Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
Aktív témák
-
Relisys
senior tag
Oké király megy minden. Köszi a s egitséget.
-
-
joola
aktív tag
Winamp- Options/preferences/general preferences/allow multiple instances
Szerintem.
így tudsz 2 winampot indítani és elvileg két külön output device-t beállítani.
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
igen, menni fog. bár igazából 1 hangkártyán többféle hang már így is tud menni. használtam 1 ideig 2 hangkártyát még p2 korszakban. nem azért mert annyira szükség volt rá, de épp volt egy szabad ISA slotom :) winampot próbáltad úgy hogy másolsz egy felinstallt winampot másik könyvtárba és úgy indítasz kettőt? de ha nem, akkor muszáj többféle progit használnod.
-
Relisys
senior tag
Hello!
Kérdésem a következö lenne:
Meglehet-e oldani azt hogy egy gépbe két hangkártyát teszek és akkor kétfajta zene fog menni? Én arra gondoltam hogy berakom a 3 kártyát és 2 lejátszot inditok és mindegyiknél beálllitom az output deviceot. Müködne ez szerintetek?
Ha igen akkor milyen lejátszo progit tudtok amiben lehet ezt az output deviceot állitani? Mert azt tudom hogy winampban lehet, de nekem nem sikerült megcsinálni azt hogy 2 winamp menjen egy idöben( ez meglehet amugy csinálni?)
Köszi a válaszotokat!
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest