- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
breed30
tag
az everest meg a cpu z is eszt irja rá azér vettem mert ennek van 1mb cas per core de nem bántam meg használtba anno 30000 ft adtam érte de megérte az asasins greed akadás mentesen fut farcry 2 ugyszintén pedig a vidkarim nem a legujabb a többi alkalmazásrol nem is kell beszélnem csak hát az ember gyarlo soha nem elég mindig többet akkar
és többet
a ramot azért nem cseréltem le mert ilyeneket nem találtam sehol 1gb-osba mint irtam az mem irásom nagyobb mint az olvasásom probáltam más ramokal de ilyen eredményeket nem tudok azokal hogy az irásom nagyobb
-
breed30
tag
köszi hát akkor probálkozom inkább evel játszok mint az am2 vel nem tudom de valami gond lehet ezzekel a procikal mer megvettam de teljesitményre nem az igazi a 4400-as 939es konfigom alapba leveri pedig az 5200as am2 2.7ghz fut más prociva is probáltam!!
a stepingem JH-E6 köszi -
breed30
tag
hello a procim athlon 64 4400 x2 939-es az alaplap asus a8n-sli 2x 512 kingmax ram
160 gb wdc vinyo gainward 7300 gt 128 bit extrém hd 256 mb rammal. a kingmax ramokrol egy érdekeség az irásom több mint az olvasás everest memtestben ezt a konfigot szeretném huzni vettem am2 is de nem vagyok megelégedve vele ezért szeretném inkább ezt huzni alapon 2400 mhz re huztam fel csak az fsbt stabilan fut cpu hömérséklet igy
CPU 30 °C
CPU 22 °C mag 1
CPU 31 °C mag 2 a szorzo 11 en van ezt szeretném lejebb vinni csak nem tudom medig mehetek le és az fsbt medig vihetem fel meg v-ot menyire állithatom ha valaki ebben tudna segiteni megköszöném -
breed30
tag
hello edig még nem huztam semit a gépemben mer nem volt rá szükség de akkarnám abban kérnék segitséget hogy a szorzott es az fsbt hogy kell állitanom 2400mhz re huztam fel alapon csak az fsbt a szorzom 11 volt ja 2200rol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged