- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi_73
őstag
Még egy dolog eszembe jutott. Két darab modullal, a memóriákat vissza osztva, megy ugyan annyit a procid? Olvasgasd a fentemlített alaplapok topicjait, és az ott olvasottak alapján hozd meg a döntésedett. Én csak akkor cserélnék házon belül, ha nem lenne elég a mostani teljesítmény, vagy nagyon kevés ráfordítással kivitelezhető lenne a dolog.
-
Sir Riccio
addikt
Cak hogy megnyugtassalak, ugyan ez a memoria pár az előző alaplapjaimban /DFI NF3 UT250 és GIGA-BYTE NF3 ultra/ közelsem mentek ilyen jól, ezért irtam fentebb hogy az időzités alaplap függő is szerintem. De ez vonatkozik a procira is, ugyanis a proci sem ment ennyit az előző két lapban közel sem.
-
Sir Riccio
addikt
De kiderül, gyári adat szerint 3-4-4-8 2T tehát nem ''gázos'', vannak mint mindenben kiugró esetek, de a Tiéd is megfelel a gyári specifikációnak. Az enyém 238-ig megy 2-2-2-5 1T mellett, jelenleg 278-on megy 2,5-3-3-6 1T beállitással, mindkét esetben alap feszen/2,5 V/
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest