- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
hát ha már felajánlották, hogy ha csinálok, kifizetik, akkor miért is ne csináljak

A szirmai-kalos könyv (háromdimenziós grafika és játékfejlesztés) és a barcsay nekem is megvan, előbbinek köszönhetem a kettes számítógépi grafika jegyemet
ha a tanár által tanított dolgokon múlt volna (ami érdekes volt és kimerítő, de marhára nem lehetett belőle megtanulni grafikát programozni), akkor valszeg nem sikerült volna letennem... Így viszont letettem, sőt megírtam 3 másik embernek is (abból az egyiknek a diplomájához kellett, mármint még ez a tantárgya volt hátra, hogy lediplomázzon, de nem volt ideje foglalkozni vele, és gyönyörű lány is volt ráadásul
). Szóval jó cucc, bár néhol kicsit erősen fogalmaz 
Mellesleg nagyon jó nevű könyvnek számít a témában, nem hallottam róla rosszakat, csak ajánlani szokták.Ugyanez természetesen vonatkozik a Barcsay könyvre is, az egyik, ha nem a legjobb könyv anatómiából, ami itthon megtalálható. Milyen mák volt, amikor keresztanyám talált egy darabot a padlásukon tavaly
Bár régebben azért elterjedt könyv volt, tehát nem egy ritka darab, de az értékén ez nem változtat, ráadásul venni egyet sem olcsó manapság...
Amúgy jó cucc mi?
aztán használni is 
Az interaktív számítógépes grafika könyvet nem olvastam, nem is hallottam róla...
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Linux kezdőknek
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- VGA kibeszélő offtopik
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ha a tanár által tanított dolgokon múlt volna (ami érdekes volt és kimerítő, de marhára nem lehetett belőle megtanulni grafikát programozni), akkor valszeg nem sikerült volna letennem... Így viszont letettem, sőt megírtam 3 másik embernek is (abból az egyiknek a diplomájához kellett, mármint még ez a tantárgya volt hátra, hogy lediplomázzon, de nem volt ideje foglalkozni vele, és gyönyörű lány is volt ráadásul