- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
Új hozzászólás Aktív témák
-
okoskodik a nyavaja, csak feltettem, te se tudod már
azt sem tudom, mikor kinek veséztem már ki (és igen, ez az egyik olyan dolog a nem túl sokból, amit úgy tudok, hogy biztos vagyok benne hogy pontosa és jó, és tutira nem tudom semmi részét rosszul
) Amúgy nem tudom, biztosn vannak honlapokon töredékek ebből, a maya súgója is jól magyaráz, de én ezt speciel az egyetemen tanultam (akkor emlegettem szépemlékű "Számítógépi grafika" c. tantárgyat, ejj de örülök, hogy nem látom többé
)
Ha megnyugtat, én beleveszem majd a most készülő tutoromba (ami viszont nem (feltétlen) jó nektek, az az, hogy nem ingyenes lesz). Meg amúgy is megintcsak az abszolút kezdők számára készülő videóról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cairn - Indulhat a hegymászás!
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- PC's Bövitőkártyák és Egyéb kiegészitők!
- ASUS TUF A17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB)
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Amúgy nem tudom, biztosn vannak honlapokon töredékek ebből, a maya súgója is jól magyaráz, de én ezt speciel az egyetemen tanultam (akkor emlegettem szépemlékű "Számítógépi grafika" c. tantárgyat, ejj de örülök, hogy nem látom többé