- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
válasz
üzenetére
Hali!
Érdekes, mindenki kancsókat, meg sakk figurákat gyárt legelőször (én is)
Mégnéztem képeket, lyukat tetején én ugyan nem láttam, de valszeg azért lehet, mert mikor megrajzoltad keresztmetszetet, a felső és alső végpont nem pont egymás felett volt (vagy nem egy síkba estek a tengellyel). Ha átváltasz move tool-ra, alul a timeline alatt 3 kis mezőben kiírja a kiválasztott pont koordinátáit, itt leellenőrizheted, ill. igazíthatod is őket.
Alja meg azért nézhet úgy ki, mert nem volt összeheggesztve a spline-od, mikor rányomtad a lathe-t (módosító
) a kis fehér négyzetek is erre utalnak (azok egy vonal kezdőpontját jelölik, ha több van belőlük akkor logikusan több vonalad is van), ha nem sikerül összeweldelni őket, növeld a threshold értékét....mondjuk egymillióbillióra
...úgyis csak azokra a vertexekre hat, amik ki vannak jelölve.
De ha el akarod kerülni a hasonló problémákat, akkor egyszerűbb egy vonallal megrajzolni a körvonalat, utána meg úgyis úgy tologatod a vertexeket, ahogy csak akarod.
Könyvről én csak jókat tudok mondani...bár nekem a 3ashoz van meg. Lényegében kitér minden gombra, és beállítási lehetőségre...abszolút szájbarágós..épp ezért is jó a kezdőknek. A 2 kötetet köbö 10e pénzért vettem...úgyhogy a 9e egy kötetért picit soknak tűnik...mondjuk lehet egy 900 oldalas könyvbe zsúfolták a kettőt.
nemtom. Viszont ha nem is ezt, de vmilyen könyvet mindenféleképpen vegyél, mert nagyon sokat tud segíteni a kezdésnél.
na, aloha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) a kis fehér négyzetek is erre utalnak (azok egy vonal kezdőpontját jelölik, ha több van belőlük akkor logikusan több vonalad is van), ha nem sikerül összeweldelni őket, növeld a threshold értékét....mondjuk egymillióbillióra