- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Kell lennie kapcsolatnak, honnan kellene tudnia a szemüvegnek, hogy mikor takarja ki a képet máskülönben? Azóta sem találtam technikai működésről szóló írást (egyelőre magyar nyelvűt), de az tiszta, hogy van egy szinkronizáló modul, ami vezeték nélkül kapcsolódik.
3D TV-knél ez beépített elvileg, és a régi 3D Ready TV-knél meg külön beszerezhető volt.
Viszont eddigi következtetéseim szerint ezek nem képviselhetnek akkora minőségbeli különbséget, mivel egyetlen egy általános ismertetőben és TV tesztben sem kerültek szóba közelebbről.(#6769) cigam
Miért lenne úri huncutság, amikor manapság minden háztartásban van legalább egy számítógép?
Én pl. úgy veszek TV-t rövidesen, hogy hagyományos TV adást nem is nézek már évek óta. -
repvez
addikt
Az alábbi kérdéseimen kivül még eszembejutott valami.Ha a TV nem SMART rendszerű,de van rajta LAN vagy wifi (már ha létezik ilyen ) akkor azon hogy lehet használni a netet vagy ez csak arra szolgál, hogy a számitógépen tárolt filmeket képeket zenéket átvigye, de a neten való böngészést már nem támogatja ?
Mert ha nem szügséges a netezéshez a SMART megléte akkor lehet anélküli készüléket nézek azzal is tudom a költségeket csökkenteni vagy ép a nagyon kijelzőset megvenni.
-
Mr President
senior tag
Ajánlanám a figyelmedbe ezt a Panasonic TV-t. Láttam élőben, lenyűgözően szép a képe. A dizájnja a legjobb szvsz a jelenlegi TV-k közt. Szinte alig van kerete. Ez tényleg a szoba/fal dísze. Mellette volt kitéve idei Samu Lg, de ennek volt a legélethűbb és legszebb a képe.
A 47es modell már 50k-val drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest