- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lol... igen, ismerős... Mit lehet tenni az 1 gigás vinyóra, mikor egy windows mondjuk 100 mega, meg a játékok is vagy 50-100 megásak... Hát sokat

Emlékszem, amikor 420-as vinyóm volt, akkor volt HL mánia... Fel akartam tenni, de nem volt elég helyem... Vinyó format, majd W95 fel, majd súgók meg pár felesleg kitörlése, így lett annyi helyem, hogy feltegyem, meg maradjon 21 mega üresen, amiből 20 kellett a játék elindításához... Akkor minden megáért küzdöttem. Ha meguntam, leszedtem, és feltettem egy másik játékot, akkor a W95 megszedte magát (nem nagyon, csak vagy 5-10 megával, de lehetetlenné tette az újbóli HL-ezést, szal megint format lett
Összességében volt, hogy egy héten 4x telepítettem a gépemre
Haverok is csak úgy viccelődtek, hogy na mi van, ebéd előtt még formázod megint? 
Kicsit témába vágóbb: Megcsináltam a kissé szolídabb, de remélem még mindig vicces intrómat, immáron idegeskedés nélkül... Remélem tényleg ez az utolsó... Még ezt csekkoljátok már le, és véleményezzétek... TSCC kodekes ez is... Majd itt lesz a linkje (most áll feltöltés alatt, szal ha még nem tölthető, várjatok
))
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Hyundai, Kia topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mesterséges intelligencia topik
- Google Pixel topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3DMark 11 eredmények
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- További aktív témák...
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest