Aktív témák
-
rob210
nagyúr
Az lehet de a processzor hiába gyors ha nincs miből kiolvasnija az adatot.
Ha a 400Mhz es procival akarsz 126000Mhzes procit kiszolgálni az akkor is csak ugyan azt a sebességet fogja elérni mint a 2000Mhzes mert egy idő után a processzor üresjárati értéke fog nőni de a sebességet nem tudja kihasználni majd.
Na este leszek még addig mindenkinek csáó. -
REDeath
őstag
Hát a ramokat bírja, de mondom majd többféleképp is letesztelemm a lentebb említett 3 progival, és majd akkor remélem okosabb leszek... igaz ez 2400 se lassú
kezdem 9*277 stabilitás.
utána 8*312 stabilitás, és ha jól megy akkor így tesztelem még cod2-vel. ha menni fog akor meg van oldvaha nem akkor marad 2400, meg atól is függ majd hogy a ram-okat melyik fsb-vel hogy ossza vissza, mert ha már 500-as ramok akkor szeretném őket akörül járatni... (inkább 2400 és majdnem 500-as ramok, mint 2500 és 400 közeli ramok..., mert ha a gép összetett teljesítményét nézzük akkor jobb a gyors ram mint az a plusz 100 Mhz RAM.
[Szerkesztve] -
muxi-muxi
senior tag
Csatlakozom a kolléga véleményéhez. COD2-nek megvan az a hibája, hogy mindenféle ostoba modokat kreálnak hozzá, amit letölt a géped, és már kész is a baj. Ha mindenképpen Coddal akarod tesztelni, akkor telepítsd le az eddigi COD-odat, és még a könyvtárját is töröld el írmagostul, utána tegyél fel egy szűzet, és patcheld fel olyan verziójúra, amilyen szerveren ált játszasz. Először azonban mindenképpen single playerben nézném meg a helyedben, mert oda senki nem cifrázott semmit....Ugyanezzel szívtam, holott a Prime 3 órán át atomstabil volt 2550-en. (A64 3200)
-
REDeath
őstag
Most nem azért, tudom hogy AMD-knél a késleltets skoat számít, intelnél meg nem nagyon. De Nálam rengeteget számít hogy 400 vagy 500 mhz-en járnak a RAM-ok, nembeszélve arról hogy 2500 Mhz fölött már nincs elég jó hűtésem.
És persze nem csúcsokat aakrok dönteni, akkor persze, húznám még feljebb. -
REDeath
őstag
-
rob210
nagyúr
Na köszi az oktatást.
Én már ezerszer leírtam hogy tuningot mindíg ésszel és kis lépésekben.
NEm fogom mindíg leírni.
Másrészt a garanciális szervizelést cserét jobb ha tudod semmilyen tuning esetén nem tudod érvényesíteni még alap feszen sem.
Mellesleg 1.7 volt a kritikus határ jól tudod én amikor volt nálam egy proci kifejezetten elfüstölésre akkor 2.2 volton tudtam ellőni.
Bár az nem amd volt és nem is egy mai darab
Na de mindeyg ha gondolod kukacoskodhatunk csak nem tudom mi értelme. -
REDeath
őstag
50 alatt van, terhelés nélkül 37-41 fok, terhelésnél 46 fok kb. most 2400-on járatom, igaz így is gyors a gép
de 2500 mégis csak jobb
ramok KM Hardcore ramok, visszaosztva igy pont 500 korul mennek, HT 3 szoros. késlelteeés auto=3-5-5-10
én arra gondoltam hogy esetleg 2500-on kéne a cpu nak egy kis fesz, hogy stabilabban menjen, és azal is tisztában vok hogy attol tonkre is mehet, épp ezért maradok 2400-on, sőt az is lehet hogy alaplapom miatt laggolgatott picit, mert ugye Gigabyte GA-K8NF-9
az nem egy kifejezeten jo tuninglapszóval mivel 2400 is elég nekem, ezért nem emelek feszt stb.. szerintem...
-
C.Brigante
veterán
20-25 az már kircsi!!
Nem ide vág a téma, de nem tudjátok véletlenül, hogy a kerio (ha esetleh használ valaki közületek) miért nem tudja update-elni magát úgy 20%-nál nem csinál semmit, az update lehet rossz, másnál is csinál ilyet esetleg? elég ritkán frissít félévente 1xPersze erről már nem írok többet ide, csak gondoltam hátha...
-
REDeath
őstag
És mi melegedhetett túl? Mert nekem egyedul a chipsetem ami tulmelegedhet. Meg VGA. De VGA az sose melegedet ugy fel hogy fagyjon... meg ennél sokkal nagyobb melegben gameltem és akkor nem fagyott, tehát szerintem a chipset miatt sem, de továbbra is várom mindnkinek a tapasztalatait...
-
C.Brigante
veterán
C N' Q van rajta! ja, és megbízható és tuningolható szépen.. Én nem akarok senkivel veszekedni, pláne nem nálam jobban hozzáértőkkel, de szerintem az Asus az egyik legnevesebb cég és már tett le az asztalra és nem véletlenül tartozik a drága kategóriába. Ez az én véleményem.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
rob210
nagyúr
Rosszul sejted a K-s széria szar az abitból.
Annál a szériánál 10-ből 2-lap támogatja igazán a tuningot.
Az asus biosát utálom mert szar,de azt el kell hogy ismerjem a lap maga nem rossz.
Inkább az asus.
VAgy ami a legjobb ha tudsz szerezni ABIT AN8-at akkor azonnali jelleggel azt megvenni.
ANnál jobb lap csak a dfi de az még most is borsos.
Vagy esetleg ha sikerül albatron lapot találnod.
Hm... na az még finom csak magyarországon már nem forgalmazzákpedig nagyon jó és olcsó lap volt az albatron.
-
C.Brigante
veterán
nekem az első van /A8N-E Asus nForce4 ultra/ ha jól belegondolsz és ami tény az az, hogy a kettő között szinte csak a dual VGA alkalmazás a külömbség, ha a jövőre gondolsz és akarsz duálba videókarizni akkor SLI-s változat ha nem akkor az első is elég. Én nagyon meg vagyok elégedve vele!
-
rob210
nagyúr
2.2 az alap órajeleés nem hinném hogy nagyon meg tudod huzni.
sajna a 3500+-os venicéből kevés az ami ''jól''tuningolható
De hajtsd meg és kiderül.
Egyébbként a lapod sem a legjobb de menni fog ezekkel a giga lapokkal csak extrém tuning nem szokott menni.
HA mákod van 2750en fog szaladni a szekered.
250X11-el.
de a 250X10 et nagyobb valószínűséggel bírja. -
rob210
nagyúr
Nem rossz de azért ha tuningolni akarsz még mindíg azt mondom valami heatpipe-ost vegyél, hidd el nem véletlen mondom, tapasztalat de kérdezz meg nyugodtan mást is.
Ne csak az én véleményemre adj.
Viszont arra készülj fel, hogy ilyen melegben ez se fog jobban hűteni mivel a környezeti levegő hőfoka is elég magas.
A heatpipe viszon a párolgás lecsapdás elvén hűt aminek köszönhetően még melegebb környezeti levegő esetén is nyerhetsz pár plusz fokot lefelé.
Természetesen ez a hűtő se rossz erre már merem azt mondani hogy megveheted.
De van ennél pár ezressel klasszisokkal jobb
És azt ne feledjük hűtőt egyszer veszel az örőkíthető
Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest