- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Aktív témák
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
Csorosz #2967 üzenetére
U bazz. 1. nem mind1 hogy 1T-ben ment 500-at vagy 2T-ben
2. Nekem a mostani ramom, NF7-S V2.0-ban 460-at ment, az új A64-es konfigomban 550-et.
3. Mielőtt tuningolnál, jól nézz utána a dolgoknak. A64-esek klubjának 1.hsz-ét nagyon alaposan olvasd végig, és értelmezd, stb. stb.
4. Egy biosfrissítés csodákra képes, vagy lehet hogy egy clear cmos is segítene valamit, főleg ha cserélted a ramot, azt szokták ajánlani.
5. Az sem mind1 hogy dc-ben vagy sc-ben mentek a ramok 500-at.
6. Ha húzod a procit akkor vedd lejjebb a HT szorzót mert az életben nem fog elindulni a gép
7. Ha nem akar többet menni akkor vagy +fesz kell neki, vagy szarabb időzítés, vagy tényleg ott a vége.
8. Ha egy kicsit utánanéztél volna, rátaláltál volna hogy az A-DATA Vitesta pc4000-es ramon is ilyen chipek vannak, és CL3-ban mennek 500-at. A ram 2,9V-ig bírja a feszkót, annyit adhatsz neki, de azért néha ellenőrizd hogy nem e melexik nagyon.
9. Könnyebben tudnánk segíteni hogy begépelnéd a két ujjaddal a konfigodat az adataidhoz
10.Ahogy mondják, segíts magadon az Isten is megsegít. Sok topic van ami tuningolásról szól, lehet hogy ott hamarabb megtalálod a választ, mintha feltennéd a kérdést, úgy hogy alig közölsz információt a konfigodról. Csakhát annak utána kell járni.
Majd Fero elmondja ''lágyabban'' amit makogok.
[Szerkesztve] -
BaKeSZ87
őstag
válasz
noobsaibot #2623 üzenetére
Szerintem a leggagyibb deszka is ki tud hozni 3700+ - os Sandiego-ból 2500MHz-et. Szvsz egy EPoX lappal még többet is, van más választás is, nekem EPoX van, én csak jánlani tudom, elég jól tudok vele tuningolni, teljesen meg vagyok vele elégedve.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hardcore café
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest