- Magisk
- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
huh...tegnap volt legenybucsu(nyugi nem ennyem
), meg nem igazan epultem fel, de mar vhol feluton lehetek a haromujju patas-> homo sapiens evolucios uton
dy: jolett kompozicio/bevilagitas/anyagok harmas, modellezos oldalrol lehetne belekotni par dologba, de mivel ilyen ebedszunetes gyorsosszeboronalos spidmodellingrol van szo, gondolom semmi ertelme nem lenne
Fire: szerintem modellezes az a terulet amirol legnehezebb tutorialt gyartani...mert igazabol legtobbszor semmi ertelme, ezert is szeretik olyan nagy lepesekben atugralni legtobbszor. Vagyha direkt modellezos tutorialt gyart vki, akkor meg 40 oldalon keresztul olvashatod, hogy melyik elt hogy extrudeolta aztan hova tologatta a vertexeket.
Szerintem 2 formaban mukodik csak modellezos tut. Egyik a Mudbox/zbrush vonal...ami ugyan megint csak arrajo, hogy meglesd mas hogy csinalja, esetleg elleshetsz 1-2 trukkot, viszont ami nagy plusz, hogy nem szaraz/unalmas hanem sokszor elvezet nezni.....vagy az mar perverz..?
Masik vonal, amivel oszinten meg nem igen talalkoztam, az egy ilyen gyujtemeny lenne arrol, hogy egyes, modellezesi szempontbol bonyolult (alap)formakat hogy erdemes kialakitani, plussz az egesz meghintve keves idosporolos munkafolyamatgyorsitasi trukkhalmazzal.
A topologiai felosztasrol szolo tutok nagyjabol ilyesmi vonalon mozognak, viszont 99%ban le van temakor szukitve organikus testekre...azon belul is emberi testre.
Ilyen vegtelenul egyszeru dolgokra gondolok amugy.ha vki erez magaban erot, elkezdhetne gyujteni az ilyesmiket, de en most pattanok, leszakitom magam 21ik szazad mindenfele technikai vivmanyarol, 2 het nyaralas istenhatamogott, nem akarok latni meg csak netkavezot se 1000km-es korzetben
kocsolom
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), meg nem igazan epultem fel, de mar vhol feluton lehetek a haromujju patas-> homo sapiens evolucios uton