- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerekfej
őstag
válasz
Ciccuka #28307 üzenetére
SHARP LC42LD265E első benyomás
Elég egyszerű menüje van. Az az érzése az embernek, hogy semmi fontosat nem lehet állítani rajta. A marketing hülyeségek kikapcsolása külön áttekinthetően nem található meg benne. Egy akkora 42 colos TV-től azért elvárná az ember, hogy értelmes menüje legyen és sok mindent lehessen állítani. Az az érzése az embernek, hogy gyerekeknek készült a TV. A TV dinamikus kontraszt üzemmódba állítva elfogadható képet ad, de az összes többi szinte használhatatlan, a fényereje így harmatgyenge (csak este lehet normálisan TV-zni). Így összefoglalva ez a TV még azt sem éri meg amennyibe akciósan kerül. Nem tudom mitől Sharp ennek a TV-nek a neve. Aki nem annyira igényes, annak lehet megfelel. Az LCD feketéje se olyan erőteljes.
Az is rohadtul idegesítő, hogy a gyártók még a valós képfrissítés értékét se tudják megadni.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Ciccuka #28242 üzenetére
Sharp LD264: Full HD LED tv - Tom Coronel
SHARP LC-42LD264E : Tuners (DVB-T et DVB-C)
SHARP LC-42LD265E : Tuners (DVB-T/T2 et DVB-C) -
nightshadow
veterán
válasz
Ciccuka #28253 üzenetére
"Sharp megbízhatóság a múlté, amióta kínai kézbe került állítólag a cég..."
Nem kínai hanem egy szlovák cég, az UMC (Universal Media Corporation Slovakia) vette meg a Sharp lengyelországi gyárát, a japán Sharp pedig kivonult Európából [link]. Ez a szlovák cég gyártja a Tescókban kapható Blaupunkt tévéket is. [link]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Ciccuka #28253 üzenetére
Rossz a felhívás megfogalmazása. Mert ez így félreérthető!
, de nagyon.
Helyesen..olyan tv-t ne vegyen, amit e név alatt szaréhugyé árulnak a neves tescó áruházban.
A sharp-nak vannak igen csak csúcs készülékei, amit persze nem Európába szánt.Láttam párat külföldi kiállításokon. Eszméletlenek.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Ciccuka #28242 üzenetére
Figyelem!! SHARP TV-t senki se vegyen!
Alaposan utána jártam és a régi minőség, megbízhatóság a múlté, amióta kínai kézbe került állítólag a cég. Elég gyakran hibásodnak meg a TV-ik manapság, sokan panaszkodnak erre fórumokon.
A kapcsolatfelvétel lehetetlen a magyar és a külföldi weboldalukon is, bármivel kapcsolatba is kérnél segítséget vagy információt, magyarul a support egy nulla, halott:502 Proxy Error
The proxy server received an invalid response from an upstream server.
The proxy server could not handle the request POST /cps/rde/xchg/hu/hs.xsl/-/html/kapcsolatfelvetel.htm.
Reason: Error reading from remote serverHiába a jó ár és a 3 év garancia, ha a gyártó hozzáállása ilyen.
-
törölt tag
válasz
Ciccuka #28242 üzenetére
Ennyiért nem kapsz másik 42"-os tévét, legfeljebb valami noname típust. Ahhoz képest ez mégis csak egy Sharp. Nézd meg az üzletben, hogy tetszik-e, kép, hang, távirányító, stb. és a többi 42"os tévéhez képest milyen minőség. 50Hz-es, mint az alap tévék, ebben az árban nem is várhatsz mást. Ha valódi 100Hz-es kellene, az kb. minimum 120 ezer Ft-odba kerülne, és lehet észre sem vennéd a különbséget, mint ahogy sokan mások sem.
krx21 Hagyjuk a számháborút! -
AmunRa
senior tag
válasz
Ciccuka #28242 üzenetére
Szerintem senki nem ismeri ezt a TV-t. Teszteket se lehet találni. 89e-ért egy 42" TV-től mit vársz? Nézd meg a Tescoba milyen a képe a többihez képest és döntsd el. Esetleg teszteld le! Am. én inkább gyűjtenék még egy kicsit, mert sokáig lesz veled. Nem tudom mennyit tudsz félretenni havonta, de én inkább várnék, hogy kicsivel több guba legyen.
-
dh66e
veterán
válasz
Ciccuka #27885 üzenetére
A 6400-as éri meg legjobban az árát ezek közül.A samu topicban azért érdeklődj mert ezek mind kifutóak és belefuthatsz te is hibás példányba.Illetve még nézd meg az utánhúzás/felhősödés mértékét mert egy két delikvensbél igencsak rosszul teljesített a tévé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest