- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
válasz
YODA mester
üzenetére
szerintem félreérted amit írunk. Én (és szerintem Menth is) arról beszélek, hogy a mozgások nincsennek eléggé ''előkészítve'', mondjuk úgy, hiányzik a nekilendülési fázis.
Majdnem minden mozdulat előtt kéne lennie némi előkészületnek magához a mozgáshoz, annélkül elveszti a lendületét, dinamikáját.
Megnéztem amúgy temp-ből is, és még mindig tartom a véleményem, hogy ennek köbö fele ilyen hosszúnak kéne lennie.
A égbőllepottyanós és a körbefordulós fázisok közti részt meg heggeszd szerintem még egy picit, mert így nem igazán érthető, hogy mit is akar ott kifejezni az anim.(vmi ''köcsög most meghalsz'' dologra asszociálnék, de ha azis, akkorsem elég kifejező)
wow: senior lettem
ja, ui: a rövidebett nem úgy értem, hogy egyszerűen nyomd össze fele ilyen hosszúra animot, hanem úgy, hogy a mozgások, legyenek 2x ilyen lendületesek (ezálltal gyorsabbak is)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- iPhone 11 64GB gyári független gyári akku 95%!
- iPhone 11 64GB gyári független gyári 89%-os akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- RugKing 4 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest