- A Honor profi iPhone másolásban
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Készül a 200 megapixeles iPhone
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biztos emlékszem rád, online emberekre csak hosszas beszélgetések után emlékszem...
Nekem csak két vizsgám maradt augusztusra, és sajna csak egy sikerült eddig... Szóval a top amit most elérhetek 12 kredit

Csapnivalóan megy eddig az egyetem
tán 19, 14, 17, és most max 12 kredit... (legalábbis ha jól emlékszem, de az tuti, hogy nem voltam soha 20 kredit felett)
Köv félévben biztos az anál 2, meg a fizika, ezekből státuszos leszek... Mondhatnám, hogy neki kell állni jobban tanulni, de az az igazság, hogy most sem tanulok keveset ezekre a cuccokra, csak pechesnek tartom magam (pl fizikából most 30 feladatból tudtam pöccre 22-24-et, és naná, hogy a maradékból kaptam a 4 feladatból 3-at... Ráadásul mivel egyidőben volt az Anál 2 alpót és a Fizika alpót, és a fizikát sokkal jobban vágtam, így beáldoztam az anál 2-met is emiatt... Digitális rendszerekből nem fértünk be a terembe előadások során, így esélytelen volt letenni... az OS-t hálistennek sikerült letennem, maradt a makroökonómia és az adatstruktúrák és algoritmusok augusztusra...)
No ma nem kaptok képet, mert amihez csak hozzákezdtem a lovagon, az csapnivalóan sikerült
majd holnap tiszta fejjel 
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Crimson Desert
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- SSD kibeszélő
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A Honor profi iPhone másolásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Ps5 Ninja Gaiden 4 dobozos hibátlan!
- ASUS Vivobook 17X I9 13900H 40GB DDR5 RAM 1TB M2 SSD
- PS5 lemezes, 2 kontrollerrel, gyári tartozékaival + doboz
- S21 256/8 dobozában
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tán 19, 14, 17, és most max 12 kredit... (legalábbis ha jól emlékszem, de az tuti, hogy nem voltam soha 20 kredit felett)