Aktív témák
-
hcol7
senior tag
hali
pedig megneztem most, meg 9 elott kuldtem a mailt
nade majd telefonon elerlek vagy akar te is engem, en ittleszek -
hcol7
senior tag
kuldom a mailt, ittleszek holnap
-
DrLEEi
aktív tag
Szia!Várom a mailedet akkor,és mindenképpen a szombat jó nekem,mert akkor mindenképpen megyek!Legközelebb kilátástalan hogy mikor kell mennem,és ilyen benzinárak mellett sajnos nem éri meg csak ezért felmennem.(100km)
Szóval nekem a szombat a jó,ha nem jön össze ,akkor viszont postáznod kell,aminek gondolom te sem örülnél(csomagolgatás..stb),meg én sem..
Úgyhogy oldjuk már meg a szombatot,ha van rá mód,mindkettőnknek jobb lesz sztem.. -
hcol7
senior tag
oks, kuldok egy mailt holnapig, azt viszont nemtudom hogy itt leszek e pesten szombaton
holnap derül ki vagy legkésőbb aznap..
de megpróbálom megoldani hogy ittlegyek. amúgy ha nem megy a szombat, nincs másik nap amikor készülsz jönni errefelé? -
DrLEEi
aktív tag
ok,akkor áll az alku!
légyszives a drleei@citromail.hu-ra dobd el nekem a pontos címedet,és a nevedet.
Most szombaton megyek BP-re ,és akkor elmegyek hozzád is a cuccért!
Annyit tegyél már meg,hogy a 2 wap11-et lődd össze bridgebe szombatra,hogy lássuk a helyszínen,hogy összelinkelnek e,csak próba gyanánt.
valóban külső antennával használom majd őket,de nekem akkor is ennyit ér a cucc,ha megvannak a kis antennák,ha nem...
mind1,a lényeg hogy megegyeztünk..
akkor várom a mailod...
Üdv DrLEEi -
hcol7
senior tag
hali
jól értelmezted, azok a cuccok vannak, amiket felsoroltál
hát nem nagyon szerettem volna 20k alatt a két apt eladni, de megnéztem és sajni a gyári kisantennák közül csak egy db van meg, a másik három valahol elkallódott, úgyhogy, így akkor nekem megfelel kompletten az egészér a 21k. (bár sejtem, hogy úgyis külső antennákkal használnád őket)
budán 3 kerben vannak a cuccok kinn békásmegyeren, engem elérsz fél nyolc után a 30-4428603 as számon, vagy írj ide, itt is egyeztethetünk.
addig is üdv -
DrLEEi
aktív tag
Szia!
HA jól értem van:
2db wap11
1db 3m -es kábel csatlakozókkal
1db 4m -es kábel csatlakozókkal
1db 40x40 panel antenna
?!
ha nem jól bogarásztam kérlek javíts ki.
Szóval az ajánlatom a következő:
2db wap11:16k
plusz a többivel(tehát az egész egyben):21k
ha megegyezünk hol vehető át?
megjegyzés:az ajánlatom azért ennyi ,mert a wap11 egy régebbi széria,szolgáltatásaiban,és teljesítményében is elmarad a mai hasonlóktól.
pl. ez még csak 30mW-os teljesítményre kalibrált,ami a mai 100mW-osokhoz képest eléggé kevés sajnos.De nekem lehet hogy megfelelne,arra amire használnám.
elérhetőségeim:drleei@citomail.hu vagy 70/5417357 -
hcol7
senior tag
up
-
hcol7
senior tag
ha egybe kell a kettő, odaadom 20k ért őket, plusz a kábelekkel a kültéri antennát 7k ért (alphasonicban másfél méter kültéri kábel 4k körül van)
[Szerkesztve] -
hcol7
senior tag
na megnéztem, depo.hu meg több másik helyen 15000 ért adnak ilyet
akkor induljon mondjuk 11k ról /db, a kültéri antenna a vezetékekkel nemtudom mennyi lehet -
hcol7
senior tag
hali
eladó 2 db LINKSYS WAP11 multifunkciós access point:
[link]
alkalmasak pont-multipont, vagy pont pont (bridge) wlan kiépítésre. inkább egyben adnám el, a bridge-elhetőségük végett így lenne érdemes megvenni ilyen célra. de ha elmegy külön külön mind2, otthoni wlan kiépítésre, eladom úgy is. árakat még nem néztem, majd megteszem mindjárt
van hozzájuk egy 4 és egy 3 méteres kültéri antenna hosszabbító kábel, vastag csatlakozóval a végén, plusz egy 40x40cm es kültéri antenna, kábelekhez illeszkedő csatlakozóval.
plusz egy kültéri irányított antenna hozzáadásával alkalmas átlőni a netet 300-400 méterre is, csak sajnos az irányított halszálka antenna már elkelt
mailt ne küldjetek, ide írjatok inkább, mert azt már nem érem el sajni
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged