- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
jamez
senior tag
mindaddig elhittem ezeket a szólamokat míg meg nem néztem saját szememmel.
A mede8ter 800-as-omon megnéztem ilyen-olyan osztott filmeket 25-50 gigás BD filmeket még a csipát is kitöröltem rendesena szememből de a 140 cm-es tvmen 3m-ről ordító különbséget nem láttam.
Gondolom ha egymás mellett lenne valami látszana.
Nálam az volt a lépés mikor a régi CRT helyére az új lapos került ez évben
minden más technikai adatokra támaszkodás.... de jól el lehet róla írogatniui: és a hozzászóló ahogy írja próba nélkül már el is vetette az SBS-t
[ Szerkesztve ]
-
Kozs
tag
Hazajöttem, megy a 3D PowerDVD-vel,alul lehet ki be kapcsolni,egy kérdésem lenne még a lejátszóban van alul egy True Theater képességbővítéseket bizgerálható menüpont,ahol tök jó dolgokat látok,de nem enged állítgatni semmit. Valahogy lehet ezeket az értékeket állítani? A lejátszó verziószáma:13.0.3313.58
-
silver87
tag
Az két különböző frekvencia érték, egymástól független. Ha hd filmet nézel javasolt a 24p azaz a 24hz. Ezt az értéket egy jó minőségü lejátszó pl xbmc, power dvd automatikusan átváltja, ha be van állítva. Először kapcsolj ki minden képjavítót a tv-n játszd 24hz-n a filmet, ha ez megvan akkor a tv-ben kezdd el kitapasztalni, hogy mik azok a képjavítók amikkel jobban élvezed a filmet. Az alap pc pedig maradhat 60hz-en ha jol be van állítva a lejátszó akkor átváltja 24p-re és ezt a tv is ki fogja irni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- lejátszóprogramok aktiválása azok megvásárlása nélkül