- Mobilarena TV: Samsung Galaxy Ace 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ilyen felszereléssel készül az Elite alakulat
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
YODA mester
üzenetére
Érdekes amit írtál az X2-ről. Én úgy tudtam, hogy a renderelés alapból képes több szálon futni, így ~fele idő alatt végez, mint egy mag esetén. Ha elkezdesz egy újabb alkalmazást futtatni, akkor az ráterhelődik valamelyik magra, míg a másikon az előbbi task fut tovább. Viszont a több alkalmazás miatt (3ds max + Q4 / 2x3ds max) több memórára lesz szükség...
Ezért én azt gondolnám, hogy érdemesebb egy max-ot egy renderrel otthagyni, mintsem indítani még egyet, hogy renderelje az animáció másik felét. Aztán úgyis szólsz, ha nem így van.
Oszt' az Opteron hová lett?
Addig is, míg Nyúltáp meg nem érkezik:
Két lehetőséged is van. Az ''Envelope''-ok utólagos állítgatásával, illetve direkt módon is hozzá lehet rendelni a csont(ok)hoz a vertex-eket, beállítva, hogy melyik csont milyen mértékben ''vonzza'' adott vertex-et.
Ismét itthon vagyok, nincs max-om, így hétfőre tudnám megnézni, pontosan merre is érhetőek el ezek a funkciók.
Ha jól rémlik, akkor a Physique alatt találod az Envelope-ot, s a vertex hozzárendelést is valahol errefelé tudod megtenni.
pIIrash: Ilyenel még nem találkoztam, sajnos nem tudok rá mit mondani. Elég durva megoldás, de hátha...Xp reinstall?
Menthirist: De azért címe, megjelenés, stílus, valami...vagy ilyet sem lehet/szabad tudni róla?
BTW: Meglett a jogsi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobilarena TV: Samsung Galaxy Ace 2
- SSD kibeszélő
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- World of Warships
- AliExpress tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Mini PC
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / AIO / NITRO+ RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Lenovo Thinkpad L13 G4 i5-1335u 16 GB 256 GB NVMe 13.3" érintős laptop
- iPhone 17 Air 256 GB Space Black - 100% akku, kártyafüggetlen, több mint 2,5 év gari!
- 4TB Seagate Exos 7E8 Enterprise 3,5 HDD (2 nap futás, 15TB írt adat)
- Dell Latitude 7330 Carbon /i5-1235u/16GB/256GB SSD/13.3" FHD laptop magyar bill
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest