- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
op9
aktív tag
válasz
üzenetére
Köszi szépen a kritikát! De komolyan!
Az ajtóknál nem akartam a hagyományos nyitási módokat használni...
Volt rá kb. 30 percem, h valahogy kitaláljam. Hát ez jött össze. (ezek speciálisan hajlítható krómszerű anyagok
)
A belső valóban nagy, de 2 személyesre szerettem volna mindenképp. Ha kisebbre veszem a benne levő cuccokat, akkor viszont nagyon üres lenne.
De az igazsághoz hozzátartozik, h az idő rövidsége miatt nem sokat gondolkodtam a belsején.
A kerék fényei...
. A jövő zenéje
. Elvégre valaminek a levegőbe kell emelnie.
A hátulján az Audi jel nem igazán festés szeretne lenni, hanem egy plexi, ami mögött neon világít, bár jól látod, itt csak sima kék szín van egy kis Output-tal.
A 3 pedál: a csúsztatott kuplung lehetőséget meg szerettem volna hagyni, mert a rövid ismertetőjében írtam, h ez egy olyan jármű lenne, amivel szárazföldön is lehet közlekedni, és kifejezetten olyanoknak készült, akik szeretnek küzdeni a fizika törvényeivel. Ezért mindenképpen meghagytam a teljesen manuális vezethetőséget. És a magasba emelkedéshez is szükség van plussz pedálra... Hogy pontosan melyik mit vezérel, az már teljesen mind1.
A HUD-os észrevétel nagyon jó!! Meg sem fordult a fejemben, h itt bizony mást is ki kellene jelezni. (idő rövidsége)
TT: Az Audi RSQ Conceptből indultam ki (elvégre a feladat az volt, h az Audi jegyek megtalálhatóak legyenek benne), de elhagytam a kerekek fedőit, hosszabb ívet hagytam az oldalán, az orrát meghosszabbítottam, stb. Aztán tovább keresgéltem a neten képeket, és megtaláltam a LeMans-t, ami így meg kiköpött hasonlított erre... Itt már gondoltam, h ezzel nem fogom feltalálni a spanyol viaszt, de befezejem.
kb. 70 órát tudtam vele foglalkozni, render beállításokkal, anyagokkal, szóval mindennel együtt.
Köszi mégegyszer az észrevételeket!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5430 / Intel core i5-12generációs / 8gb ddr4 / 512gb NvMe ssd / win11 / Világitó Bill
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy Watch 8 44mm Fekete BT
- Nitro AN16-42 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MacBook Air 13 M3/16GB/512SSD midnight
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)