemet a sport iránt, DE mivel régen barcás voltam meg kell jegyeznem, hogy ekkora elázást elszenvedni a reálnak szégyen
LOL. megnéztem volna murinnyó arcát a meccs végén
biztos nem volt akkora pofája mint lenni szokott...
ui. még jó hogy raul ezt már nem élte meg... tényleg ő hol játszik most?
-
brownus
veterán
fradisták , ehhez mit szóltok, hogy a fradi halott? ->fradi
-
brownus
veterán
voltmár?
kibaszott balkán, az vagyunk. még hogy nyugat európai ország... LOL
http://homar.blog.hu/2010/09/08/brutalis_szurkoloveres_a_magyar_moldavon40 év szocializmust, aztán még 20 év nemíromlemit kell levetnie ennek az országnak
-
brownus
veterán
tudom csak barátságos mérkőzés, de remélem az angolok elkenik brazilok száját! [link]
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
vajon keomant elküldik? remélem...
váltottunk pár szót a u20-as csapatról a funky-ban és mondja a srác, hogy ez a csapat eb bronz érmes volt, erre a koeman hozta az embereit és leváltották az edzőt ( nem jut eszembe a neve), a holland semmit nem csinált, így a vb előtt 3 hónappal egervárit nevezték ki a helyére. miért kell mindig hozzá nyúlni egy jól működő csapathoz?? egervárit is lefogják váltani? az eddig látottak alapján igen...
-
brownus
veterán
válasz
bagyulajuve #9810 üzenetére
wow, nem hallottam ezidáig róla
-
brownus
veterán
válasz
Tibiajax #9402 üzenetére
hehe, remélem nem
egy barca mezt? bármikor, bárhol... bár a színe nem tetszik...
azon húztam fel magam, hogy a kotsog sógorom is beszólt, és ittas is voltam és elszakadt a húr...
viszont az unokaöcsém nagyon édes volt, kérdezte az anyját: most kinek drukkoljak?
egyem a szívét
-
brownus
veterán
válasz
Fortissimus #9127 üzenetére
bajnai is ott volt mellette!
-
brownus
veterán
lol - paraszt edzők, megélhetési senkik...
-
brownus
veterán
válasz
bagyulajuve #9061 üzenetére
köszi!!
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
üdv, hol és mennyiért lehet még jegyet venni a keddi loki meccsre?
-
brownus
veterán
válasz
venember83 #8450 üzenetére
akkor blöffölt, nekem mindegy ki jut tovább...
-
brownus
veterán
válasz
Bikerman #8445 üzenetére
azt, köszi, hogy kijavítottál.... nem ment át a szarkazm...
„Cseppet sem félek az Újpesttől, mert sosem hallottam erről a csapatról. A magyar futballt össze sem lehet hasonlítani a románnal, és csak egy második helyezettről van szó, amely kilenc ponttal maradt el a bajnoktól. A Steaua szétveri őket, főleg azért, mivel magyar csapat. Be fogunk jutni az Európa Liga csoportkörébe, és sok pontot fogunk szerezni.”
elmondta keményen, és lenézően (mintha ez olyan ritka lenne a foci világában...)
a magyar foci gyenge, 9 pont hátrány sok, ők meg telve vannak önbizalommal.
-
brownus
veterán
semmi, megvan... juli 29én...
-
brownus
veterán
válasz
L|zsidoboz #8294 üzenetére
azért van baj a formájukkal mert öregek... persze nem mindegyik játékos, meg félig viccelek
-
brownus
veterán
válasz
L|zsidoboz #8290 üzenetére
hát, az átlag életkor 30 felett lehet...
(sztem az is röhej, hogy pl. az angoloknál bekem még kiakar menni a csapattal?! lol)
ilyen szempontból a spanyolok jól csinálják, remélem jövöre begyűjtik a vb címet is
persze ha mi kijutunk akkor az a miénk lesz -
brownus
veterán
muhaha, kikapottt a nyugdíjas egylet
oké, még félperc... letelt
-
brownus
veterán
válasz
bagyulajuve #8269 üzenetére
hsz-eket olvastátok? két hülye azon vitatkozik, hogy horváto. vagy töröko. a nagyobb futball nemzet!?!?
erre a legfelső: who cares, both are scum. now make me a kebab há beszarok
-
brownus
veterán
válasz
L|zsidoboz #8267 üzenetére
LOOL
-
brownus
veterán
hogy on is legyek, mivel fogadtam az olaszokra örülök, hogy nyertek, de....... nem írok semmit mert tempbant kapok. egy szar csapat fos játéka.
szerk: nem értem lippit miért ilyen vén tatákra épít...
-
brownus
veterán
válasz
venember83 #8208 üzenetére
az 99ben volt, nem? mikor a hosszabbításban kiverték a németeket?
-
brownus
veterán
ilyet... -> Lothar Matthäus lett a Fehérvár edzője ennyire unatkozik, nincs pénze? a fehérvár biztos jól jár, de akkor is vicces. ami nem megy nem kéne erőltetni, az már úgysem fog neki összejönni ami guardiolának vagy ancelottinak, stb...
-
brownus
veterán
válasz
bagyulajuve #8105 üzenetére
mi alapján pontozhatnak?
-
brownus
veterán
válasz
bagyulajuve #8103 üzenetére
a real m. kurvák gyülekezete... ezért is fogjuk megint megverni őket a következő évben. pénzügyileg biztos évről évre jól járnak, de az engem nem érdekel.
kaka ezt mondja, hogyérdekesség:
KLUBVILÁGRANGLISTA
2009. MÁJUS 1. (2.) Barcelona spanyol 315.0
(1.) Manchester United angol 315.0
3. (3.) Chelsea angol 276.0
4. (6.) Liverpool angol 248.0
5. (5.) Arsenal angol 247.0
6. (10.) Sahtar Doneck ukrán 245.5
7. (7.) Dinamo Kijev ukrán 234.5
8. (11.) Estudiantes argentin 232.0
9. (8.) Hamburg német 228.0
10. (16.) Grémio brazil 222.0
11. (4.) Boca Juniors argentin 218.0
12. (13.) Juventus olasz 215.0
13. (11.) Bayern München német 211.0
14. (15.) Werder Bremen német 210.0
15. (9.) Sao Paulo brazil 199.0
…202. (200.) Debrecen magyar 82.0
…267. (250.) Győri ETO magyar 72.0 -
brownus
veterán
köszi srácok
mondhatni a spanyolok lealázták az angolok zsoldos csapatát
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
mekkora az esélye annak, hogy a wigan elveri a mu-t holnap? mondjátok azt, hogy semmi
mert matekban még nyerhet a pool, ha jól tudom. szóval a mu-nak még két meccset meg kell nyerni, az utolsó meg már nem fog számítani.esetleg x?
-
brownus
veterán
kis segítség kellene:
Ki a Milan csapatkapitánya, aki 1985-ben játszotta első profi mérkőzését a piros-feketék első csapatában?
-Gennaro Gattuso
-Paolo Maldini
-Andrea Pirlokösz!
-
brownus
veterán
válasz
venember83 #7408 üzenetére
az 55. percnél kapcsolódtam be, és a magyar csapatról annyit, hogy ilyen játékkal a svédek, meg a portugálok ellen kikapunk 1-2 góllal... lehet örülni egy málta ellen megnyert meccsnek itthon, de a cél a kijutás, nem? és négy könnyed meccs hátra van még...
ha "mi lenne ha" játékot játszanánk akkor egy 2. hely simán összejöhet, itthon megverjük a svédeket, a portugálok ellen két döntetlen, a dánokat meg elverjük:d ha a többiek döntetleneket játszanak egymással;)
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
válasz
Tibiajax #6635 üzenetére
ne is!! mert szólok Racecam-nak aztán kioszt téged is!! (
)
itt a ph!-án mindent szabad ami nem tilos - mármint véleményt elmondani erről-arról...
és, hogy ne csak off legyen: hivatalos!! ->szalayt nevezte a bl meccsre a real
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
ne buzuljatok már
vannak ott csajok is
ehhez mit szóltok: Megváltozik a BL, indul az Európa Liga
-
brownus
veterán
válasz
venember83 #5895 üzenetére
ez az a donadoni? gondolom igen...
az gáz, ha már elküldik ranieri-t keressenek mást.(#5896) bagyulajuve. szomorú
-
brownus
veterán
válasz
Tibiajax #5656 üzenetére
a t-home -nál, anyámék most szerződtek és sztem tök jó:
telefon, net és tv egy csomagban, de ami nekem lényeg lenne az az, hogy a tv csatornákat akár egyesével is bepakolhatod magadnak. ha csak sport akkor csak sport.
kéthavonta amikor hazamegyek akkor furi, hogy nem tudok gyorsan végigzongorázni a csatornák közöttnekik van m1, m2, duna, meg a két csodálatos kereskedelmi tévé
p.s. és ehhez egy olyan dobozt adtak amiben egy 80g hdd is van, nekik bőven elég
-
brownus
veterán
tényleg, a magyar-svéd meccsre jöttök? én a jobbik felemmel kinézek
most nézem előbb a dánokkal játszunk 6.-án
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest