- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
vj.kilkenny #5275 üzenetére
Ha bekapcsolod a mozgásjavítást, akkor az minden bemenő jelnél működik, tehát ha PC van rá kötve akkor annál is...
-
krx21
nagyúr
válasz
vj.kilkenny #5273 üzenetére
Igaz... Tulajdonképpen a PC mód kikapcsol minden eljárást ami növeli az input lag-ot... Ha kell a mozgásjavítás, akkor ne tedd PC módba, hanem manuálisan kapcsolj ki mindent, természetesen a mozgásjavítás kivételével... Ennyi...
Elbírja, megfelelő tipli vagy inkább dübel és nincs probléma...
-
nightshadow
veterán
válasz
vj.kilkenny #5186 üzenetére
Azt hiszem nightshadow küldött egy tesztet az F8000-sről, ami alapján jónak tűnik, de a 6500-ról magyar nyelvű tesztet nem találtam.
Szerintem F8000 helyett F6800-at akartál írni, mert az F8000 az teljesen más árkategória. Az F6500 esetében én se tudok magyar nyelvű tesztről, én se találtam.
Az F6500 és F8000 (szerintem itt is F6800-at akartál írni) között van-e tudásban akkora különbség, hogy érdemes rákölteni +30k-t?
Ha végig nézed a speckókat, akkor gyakorlatilag ugyanaz a két tévé, csak designban térnek el. Az F6800 azoknak alternatíva, akiknek nem tetszik a karácsonyfa talp.
Illetve, hogy ezekről a megújítható TV-kről mit tudtok? Gondolom a hardverbox-szal max. a processzor magszámát tudom növelni, ami annyira nem számít filmezésnél, mint mondjuk a menü gyorsaságánál.
Csak az F7000 és F8000 megújítható, de ezek már más árkategóriába tartoznak. Ráadásúl az Evolution Kit az 80k körüli áron van, aminek nincsen hatása a képminőségre, csak a Smart részre.
Ha 250 környékén akarok TV-t, és azé jó lenne a 3D bele, akkor az F6500-nál.
Az árból kiindulva gondolom 46"-os méretben gondolkodsz. Alternatíva szerintem csak a Sony 46HX751 van, csak az tavalyi, s már nem nagyon kapható. Én kb. 1,5-2 hete még láttam a pesti Mammutban lévő MM-ben kirakva.
-
nightshadow
veterán
válasz
vj.kilkenny #4627 üzenetére
A teszteken (gondolok itt az olyan oldalakra, ahol táblázatba gyűjtik az input lagokat), milyen módban mérnek?
Game Mode-ban mérik.
1. Élvezhetetlen lesz a képe Game módban?
Bár én sohasem játszottam tévén, de nem olvastam még olyat, hogy Game Mode-ban élvezhetetlen lenne a kép.
-
fr3ntzen
aktív tag
válasz
vj.kilkenny #4627 üzenetére
eg olyan input lagos tablazatot elfogadnék samsung és sony tvkről 3d 117cm körüliről...
ha egy linket dobna valaki az nagyon bejönne. -
nightshadow
veterán
válasz
vj.kilkenny #4508 üzenetére
A tesztek folyamatosan jönnek, de nem tesztelnek minden típust, így szerencse kérdése.
-
nightshadow
veterán
válasz
vj.kilkenny #4506 üzenetére
Én igen, mert az LG IPS panelt használ, aminek gyengébb a feketéje meg a kontrasztja a Samsunghoz viszonyítva.Az viszont még lehet, hogy az LG-nek alacsonyabb lesz az input lagje, de ahhoz meg kell várni a tesztet.
-
nightshadow
veterán
válasz
vj.kilkenny #4498 üzenetére
Se az LA660, se az F6500 input lagje nem ismert teszt hiányában. Ebben az árkategóriában alternatíva lehet a 46F6800 [link], ami a 34ms-os input lagjével határeset játék szempontjából [teszt].
mangalor: Szerintem te is jobban jársz a 40F6800-al, ez a csúcs 6-os sorozatú Samsung tévé, teszt is van róla s olcsóbb is, mint amit kinéztél: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPad topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Metal topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest