- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
Aktív témák
-
REDeath
őstag
válasz
C.Brigante #3707 üzenetére
Nekem letölti a frissítést, de nem tudja ellenőrizni az aláírást, vagyis szerintem, minden bizonnyal bugos lett az Update, sztem pár nap és megcsinálják.
Amugy ha letöltöd netről az uj verziót, és feltelepíted ugyanott vagy. az uj már 2.3 akárhány, a régi meg 2,8 akárhány... -
MooN00
aktív tag
válasz
C.Brigante #3705 üzenetére
31°C még nemsok.Sőt az még türhető, de amikor már a 40°C-t üti (pl nálam az volt a helyzet), akkor már érdemes ventit tenni rá.
Nekem egy 8cm -es tápventi hűti, és 20-25°C körül mozog terheléstől függetlenül. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
C.Brigante #3688 üzenetére
hat ja lehet vele tuningolgatni.Es igen asus neves ceg,de sajnos csak a neve maradt neki mert a minoseg mar a beka segge ala ment le.Es igen a nevet megkell fizetni.De mar csak az maradt....
-
MooN00
aktív tag
válasz
C.Brigante #3661 üzenetére
Jaja, a különbség egy ezres, szal nem egetrengető
.
Bár a Jedi erőm azt sugalja,hogy rob210 az Abitot fogja ajánlani (és ő már azért tudhat valamit)
[Szerkesztve] -
nesa
veterán
válasz
C.Brigante #3659 üzenetére
Lent azt irta 3200+ vegulis mind1.
(#3628) twyster válasza rob210 (#3627) üzenetéreÚj Válasz Privát Email 2006-07-30 10:35:57
twyster
(újonc)helosztok nekem egy kérdésem lenne elég kezdő vok szal lécci ne röhögjetek ki van egy 3200 amd 64 esem és azt hogy lehet 3500ra húzni?
Menő üzletember vok...ezt nézzétekmeg! ---> http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=23949
-
REDeath
őstag
válasz
C.Brigante #3641 üzenetére
mert az nem kel elé hogy www.http.com ...............
-
REDeath
őstag
válasz
C.Brigante #3638 üzenetére
Ugye?
-
REDeath
őstag
válasz
C.Brigante #3633 üzenetére
ne dobd ki egyiket se de az everest az jobb, főleg az Utimate edition
-
dnelb
veterán
válasz
C.Brigante #3587 üzenetére
LOL
-
MooN00
aktív tag
válasz
C.Brigante #3571 üzenetére
A vicc ütött rendesen. Egyébként meddig sikerűlt valójában húznod ?
-
robisz
senior tag
válasz
C.Brigante #3582 üzenetére
Semmi baj, kislány
-
robisz
senior tag
válasz
C.Brigante #3579 üzenetére
Talán majd itt megmondják: [link]
-
rob210
nagyúr
válasz
C.Brigante #3578 üzenetére
a névből és képből erre asszociáltam na mindegy
Én 26-múltam -
robisz
senior tag
válasz
B@meg lemajmoztál, mindjárt megmondalak anyukádnak te kacsacsőrű emlős...
-
rob210
nagyúr
válasz
Had kérdezzem már meg, mert mostanra elérted nálam azt a szintet, hogy visszatérő fórumozónak tekintelek.
A te személyedben egy hölgyet köszönthetünk köreinkben?
Mert akkor nagy upp a hozzáállásodhoz, mivel kevés nő szereti a számtech világát -
X Factor
addikt
válasz
C.Brigante #3564 üzenetére
Amíg az elejét nem olvastam egy pillanatra igencsak meghökentem
-
rob210
nagyúr
válasz
Ez egy jó vicc de ilyenekkel ne viccelj.
Mert aki komolyan vesz hülyének néz -
robisz
senior tag
válasz
Szerintem most emberek milliói fetrengenek a röhögéstől...
-
rob210
nagyúr
válasz
C.Brigante #3548 üzenetére
Na nehogy elkeserítselek de klasszisokkal jobb az ABIT.
Az ASUS biosa a jelenlegi leggagyibb bios csak a kis gyártók tesznek fel ilyen szar biosokat mint az asus.
Sajna nem vagyok jó véleménnyel róluk, és a lap kialakítása sem egy hű de űber frankó.
Kérdezz meg nyugodtan igazán nagy neveket is itt mindenki köpködni fog az asusra.
Jó em azt mondom vannak jó lapjai csak mért kell azt a gagyi szar biost rátenni?
No meg a chipsethűtés???????!!!!!!!!!!!!!!
Amig nem kezdtek el hetpipe hűtést alkalmazni a lapjaikon addig állandóan megált az amúgy is sívító chipsetthűtő.
Akkor meg aztán füstölt is a chipsett hamar.
NEm egy nem két rendelt gépnél találkoztam ezzel a hibával.
Ki is cseréltem nekik abitra és más egyébb lapokra amivel meg is voltak elégedve.
Ennyi ez csupán tapasztalat ezért nem szeretem őket.
Az asusnak nagyon hajtania kell hogy visszahozza a becsületét, mert lássuk be mostanra csak a nevük maradt a teljesítmény sehol.
/ezt alaplapra értem más területen csinálnak jó dolgokat/
Meglátjuk lehet még az asus jó alaplap gyártó de a biost azt el kéne felejteniük ezt amit mostanában használnak ezt legalábbis igen. -
dnelb
veterán
válasz
C.Brigante #3548 üzenetére
Pls segíts!Most 10*210-en van a proci,te neked hogy van a menüben beállítva a feszültség?auto-n van,vagy fix értéken?Az a HT szorzó mit befolyásol?(ez is auto-n van)
-
rob210
nagyúr
válasz
C.Brigante #3539 üzenetére
Hát megjegyzem hogy az asus alaplapnál az ABIT kicsit jobb főleg ha nem a K-s szriából való
No meg az amd ajánl amit akar, a legjobb lap a DFI-jé.
Igaz az ára is a legdrágább, de a minőséget meg kell fizetni. -
rob210
nagyúr
válasz
C.Brigante #3536 üzenetére
Keményem meg kell húzni a kártyát és támogatni kell procival rammal.
-
rob210
nagyúr
válasz
C.Brigante #3497 üzenetére
7800-al az kevéske.
-
REDeath
őstag
válasz
Gigabyte GA K8NF-9 F11-es bios, és jelentem hogy ez a legstabilabb bios eddig!!
-
Pipike
csendes tag
válasz
Gigabyte-K8NSC 939
Keannek is ilyen lapja van azért kérdeztem elsősorba tőle de jól esik hogy tiis próbáltok segíteni!
Tudom hogy asusnál ki belehet kapcsolni mert partyn is mutatták de nekem sehol sincs ilyen opcióm, és egy kicsit bosszant!
Ja hogyan leeht képet beszurni mert még soha sem csináltam !
[Szerkesztve] -
MooN00
aktív tag
válasz
C.Brigante #3456 üzenetére
Gondolom nem nekem jött a kérés, de remélem semmi gond nem lesz ha énis válaszolok
Gondolom 2.2ghz-t akartál írni, ahhoz pedig a 200 (eff:400) pont elég, sőt, elvileg az menne továbbis.
Tehát rakd fel 200-ra és ha véletlenül nem megy akkor sincs gond, visszaveheted.
(De mint mondtam bírnia kell) -
rob210
nagyúr
válasz
C.Brigante #3438 üzenetére
-
rob210
nagyúr
válasz
C.Brigante #3440 üzenetére
Igen nyertél ez a jó megoldás látod magadtól is rájöttél és így nagyobb a sikerélmény
-
MooN00
aktív tag
válasz
C.Brigante #3438 üzenetére
Én úgy csináltam, hogy rámentem a fentebbi linkedre, behozta a képfeltöltés oldalt, majd ott ''kép címének másolása'' , új hsz-t nyitottam, rákattyintottam a ''kép'' gombra majd shift+insert - és kész
-
MooN00
aktív tag
válasz
C.Brigante #3436 üzenetére
már énsem tok linkelni
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
MooN00
aktív tag
válasz
C.Brigante #3432 üzenetére
Gondolom ddr ramod van (esetleg ddr2) , aminek van egy Effektív órajele.
Tehát 110mhz eff: 220mhz ....
Azért nem rakja be a képet és linket , mert nem hagytál szóközt a kettő szó közt
(blablabla[link] helyett blablabla [link] és máris jólesz )
[Szerkesztve] -
slayer006
addikt
válasz
C.Brigante #3432 üzenetére
itt: [link]
-
slayer006
addikt
válasz
C.Brigante #3430 üzenetére
a RAM FSB 200Mhz-en van( levettem 400-ról )
DDR800 ?? -
rob210
nagyúr
válasz
C.Brigante #3425 üzenetére
rutin meg az évek
-
C.Brigante
veterán
válasz
C.Brigante #3424 üzenetére
ezt, hogy csináltad, hogy hamarabb válaszoltál most mint, hogy én feltettem a kérdést???????
-
rob210
nagyúr
válasz
C.Brigante #3421 üzenetére
Már írtam,
-
rob210
nagyúr
válasz
C.Brigante #3412 üzenetére
1. pont nem csak 10%-al lehet tuningolni az a kérdés bírja-e a ram.
2. asus biosban pedig kell legyen olyan hogy ram arány nem biztos hogy ugy van hogy 166 az is lehet ugy van az asus biosában hogy 1:1,1:2, 3:5, 4:5 ,2:5, magyarán lehet hogy arányszámos a biosod nem pedig órajeles.
3. a Ht t állíts 4 re és ha megy a géped feljebb is akkor állíthatod 3 ra is a későbbiekben de ne vágjunk a közepébe az elején vagyunk.
4. autoból a memóriát a cput és a ht-t veddki
A többi mehet autón. -
jagada
addikt
válasz
ahogy mondod.
ha emeled a cpu FSB-jét ajánlott, hogy vedd vissza a RAM-ok órajelét (esetedben modjuk 166-ra), bár ha ''márkásak'' a RAMjaid némi emelést elbírnak, és a HT x-ót vedd visszább, bár ezek is elbírnak némi húzást. minden attól függ mennyiről akarsz mennyire emelni.
elkéstem
[Szerkesztve] -
kean83
tag
válasz
1: 10% megy az feljebb is, csak szépen kell kérni
A proci nagyon tuning barát a memória nem annyira, oszd vissza. A HT szorzót állítsd annyira, hogy FSB* a szám nagyjából a HT frekije legyen. Először húzd a memóriát, keresd meg a maxumimát, ha ez megvan, jöhet a procituning.
2: Keresd meg a te memed maximumát, mindegyiknél változó.
3: néha majd vedd vissza, hogy 1000 körül legyen
4: én a memóriát nem bántom, mert elolvastam azt a cikket és még mindig nem értem, most az alacsony, vag a magas számok-e a jók, legalábbis az időzítés a memóriám max frekije 420MHz, veszek rá bordát, kap egy ventit, meg egy kis plusz feszt és akkor majd megy gyorsabban is -
rob210
nagyúr
válasz
C.Brigante #3404 üzenetére
Az első és legfontosabb, a tuning mindíg egy kétséges dolog, nagyon processzor, alaplap és ram függő!!!
Valamint tuningolni mindenki a saját felelősségére tuningoljon.
Huh na akkor kezdjük hát ha nyomra vezetlek
1.-es Előszőr is ha 2.2gigán akarod járatni akkor nem kell feszültségekkel babrálni szerencsére.
2.-es ha a ramod nem bírná azt a 20Mhz emelést akkor tegyél föléjük egy ventit ami közvetlen rájuk fújja a levegőt ez szokott segíteni.
3.- as arra készülj fel hogy 4X512Mb ram esetén csak és kizárólag cr2-ben fog menni az időzítés
4.-es laptól függően a ht-t lehet 4-re vagy 3-ra kell állítanod., mert a HT-t a lap a processzor órajelére vezeti vissza. Az elterjedtebb az 1000Mhzes HT /de létezik 800Mhz-es is ezek a 4x-es lapok/ ami ugy jön ki hogy processzor alapórajel 200Mhz X5=1000Mhz /4Xes lapok esetén X4 azaz 200MhzX4=800Mhz /
5.-ös a Ramvisszaosztással értékes sebességet nyerhetsz mivel a processzorok /főleg egy 3200+-os / simán elketyeg 2500Mhz-en azaz 2.5gigán/
Így lehet hogy jobban jársz, ha a ramot leosztod 166-ra és a procit 250-es órajellel indítod 10 es szorzó mellett.
Ebben az esetben a ram kb. pont 200Mhzen fog ketyegni
Valamint a proci a maga 2.5 gigájával remekül fog teljesíteni.
Ha van még kérdés akkor nyugodtan írj.
Sok sikert -
REDeath
őstag
válasz
C.Brigante #3402 üzenetére
HT= Hyper Transport de a biosban is csak HT-nek írja szerintem. Viszont ha 4*512 memóriád van akkor az gázosabb lehet mert az sokkal instabilabb. Ha azok 4en nem dolgoznának rendesne együtt akkor majd oszd vissza őket, amugy is 2 GB-nál nem olyan fontos a sebességük, ha eccer betölt valami akor az már ok. Szóval ha a memók miatt nem menne akor bátran oszd vissza őket. a 2200Mhz-et meg ugy állítsd be hogy oszd el a jelenlegi szorzóval, ami nálad ha jól sejtem 10 ergó az órajelét a procinak 200-ról emeld 220-ra. Ezt még RAM-oknak is bírniuk kell
Ha nem akkor visszaosztás lesz a vége
-
REDeath
őstag
válasz
C.Brigante #3400 üzenetére
Hát elsőnek vedd lejebb a HT szorzót pl. 4 re, aztán meg ha jó ka memóriáid akkor nem kell, de ha sima 400 asok akkor oszd vissza őket, vagy tiltsd le hoyg ne húza szinkronban. és utána csak emeld a proci belső orajelét ami ugye 200, ezt ha húzod és instabil akor elérted a mxaimumit nagyjbáól. Ettől ha pl. nem indul majd el a gép mert nagyon elmerészkedtél akor reseteld biost, de ez nem teszi tönkre a procit, max nem indul. A feszültséget viszont ne emeld, alap órajelen is mennie kell, nekem pl 250 en megy alap feszen. A feszultségemelés az kinyírhatja rendesen a procit
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Synology NAS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- 3D nyomtatás
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest