- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lord Zero #43 üzenetére
Aha, kösz.
Ha már a témánál tartunk, én nagyon utálom amikor kijelenti valaki, hogy szélessávú netre, meg DVD íróra csak warezolóknak van szüksége, másra nem is lehet kihasználni. Nekem mindkettő van, és soha nem használtam semelyiket sem warezra, még is ki tudom őket használni. -
válasz
Lord Zero #40 üzenetére
Akkor viszont megoszthatnád velünk ezeket a tapasztalatokat.
Most pl az egyik kollégám kért meg, hogy egy esküvői felvételt, mit DVD-re írtak, konvertáljam át valami emészthetőbb formátumra (DVD olvasó nélküli gépre). Én xvid-re gondoltam, hogyan érdemes? DVD Shrink, vagy van jobb/egyszerűbb/stb.? A minőség most nem számít olyan nagyon.
[Szerkesztve] -
válasz
Lord Zero #38 üzenetére
Én nem poénkodtam most warezolgatásokkal, egyébként életemben egyszer használtam a DVD Shrinket, és akkor egy TV-ből, DVD-re felvett hírt (valami hírműsorból), konvertáltam át AVI-ba. Amúgy meg szerintem is hasznos a dolog, és én is gondolkozom azon, hogy néhány DVD-mből csinálok másolatot otthoni felhasználásra (van vagy 50 eredeti DVD-m), mert azon a gépemen akarom megnézni a filmet, amin nincs DVD olvasó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest