Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nyúltáp

    senior tag

    válasz Fire/SOUL/CD #5007 üzenetére

    huh...tegnap volt legenybucsu(nyugi nem ennyem :) ), meg nem igazan epultem fel, de mar vhol feluton lehetek a haromujju patas-> homo sapiens evolucios uton ;]
    dy: jolett kompozicio/bevilagitas/anyagok harmas, modellezos oldalrol lehetne belekotni par dologba, de mivel ilyen ebedszunetes gyorsosszeboronalos spidmodellingrol van szo, gondolom semmi ertelme nem lenne :)

    Fire: szerintem modellezes az a terulet amirol legnehezebb tutorialt gyartani...mert igazabol legtobbszor semmi ertelme, ezert is szeretik olyan nagy lepesekben atugralni legtobbszor. Vagyha direkt modellezos tutorialt gyart vki, akkor meg 40 oldalon keresztul olvashatod, hogy melyik elt hogy extrudeolta aztan hova tologatta a vertexeket.
    Szerintem 2 formaban mukodik csak modellezos tut. Egyik a Mudbox/zbrush vonal...ami ugyan megint csak arrajo, hogy meglesd mas hogy csinalja, esetleg elleshetsz 1-2 trukkot, viszont ami nagy plusz, hogy nem szaraz/unalmas hanem sokszor elvezet nezni.....vagy az mar perverz..? :DDD
    Masik vonal, amivel oszinten meg nem igen talalkoztam, az egy ilyen gyujtemeny lenne arrol, hogy egyes, modellezesi szempontbol bonyolult (alap)formakat hogy erdemes kialakitani, plussz az egesz meghintve keves idosporolos munkafolyamatgyorsitasi trukkhalmazzal.
    A topologiai felosztasrol szolo tutok nagyjabol ilyesmi vonalon mozognak, viszont 99%ban le van temakor szukitve organikus testekre...azon belul is emberi testre.
    Ilyen vegtelenul egyszeru dolgokra gondolok amugy.

    ha vki erez magaban erot, elkezdhetne gyujteni az ilyesmiket, de en most pattanok, leszakitom magam 21ik szazad mindenfele technikai vivmanyarol, 2 het nyaralas istenhatamogott, nem akarok latni meg csak netkavezot se 1000km-es korzetben :)
    kocsolom

    Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is.....

Új hozzászólás Aktív témák