- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
Új hozzászólás Aktív témák
-
hát ha már felajánlották, hogy ha csinálok, kifizetik, akkor miért is ne csináljak

A szirmai-kalos könyv (háromdimenziós grafika és játékfejlesztés) és a barcsay nekem is megvan, előbbinek köszönhetem a kettes számítógépi grafika jegyemet
ha a tanár által tanított dolgokon múlt volna (ami érdekes volt és kimerítő, de marhára nem lehetett belőle megtanulni grafikát programozni), akkor valszeg nem sikerült volna letennem... Így viszont letettem, sőt megírtam 3 másik embernek is (abból az egyiknek a diplomájához kellett, mármint még ez a tantárgya volt hátra, hogy lediplomázzon, de nem volt ideje foglalkozni vele, és gyönyörű lány is volt ráadásul
). Szóval jó cucc, bár néhol kicsit erősen fogalmaz 
Mellesleg nagyon jó nevű könyvnek számít a témában, nem hallottam róla rosszakat, csak ajánlani szokták.Ugyanez természetesen vonatkozik a Barcsay könyvre is, az egyik, ha nem a legjobb könyv anatómiából, ami itthon megtalálható. Milyen mák volt, amikor keresztanyám talált egy darabot a padlásukon tavaly
Bár régebben azért elterjedt könyv volt, tehát nem egy ritka darab, de az értékén ez nem változtat, ráadásul venni egyet sem olcsó manapság...
Amúgy jó cucc mi?
aztán használni is 
Az interaktív számítógépes grafika könyvet nem olvastam, nem is hallottam róla...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Crimson Desert
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kutya topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Óra topik
- Linux kezdőknek
- Fizess az Instagram sztorik anonim megnézéséért!
- További aktív témák...
- DDR3 PC ram, mennyiségi kedvezmény!
- iPhone 15 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4820 1 hónap garanciával:223000 Fori
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, DVD, WIN11
- DDR3L laptop ram, mennyiségi kedvezmény!
- Új Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Független/1Év Apple Gar./p4819 Azonosító:p4819 Vásárlás előtt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ha a tanár által tanított dolgokon múlt volna (ami érdekes volt és kimerítő, de marhára nem lehetett belőle megtanulni grafikát programozni), akkor valszeg nem sikerült volna letennem... Így viszont letettem, sőt megírtam 3 másik embernek is (abból az egyiknek a diplomájához kellett, mármint még ez a tantárgya volt hátra, hogy lediplomázzon, de nem volt ideje foglalkozni vele, és gyönyörű lány is volt ráadásul