Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
imtoo dvd ripper, én ezt használtam, kodeket te magad adhatod meg (divx 5.xx vagy akár xvid, ami tetszik)
ebben az esetben dvd shrink nem lenne jó neked, mert egy full dvd lemezt is csak 2 giga (+/- párszáz mega) köré tud tömöríteni, szóval így is hatalmas lenne + nem konvertál, azaz marad a dvd struktúra (vob, ifo stb)
szerk: az imtoo-n kívül persze még hozzávatőleg ötezer dvd ripper van
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
a nagy iso fileok helyes kezelése még kérdéses, ezért keveredtem ide - úgy tűnik, a legtutibb valóban a dl lemez írása lenne
nem rendelkez(het)em hatalmas tapasztalattal ennyi idő után, de mire vagy kíváncsi? vagy csak fricskának szántad? (sajnálnám, ha igen)
mondd csak, aztán majd jól elküldelek a dvd írás -topicba
szerk: most láttam, szerkesztettél, oké
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
rendben, örülök, h nincs véleményütközés
amióta dvd-író tulaj vagyok, élénkebben érdeklődöm, tudod
a házban fellelhető összes dvdről (mind eredeti!) csináltam már isot, nrgt, avit, mpget, majd mindezeket vissza dvd/svcdre, lehetőleg mindig más-más progival, h lássam a különbségeket, így sikerült ugyan elbaszni 4-5 lemezt a semmire (hisz már minden film/hanganyag megvan), de legalább tapasztaltam ezt-azt (és még így sem eleget)
szerk: hát ezért pártolom a nem túl rossz kérdéseket és azok megválaszolását
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
persze hogy nem, de kurvára nem is erről beszéltem, hanem az egésznek az ál-elviségéről: pl a dvd-shrink (totál függetlenül attól, h nehéz vagy sem) elindítása ugyanolyan warezpoénokat és heherészéseket vonhatna maga után, mint az előbb ez a ps iso dolog
(pl kezdhetnénk akkor azzal, h nocsaknocsak, honnan tudod, h ilyen könnyű kezelni shrinket, biztos biztonsági másolatot csináltál, de persze csak magadnak, hihi, haha, hehe - nagy együgyűség lenne, nemdebár?)
mind1
mint említettem, psnek közelében sem jártam még, én tudnék a legkevésbé segíteni, de a hatalmas isok kezelése engem is érdekel(t volna) -
Lord Zero
addikt
ne kezdjétek már megint
szerintem a kérdés nagyon is jó (tételezzük fel, h elméleti szinten érdeklődik), kár lenne elkanyarodni
nekem nincs ps-em, nem is lesz, nem vágyom rá, de ez a rippelés dolog igenis érdekes, legalábbis elgondolkodtató
szerk> vki tud vmit felelni, a warez-boszorkányüldözésen kívül (bocs)? mert üresjáratban ragozni lehetne a végtelenségig (amúgy mily érdekes, van itt olyan ember, aki nem tud dvd-t rippelni? kétlem)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest