- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz
paprika #1350 üzenetére
Csak egy kérdés: más ram ment gyorsabban a lapodban, mint 166-os fsb? Mert nekem is 8RDA+om van, rev 2.2, legújabb bios, és hiába teszek bele 400-as ramokat, 333-on megy csak stabilan. A boltban, ahol vettem, megnézték mindegyik 8RDA+os lapot és mindegyiknél fennállt ez a hiba. Próbálták több procival és memmel is, de csak 166-on volt jó. Most várok, hogy szerezzenek egy 8RDA+t, ami viszi a 400-as ramokat jól, mert én is szeretnék 566-os A-DATA-kat és szeretném minél jobban kihajtani őket.
Szerk: 400-on csak akkor ment a ram stabilan, ha csak és kizárólag az 1-es különálló slotban volt. Ha a 2-es vagy 3-as slotba is tettem ramot, akkor hiába nem volt dual channel, csak 333-on volt jó.
[Szerkesztve] -
Sir Riccio
addikt
válasz
paprika #1350 üzenetére
Szerintem azt amit vázoltál, -hogy összetöröd,- hagyd a legvégére vagy inkább feledkezz meg róla. Ugyanis ha ramjaid hibátlanul mennek egy másik lapban akkor azokkal nincs is baj. Azt irtad hogy 1,98 V-ot kapnak ez nagyon kevés, itt probáld meg a helyzetet orvosolni. Biosban manuálisan fixáld: Vdim= 2,5 -2,6 V az időzitéseket pedig hagyd első nekifutásban autón. Ha igy megy akkor próbálkozz egyéni időzitések beállitásával. A memóidnak menni kell fix 400-as beállitás mellet 2-2-2-5-ös időzitéssel.
-
sz.j
nagyúr
válasz
paprika #1213 üzenetére
Hajdanán az 500-as Vitesta-imat 550-ig se tudtam húzni, de ettől eltekintve elképzelhető, hogy van olyan példány ami megy 600-on, csak nagyon lutri!!!
Ha mindenáron 600 körül akarod használni a cuccod, akkor talán praktikusabb eleve az A-DATA Vitesta 600MHz-es memókat megvenni, nem sokkal drágább mint az 566-os, ill. az 500-as és ez már bíztos megy a kivánt órajelen!!! -
Aloki
tag
válasz
paprika #1204 üzenetére
piros nyákon piros hűtőborda az 566-oson
Bővebben: link
mod: lassú vagyok
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged