- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frosty
aktív tag
válasz
TrollBalint #138 üzenetére
Ne jelentsd már ki légyszíves, hogy jobb a Maya, amikor még ki sem próbáltad őket rendesen
Mindkettő másra jó...
A Photoshop Biblia 5 tökéletes. Demót nem adnak, de pl nekem, amikor megjelent a Max 6, küldtek egy linket a próbaverzióhoz, úgyhogy neten tutira van. -
Frosty
aktív tag
Én mindkettőt javaslom
Először tanuld meg az alapokat a Max-en. Az kb. 3 hónap, de nagyon intenzíven számolva (napi 3-4 óra)...annak jobb a tanítási módszere.
Ha megvagy az alapokkal és mondjuk tudsz már csinálni komolyabb dolgokat, akkor döntsd el mit szeretnél: ha karakteranimot és egyéb csontvázat használó dolgot akarsz, akkor javallom a Maya 6 Unlimited-et, minden másra 3dsMax 6 (hihetetlen gyorsan tudsz pl fotorealisztikus tájat csinálni, de webes grafikákra is ez a jobb). szvsz én a max-et jobban szeretem (plug-in-ekből rengeteg van, nagyon durva effekteket tud...), de ha belevágsz akkor készülj fel, hogy nem marad másra időd (pláne ha suli, munka után csinálod).
Ha nagyon gazdag vagy, akkor a tanfolyam gyorsabb lehet
Mindkét programot először érdemes 30 napos verzióban kipróbálni és, ha tetszik akkor megvenni az eredetit
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Diablo IV
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest