- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi_73
őstag
Még egy dolog eszembe jutott. Két darab modullal, a memóriákat vissza osztva, megy ugyan annyit a procid? Olvasgasd a fentemlített alaplapok topicjait, és az ott olvasottak alapján hozd meg a döntésedett. Én csak akkor cserélnék házon belül, ha nem lenne elég a mostani teljesítmény, vagy nagyon kevés ráfordítással kivitelezhető lenne a dolog.
-
Sir Riccio
addikt
Cak hogy megnyugtassalak, ugyan ez a memoria pár az előző alaplapjaimban /DFI NF3 UT250 és GIGA-BYTE NF3 ultra/ közelsem mentek ilyen jól, ezért irtam fentebb hogy az időzités alaplap függő is szerintem. De ez vonatkozik a procira is, ugyanis a proci sem ment ennyit az előző két lapban közel sem.
-
Sir Riccio
addikt
De kiderül, gyári adat szerint 3-4-4-8 2T tehát nem ''gázos'', vannak mint mindenben kiugró esetek, de a Tiéd is megfelel a gyári specifikációnak. Az enyém 238-ig megy 2-2-2-5 1T mellett, jelenleg 278-on megy 2,5-3-3-6 1T beállitással, mindkét esetben alap feszen/2,5 V/
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest