- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Google Pixel topik
- Magisk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
hcol7
senior tag
hali
pedig megneztem most, meg 9 elott kuldtem a mailt
nade majd telefonon elerlek vagy akar te is engem, en ittleszek -
hcol7
senior tag
kuldom a mailt, ittleszek holnap
-
hcol7
senior tag
oks, kuldok egy mailt holnapig, azt viszont nemtudom hogy itt leszek e pesten szombaton
holnap derül ki vagy legkésőbb aznap..
de megpróbálom megoldani hogy ittlegyek. amúgy ha nem megy a szombat, nincs másik nap amikor készülsz jönni errefelé? -
hcol7
senior tag
hali
jól értelmezted, azok a cuccok vannak, amiket felsoroltál
hát nem nagyon szerettem volna 20k alatt a két apt eladni, de megnéztem és sajni a gyári kisantennák közül csak egy db van meg, a másik három valahol elkallódott, úgyhogy, így akkor nekem megfelel kompletten az egészér a 21k. (bár sejtem, hogy úgyis külső antennákkal használnád őket)
budán 3 kerben vannak a cuccok kinn békásmegyeren, engem elérsz fél nyolc után a 30-4428603 as számon, vagy írj ide, itt is egyeztethetünk.
addig is üdv -
hcol7
senior tag
up
-
hcol7
senior tag
ha egybe kell a kettő, odaadom 20k ért őket, plusz a kábelekkel a kültéri antennát 7k ért (alphasonicban másfél méter kültéri kábel 4k körül van)
[Szerkesztve] -
hcol7
senior tag
na megnéztem, depo.hu meg több másik helyen 15000 ért adnak ilyet
akkor induljon mondjuk 11k ról /db, a kültéri antenna a vezetékekkel nemtudom mennyi lehet -
hcol7
senior tag
hali
eladó 2 db LINKSYS WAP11 multifunkciós access point:
[link]
alkalmasak pont-multipont, vagy pont pont (bridge) wlan kiépítésre. inkább egyben adnám el, a bridge-elhetőségük végett így lenne érdemes megvenni ilyen célra. de ha elmegy külön külön mind2, otthoni wlan kiépítésre, eladom úgy is. árakat még nem néztem, majd megteszem mindjárt
van hozzájuk egy 4 és egy 3 méteres kültéri antenna hosszabbító kábel, vastag csatlakozóval a végén, plusz egy 40x40cm es kültéri antenna, kábelekhez illeszkedő csatlakozóval.
plusz egy kültéri irányított antenna hozzáadásával alkalmas átlőni a netet 300-400 méterre is, csak sajnos az irányított halszálka antenna már elkelt
mailt ne küldjetek, ide írjatok inkább, mert azt már nem érem el sajni
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mini-ITX
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest