- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
BBéci
legenda
válasz
q13579 #19720 üzenetére
Ne foglalkozz a TV képátlójával, az teljesen lényegtelen, ha konzolt keresel!
Két szempontot kell figyelembe venni: a teherbírást kilogrammban és a VESA furatok helyét, távolságát.(#19712) adodaniel
Azt nem tudod ellenőrizni, nyomon követni, talán a részletes műszaki leírásban írnak róla. A magasabb kategóriás LCD tévék (és természetesen a plazmák) négyszerezik a 24p-t, tehát 96 hertzen jelenítik meg azokat, illetve a 23,976-ot 95,904-en. Mindenféle trükközés nélkül. -
NGA
addikt
válasz
q13579 #19689 üzenetére
Én szereztem egy kijelző törött i5 procis laptopot. Beraktam a tv mögé, vettem egy Logitech 400-as bill+touchpad kombót hozzá, és mindenféle smart funkciót, meg android vackot lever. Ha mindenképpen droid program kell, ott van a bluestacks, de felesleges. És megvolt 20e Ft-ból. Ezzel töltök le, már csak ezen nézek filmet, netezek stb. Ágyból meg tablettel, és akkor elérem az ezen levő filmeket is.
-
interstate76
addikt
válasz
q13579 #19689 üzenetére
Androidos mini PC. A legolcsóbb, 4 magos procival és 2 gb rammal szerelt típus (MK908) megvásárolható 12-15e Ft-ért, és "okosság" tekintetében agyonveri a legokosabb tv-t is. Nem kicsit, nagyon. Mindenki el van ájulva tőle, hogy az lg-nek milyen gördülékeny a web OS rendszere, így nem akadozik, meg úgy tölti be a weboldalakat, no és persze annyi alkalmazás van hozzá, hogy ihaj, miközben a fent említett eszköz bagóért elhozza a TV-k képernyőjére a 35-40 ezer Ft-os vagy drágább tabletek szintjét, azaz sokkal gyorsabb és sokoldalúbb is egyben.
(#19690) Gicz Szerintem egy jól működő TV-okosító nagyon jól és sok mindenre használható. Én pl. mindent ezen töltök le és osztok meg a belső hálózaton, mindezt kb. 0 energiafelhasználás mellett, és ez csak egyetlen dolog, számtalan másra is használható.
-
ada19
senior tag
válasz
q13579 #19465 üzenetére
Nem tudom hol olvastad hogy Samsungnak Smart Touch Control-t macerás kezelni, de biztosíthatlak, hogy nem. Nagyon egyszerű, azóta a hagyományosat egyáltalán nem is használom. Én nagyon szeretem, és eddig mindegyik review-ban nagyon szerették amiket én olvastam róla.
Mellesleg tudsz egy titkos helyet ahol UE48H6400 190-ért van gyári garival, vagy Joy napok miatt, vagy szürkeimport?
-
whatnot
őstag
válasz
q13579 #19451 üzenetére
Ebben az esetben elvileg a Sony 829 a pálmát. Bár engem meg a Smart funkciók nem izgatnak annyira, így nem tudom, a Sony és a többiek ezen a téren mit tudnak, nem tudnak
@Pumma: akkor mégiscsak jár egy. Lehetnének kicsit egyértelműbbek.
Azért még így is kérdéses lehet.
Mondjuk ha jól olvastam, van benne Local Dimming, így az árelőnye még nagyobb (szemüveg nélkül). -
whatnot
őstag
-
krx21
nagyúr
Te magad rájöttél: a panel natív felbontását kell beállítani! A te esetedben ez: 1366X768pixel
Minden más beállításnál a pixelek nem kerülnek a helyükre és nem lesz olyan éles a kép...
Továbbá arra is kell figyelni, hogy a TV ne nagyítson bele, mert az is elmozdítja a pixeleket az eredeti helyükről...
Samsungnál a beállítás: képernyő széléhez igazít vagy teljes...(képernyő formátumok...) -
fr3ntzen
aktív tag
http://www.philips.hu/c/televiziok/3000-series-81-cm-es-32-huvelykes-es-hdtv-dvb-t-c-32pfl3008h_12/prd/;jsessionid=07D7C18E28FF4901B7256FF9F34AF679.app120-drp2?t=specifications
Kép/Kijelző
Kijelző: LED HD TV
Átlós képernyőméret (metrikus): 81 cm
Átlós képernyőméret (hüvelyk): 32 hüvelyk
Panel felbontása: 1366 x 768p
Képformátum: 16:9Támogatott képernyőfelbontás
Számítógép bemenetek: max. 1920x1080, 60 Hz
Videobemenetek: 24, 25, 30, 50, 60 Hz, max. 1920x1080pezt mindkettőt ezen az oldalon írja... rendkivul erdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- EAFC 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hardcore café
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest