- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit GTR 3 Pro - szintkülönbség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
Megpróbálom, köszönöm!
Valamilyen plugint, scriptet, tudtok, amivel súlyt tudok adni az egyes objecteknek?
1 szétesett sziklát akarok leejteni, de sok elemből áll és jobb lenne, ha tudnék neki fizikát adni és nem egyeslével állítom be.
Letettem egy Udeflectort, hogy legyen mi felfogja az eső tárgyakat, a gravity külön létrehoz valamilyen pontokat és nem a objectemre hat. (Ezekből a pontokból lehet folyadékot meg egyéb anyagot kreálni.) Eddig jutottam. Hozzá láncoltam, blindeltem, de nem érdekelte különösebben. Lehet én szúrtam el valahol.

Néztem neten, hogy van valami eszköz, amit sokan használnak (reactor), de nem találtam letölthető verziót, valószínűleg ez is fizetős.

Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air m4 15 colos (ezüst) - 10 ciklus
- GAMER PC! - i5 9600kf, RTX 3060Ti, 16GB DDR4, 1TB SSD
- Gyűjtői makulátlan , dobozos , bontatlan , fóliás , ROG GTX 1080 !!!
- Dell Latitude 5430 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB, HU vil billentyűzet
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest