- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lol... igen, ismerős... Mit lehet tenni az 1 gigás vinyóra, mikor egy windows mondjuk 100 mega, meg a játékok is vagy 50-100 megásak... Hát sokat

Emlékszem, amikor 420-as vinyóm volt, akkor volt HL mánia... Fel akartam tenni, de nem volt elég helyem... Vinyó format, majd W95 fel, majd súgók meg pár felesleg kitörlése, így lett annyi helyem, hogy feltegyem, meg maradjon 21 mega üresen, amiből 20 kellett a játék elindításához... Akkor minden megáért küzdöttem. Ha meguntam, leszedtem, és feltettem egy másik játékot, akkor a W95 megszedte magát (nem nagyon, csak vagy 5-10 megával, de lehetetlenné tette az újbóli HL-ezést, szal megint format lett
Összességében volt, hogy egy héten 4x telepítettem a gépemre
Haverok is csak úgy viccelődtek, hogy na mi van, ebéd előtt még formázod megint? 
Kicsit témába vágóbb: Megcsináltam a kissé szolídabb, de remélem még mindig vicces intrómat, immáron idegeskedés nélkül... Remélem tényleg ez az utolsó... Még ezt csekkoljátok már le, és véleményezzétek... TSCC kodekes ez is... Majd itt lesz a linkje (most áll feltöltés alatt, szal ha még nem tölthető, várjatok
))
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Apple MacBook
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- FPS-gyilkos szörny I7 + RX 9060XT 16GB + prémium minden + garancia / számla
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, 2 mag i5, 8/512GB, touch ID - garancia (14)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, Intel i5, 8/128GB - garancia (118)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest