- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
fredikrugo #5147 üzenetére
Alapállásban a legjobb, nem érdemes elpiszkálni.
-
gghrtz
őstag
válasz
fredikrugo #5135 üzenetére
Nem jó mount progit használsz! Nekem is ezt csinálta magicdisc-kel, mert nem BD meghajtókent csatlakoztatta fel, hanem DVD meghajtokent
-
BBéci
legenda
válasz
Haverom TMT-t használ HTPC-n, komplett filmet indít, nem egy fájlt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
A fő mappából kell indítani, ahol BDMV és CERTIFICATE könyvtárak vannak.
Tehát a lejátszónak azt kell megadni, amiben ez a kettő van. Ha mountolod, akkor értelemszerűen a mountolt meghajtó főkönyvtárát. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
fredikrugo #5132 üzenetére
Lehet írnod kéne nVidia supportnak és akkor pontot tehetnénk az ügy végére.
-
BBéci
legenda
válasz
fredikrugo #5132 üzenetére
Szó szerint ugyanaz olvasható radi8tor1 linkjén, tehát kijelenthetjük, hogy 3D-s.
-
BBéci
legenda
válasz
fredikrugo #5125 üzenetére
A tévén semmit nem kell állítani és ha látod rajta az egymáson eltolt két képet, akkor érzékelte a 3D-t. Talán a szemüveggel nem szinkronizálja magát.
(#5124) donceleger8
Te is ellenőrizhetted volna, az 5120-as hozzászólásban ott a link.[ Szerkesztve ]
-
donceleger8
őstag
válasz
fredikrugo #5119 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy ez a vga nem támogatja a Blu-ray 3D! Csak a 600-astól felfelé. De ezt az nVidia honlapján ellenőrizheted.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
fredikrugo #5121 üzenetére
Mármint a TV nem érzékeli. A szemüveget a TV vezérli.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
fredikrugo #5119 üzenetére
Gondolom igen... Az az alapcsomagban nincs benne.
Nem vagyok biztos benne, hogy a VGA kártya képes HDMI 1.4-re.De, ez az adatlap alapján van benne 1.4.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
fredikrugo #5117 üzenetére
Milyen hardver van a gépben?
Bár mondjuk nekem egy beszédes hibaüzenet jött, hogy a hardverem nem támogatja HDMI 1.4-et.[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
fredikrugo #5114 üzenetére
Mappa választás, és vagy a mappát adod meg neki melyikben van vagy a meghajtót, ha be van mountolva.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
fredikrugo #5111 üzenetére
Nekem Nero BluRay player jött be.
-
BBéci
legenda
válasz
fredikrugo #5111 üzenetére
A szoftver beállításait kellene 3D-kiadására alkalmassá tenni. Naponta jön valaki ezzel a problémával, a megoldást többen, többször leírták. A topik keresőjével rájuk találsz. Mivel én nem PC-t, hanem asztali médialejátszót és Blu-ray lejátszót használok, nem tudok segíteni.
-
BBéci
legenda
válasz
fredikrugo #5109 üzenetére
XBMC nem 3D képes.
Power DVD, vagy TotalMedia Theatre alkalmasak 3D lejátszásra, de mindkettő fizetős.
(#5108) Probert75
A Wolverine "fake" 3D, olyat nézegess, ami igazi. [link]
Azt nem garantálom, hogy nagy különbséget fogsz látni, ahhoz aktív 3D TV kellene.[ Szerkesztve ]
-
silver87
tag
válasz
fredikrugo #5013 üzenetére
Először is a teljes értékű 5.1-hez a digitális csatornákat hasznád (hdmi, optica). Kellen pár infó, pl az erősítőben van e hdmi ki-be menet? A legjobb megoldás az az, hogyha a hdmi-t az erősítőbe dugod (hdmi in) ha van rá lehetőség és az erősítőből (hdmi out) megy a tv-be. Átkattintasz az erősítő távirányítóján a hdmi forrásra és megy is a hang, persze a windows hangkezelőjében is hdmin keresztül kell menjen a hang és van olyan filmlejátszó pl xbmc ahol szintén ezt be kell állítani. Ha ilyen port nincs az erősítőn akkor a másik megoldás, hogy laptopból hdmi-vel menjen a tvbe a hang, a tv-ből meg opticai kábellel az erősítőbe. Ekkor a laptopon a hdmi hangforrást választ ki és a filmlejátszóban is ha kell, a tv-n a külső hangszoró opciót választ, az erősítőn pedig azt a forrást ahogy megvan címezve az optikai bement ha dvr a neve akkor a dvr-t választ az erősítőn, ha dvd akkor a dvd-t.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- lejátszóprogramok aktiválása azok megvásárlása nélkül