- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
breed30
tag
az everest meg a cpu z is eszt irja rá azér vettem mert ennek van 1mb cas per core de nem bántam meg használtba anno 30000 ft adtam érte de megérte az asasins greed akadás mentesen fut farcry 2 ugyszintén pedig a vidkarim nem a legujabb a többi alkalmazásrol nem is kell beszélnem csak hát az ember gyarlo soha nem elég mindig többet akkar
és többet
a ramot azért nem cseréltem le mert ilyeneket nem találtam sehol 1gb-osba mint irtam az mem irásom nagyobb mint az olvasásom probáltam más ramokal de ilyen eredményeket nem tudok azokal hogy az irásom nagyobb
-
breed30
tag
köszi hát akkor probálkozom inkább evel játszok mint az am2 vel nem tudom de valami gond lehet ezzekel a procikal mer megvettam de teljesitményre nem az igazi a 4400-as 939es konfigom alapba leveri pedig az 5200as am2 2.7ghz fut más prociva is probáltam!!
a stepingem JH-E6 köszi -
kem
addikt
jahh szorri, épp msneztem a hsz írása közben, és összekevertem
Itt a jó link. -
KO.zmahov
tag
-
cimbi186
aktív tag
Csa!
Nos,asszem szakmát tévesztettem
Előszöris köcce all,h segítettetek!!!
Másodszor,meg megtanultam biost frissíteni,bár ezzel FlasMenu progival tényleg gyerekjáték(mondom ezt most,amikor meg csináltam tele volt a gatyesz
És láss csodát ez volt az én kis drágámnak a baja(mondom ezt most,hetek óta meg ki akarom kukázni)
Simán engedte az FSB emelést alapfeszen 235-ig ,aztán adtam neki 0.5 voltot és felraktam 240-re és most itt jár stabilan jelen pillanatban is
Úgyhogy ha valakinek ilyen gondja van annak javasoljuk a bios frissítést,mint ahogy Te is mondtad hiányzott belőle ez az opció!(hogy honnan tudsz Te ilyeneket
)
A game is úgytünik megjavult ettől a kis tuningocskától,bár ehhez hosszabb tesztelés kell,mindenestre most csak 90-95% ír prociterhelésre tálcán meg szépen leesik.
Ma biztos,h széles vigyorral alszom egész éjjel
Még1x köszi szépen all a velem való törődést
-
törölt tag
Nagyon sokmindent próbáltam már, de az eredmény ugyanaz, 3D játék alatti sötét képernyős leállás... Egyébiránt más alkalmazások rendben vannak, így lehet hogy nem memóriahiba konkrétan, hanem valami kompatibilitás lesz. Tény hogy a memória visszaosztása oldja meg mindig a jelenséget. Sajnos a sima AN8-ban 2.8V-nál nagyobb feszt nem tudok adni a ramnak, az előző bios-sal sem tudtam, és ezzel sem, a 21-es a legfrissebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest