- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lol... igen, ismerős... Mit lehet tenni az 1 gigás vinyóra, mikor egy windows mondjuk 100 mega, meg a játékok is vagy 50-100 megásak... Hát sokat

Emlékszem, amikor 420-as vinyóm volt, akkor volt HL mánia... Fel akartam tenni, de nem volt elég helyem... Vinyó format, majd W95 fel, majd súgók meg pár felesleg kitörlése, így lett annyi helyem, hogy feltegyem, meg maradjon 21 mega üresen, amiből 20 kellett a játék elindításához... Akkor minden megáért küzdöttem. Ha meguntam, leszedtem, és feltettem egy másik játékot, akkor a W95 megszedte magát (nem nagyon, csak vagy 5-10 megával, de lehetetlenné tette az újbóli HL-ezést, szal megint format lett
Összességében volt, hogy egy héten 4x telepítettem a gépemre
Haverok is csak úgy viccelődtek, hogy na mi van, ebéd előtt még formázod megint? 
Kicsit témába vágóbb: Megcsináltam a kissé szolídabb, de remélem még mindig vicces intrómat, immáron idegeskedés nélkül... Remélem tényleg ez az utolsó... Még ezt csekkoljátok már le, és véleményezzétek... TSCC kodekes ez is... Majd itt lesz a linkje (most áll feltöltés alatt, szal ha még nem tölthető, várjatok
))
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Milyen házat vegyek?
- Óra topik
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G9 S49CG934SU Monitor
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-3740QM I 16GB I 500GB I 15,6" FHDI Nvidia I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP ZBook 17 - i7-4800MQ I 32GB I 256SSD+750GB I Nvidia I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 - i7-4800MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Series S játékkonzol
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest