- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djxp01
senior tag
válasz
pulutodurumo #22515 üzenetére
[link] Igazából én sem értem, mi ez a passzív megoldás, de még az aktívot se nagyon, mert ott sincs külön áramforrás pluszban, de gondolom arra is megvan a magyarázat.
Passzívra a magyarázat:
Szerk.: ,,Egy kábel legfontosabb alkotórésze a helyesen megválasztott anyag a belső vezetőhöz. Az itt alkalmazott vörösréz a legjobb átviteli tulajdonságokkal rendelkezik. Csekély impedancia magas frekvenciákon jellemzi a rezet, emellett nagy mechanikai teherbíróképességgel, hajlékonysággal és hosszú élettartammal rendelkezik. Ezen kívül a vezetékellenállás az olcsóbb acéllal (CCS) vagy alumíniummal (CCA) szemben jelentősen kisebb. Ez biztosítja az adatok kiváló minőségű és biztonságos átvitelét."
-
djxp01
senior tag
Üdv!
Nem tudom, hogy ez a helyes topik, de a kérdésem csak annyi, hogy G35-ös fejhallgatót hosszabítok USB hosszabító 3 méteres kábellel és gondolom a hosszabbítás miatt heti 2-3x elveszti a jelet a fejhallgató, nélküle tökéletes, (másik USB toldóval is próbálkoztam és 3 méternél nem tudok kisebbet használni) a kérdésem annyi, hogy elég lehet-e egy 5 méteres passzív jelerősítős kábel a fejhallgatóhoz, hogy a fenti hibajelenség ne jelentkezzen? Vagy mindenképp aktívra lenne szükségem? (Azért írtam 5 méterest, mert nem nagyon láttam annál kisebbet.) Köszi előre is a választ!
-
djxp01
senior tag
Üdv!
G930-at szeretném leváltani, csak játékhoz kellene, árban a 930-as körülire gondolnék, USB-s és hangkártyás megoldás is megfelel (XONAR DX), csak circumaural, 5.1/7.1 wireless jöhet szóba (hozzászoktam, és megőrülnék a kábeltől megint) magyarországi boltból, itthoni garipapírral mit tudnátok ajánlani? 70k alatt legyen.
A G930-ról váltás oka, a gyakori lekapcsolódás, magas alapzaj középhangerőn is (pl egy G35-höz képest), és jelenleg folyamatosan kikapcsol random (teljes töltés után is, akkuja jó, mert 7-10 órát is "eljátszom" vele). Visszakérhetem az akkori vételárát, ezért nézelődnék más márka felé.
Astro A50 / Siberia 800 kilőve a horror ára miatt (külföldi rendelést kihagynám, mert se időm, se kedvem az esetleges garanciáztatás alatt 2 hónapot várni | plusz a postázgatás se 2ft)
G933 szinte ugyanazt adja, mint egy G930, csak 15-20 ezerrel drágábban, ez is kilőve.
Creative-okról szinte mindenhol azt írják, hogy hangminőségben nagyon gyérek és nem érik meg a pénzt.
Egyetlen egy lehetőséget látok, Corsair VOID Wireless, eléggé középkategória aljának néz ki az árfekvése miatt. Kicsit félek tőle. Esetleg valakinek van róla tapasztalata, hogy egy G930 szintet tudna hozni ~33 ezer Ft-ért?
Köszönöm előre is!
-
djxp01
senior tag
Üdv!
Nagyon nézegetem a Corsair Vengeance 2100-as fejhallgatót. (G35 leváltása, wireless szükségesség) De a vásárlástól eléggé elriaszt a sok negatív komment, főleg a külföldi oldalakon, mint pl.:
-static/popping
-hiss (sziszegés, zúgás) ?!
-gyakori kapcsolódási hibák
-gyenge hangminőség
-gyenge basszus
-gagyi összeszerelésCsak a Battlefield játékokhoz használnám. De ez a sok kritika eltántorít a vásárlástól. Tudna esetleg valaki személyes tapasztalaton alapuló ellenérvekkel szolgálni a fenti hibákra?
-
djxp01
senior tag
Sziasztok!
G35 leváltására keresek wireless fejhallgatót (50 körül max). Corsair vengeance 2100 vagy a Razer Chimaera között vacilálok. Szerintetek melyik lenne jobb választás? Csak FPS-re használnám. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Zephyrus Gamer laptop gyönyörű állapotban.
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- Intel Core i9 14900KF processzor eladó instabil állapotban OLVASD EL!!!
- SK Hynix 16GB / 32GB 5600MHz Laptop RAM!
- AMD Ryzen 7 5700X / RTX 3060 Ti / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD Mini-ITX konfig eladó jó áron
- Black & Decker töltőt keresek
- Update 05.12. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest