- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
rob210
nagyúr
Helló akkor kezdjük ott, hogy:
-Radiátor 2X12centis ventivel Nagyon erős radi Hc240 /10.000.-
-Processzor blok Nexxxos HP Pro Socket 754/939/940/AM2 /7.500.-
-Szivattyú X2O 14.000.- De ehelyett lehet egy eiheim is ami jobban tetszik csak 16.500.- esetleg egy hydro L20 ami a legolcsóbb lenne de teljesítményben nem marad el. és ehhez egy kiegyenlítő tartály az 11.000.- ből meglenne.
- ramblok darabja 8.500.-
csövek 500.-/ métere, csatik 350.-/ darabja
Ennyi a rendszer és ez tutkó jól hűt. -
rob210
nagyúr
Drága és az se jó.
Mit akarsz hűteni?
csak a procit?
milyen alaplap?
Egyébbként van olyan hogy vízhűtés topic ott segítenek neked.
VAgy ha gondolod összeírok neked egy hűtést amit érdemes megvenni
Minden képpen azt javaslom épísd meg gyári alkatrészekből, mint sem hogy komplett szettet vegyél -
REDeath
őstag
Én pl. sose vettem le, de nem azért hogy szép legyen, pedig ó-milyen gyönyörű plexim van
szóval mikor biost frissítettem akkor resetelni kellett bios-t és akkor le kellet vegyem oldalát, hogy a jumperhez férjek. És egyéb okok miatt, (nem részletezem, elég legyen annyi hogy ''rend'' van az asztalomon) nem tettem vissza az oldalát, gondoltam majd holnap stb... És aztán észrevettem hogy most 2200 helyett 2500-on még kisebb a hőmérséklete a CPU-nak. Én itt jöttem rá. lehet hulyén hangzik de ez az igazság. De vissza fogom tenni, majd ősszel ha hidegebb lesz, viszont most nyáron ebben a melegben tuti nem rakom vissza oldalát!!!
-
rob210
nagyúr
-
rob210
nagyúr
Ember te miket írkálsz?????????
Nekem 1.550 van a procim 2720 Mhz en ketyeg 500 as rammal 300as Ht vel Léghűtéssel!
Mi az a 300-as HT??
Arra ne légy büszke mert a htnek minimum 800Mhzen kéne lenni gyárilag/egyébbként a 600Mhz is elég-)/
De mi az a 300-asHT taníts mester
Lásd első generációs Prescottok!: 55-65Fok!
Ne hasonlíts már egy intelt egy AMD-hez könyörgöm.
Az AMD-nek egy újabb generációs processzorát hasonlítasz össze egy PIV-el.
A másik pedig, hogy a hőtermelése mindíg is nagyobb volt az INTELNEK.
Ezeken gondolkozz el -
REDeath
őstag
Én alapfeszen elértem a stabil 2500 Mhz-et. Ez nekem elég is, feszültséget nem akarok ráadni, nem bízok benne
Meg most pont jó mert a ram visszaosztva pont DDR500.on ketyeg, szintén stabilan, dehát ezt el is várom, mivel gyári adatoknak megfelelően van
Ha procin emelném a feszt lehet menne enyém is 2700 ig de nem kell, elég ez, így majdnem minden kerek szám tök jó
És persze az én alaplapom se az a vérbeli tuningos, tehát szerintem a 288-as ''FSB''-t a lap nem bírta, nem pedig a proci. De ezt én sose fogom megtudni mert feszt nem emelek a procin
így is kemény kis gép
Aktív témák
Hirdetés
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest