Legfrissebb anyagok
- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
Mobilarena témák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Mobil flották
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze, az egyértelmű... a nyak is ki van mérve és le van modellezve és a címke is. Szóval a mérettel nincs baj. Úgy voltam vele, hogy behúzom a vektoros alakzatot > garment maker > bend és csókolom, ott van az üvegen, UV-zni sem kellett, kész. Aztán rájöttem, hogy Bend-del nem lehet megcsinálni, akármit bűvészkedek a gizmo-val. Mindenképpen nyújtja a poly-kat és ahhoz, hogy ez jól kijöjjön, a címke mesh-nek egyáltalán nem szabad méretet változtatnia behajlítás közben... ahogy a való életben is csak hajlik, nem pedig nyúlik. Amúgy már ráhazudtam, szóval maga a projekt kész, ki is ment ügyfélnek, csak most próbálom kideríteni, hogy én vagyok ilyen nyomi vagy ez tényleg ilyen bonyolult

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest