- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
Köszönöm
Egyelőre ne pörögj a dolgon, én sem teszem. Majd ha úgy döntök, hogy tényleg használni akarom az eyefinity-t akkor úgy is megoldom valahogyAddig meg nem is bosszankodok rajta.
(#954) anytime:
Nem egészen értem a problémát, mivel nálam ha megy a film a tv-n, attól a desktop ugyan úgy megy a monitoron, tudok közben bármi mást csinálni rajtuk. Továbbá ha a tv-n fut a kmplayer, ott ugyan úgy el tudom érni a menüjét meg mindent, jobb klikkel a filmen lejátszás közben is.(#955) madd dogg:
Elvétve szoktam látni. -
deadwing
addikt
-
deadwing
addikt
Igen.
Annyit tudok csak, hogy nálam a vga-n van a monitor, az alaplapi hdmi-n meg a tv és simán működik az asztal kiterjesztés. "Váltani" sem kell, hanem csak áthúzod a playert a tv-re. Sőt, nálam már a kmplayer ott indul el. Lehet az elsődleges a vga, azzal nincs semmi gond. Biosban gondolom be van kapcsolva a multi gpu /igpu/. -
deadwing
addikt
válasz
proci985 #907 üzenetére
Erre majd térjünk vissza, miután kipróbáltam. Természetesen nem azt várom el a vastól, hogy ultrán tudja mindezt. Egyébként a szöggel semmi probléma nincs, volt már eyefinitym tn-el. Be lehet őket annyira fordítani -sőt célszerű is-, hogy mindhárom szemből látszik.
(#906) daneeeeee: nem szeretem 100 alatt, ennyire egyszerű.
Régen erre még azt is mondtam, hogy zavar a 100 alatti egér input lag, de mantle alatt nincs ilyen már
Jah, igen, BF3 és 4. Egyelőre. -
-
deadwing
addikt
válasz
daneeeeee #898 üzenetére
Betekintési szög: el vannak fordítva, gyakorlatilag mind 3 szemben van velem. De ha nem, az sem baj, mert a 2 szélső csak periférikus látásba fér bele.
Volt már eyefinity-m, csak nem bírtam vassal még akkor.
Fps már más téma. Azt hiszem meglenne a 120, persze amíg nem próbálom ki, addig nem tudok mit mondani.
Viszont valóban elgondolkodtató a kérdés... káva miatt is. Költség miatt is. Ehh.Szerk: kár hogy olyat nem lehet csinálni, hogy a középső 120-on, a 2 szélső meg 60-on megy
-
deadwing
addikt
válasz
daneeeeee #896 üzenetére
Szerintem nem felesleges, de ne vitázzunk erről.
Fél éve agyalok, hogy IPS legyen vagy 120Hz, de most eldöntöttem. Sokkal folyamatosabb, simább tőle a játék. Ég és föld. Pláne amikor rángatom az egeret mint az őrült.
Mellesleg volt Dell IPS monitorom, és nem voltam tőle hanyatt esve. -
deadwing
addikt
Van valakinek tapasztalata CF/Eyefinity kompatibilitás tekintetében jelen időben? Értem ezt úgy, mikor még 6970-em volt, muszáj volt vennem 6990-et, mert 2 külön slotos gpuval fele annyi fps-em volt, mint 1-el, de csak CF alatt. Most tervezek újra 3 monitorra visszaállni újfent 2 kártyával, de nem akarok megint úgy járni mint anno...
Tehát a kérdésem: jelenleg megy rendesen 2 kártyával a 3 monitoros megoldás? -
deadwing
addikt
-
deadwing
addikt
-
deadwing
addikt
Nem akar valaki meglátogatni egy 6950-es kártyával? Tudnom kéne most már lassan, hogy érdemes lenne-e beraknom egy ilyet a 6990 mellé. Legalább tisztán látnánk végre CFX és Eyefinity terén.
-
deadwing
addikt
Hát azt én sem sajnos...
Viszont 1 monitorral megvolt a 2-szeres fps a 2 kártyával, ezt biztosan tudom, ezt azért lehetetlen volt nem észrevenni. Ami a lényeg, az akkori alaplapomnak más baja is volt, szal ezt ezért nem tekintem mérvadónak a kínlódásom. Most már azért én is kíváncsi lennék egy rendes tesztre, mert én sem tudom, mit higgyek. -
deadwing
addikt
Áááállljj! Én voltam az a valaki.
Alaplapi probléma volt! Ha olyan lapba teszed, ahol megvan a 2*8-as pcie nem lesz baj a CF-el. Igaz azóta lehetőségem nem volt kipróbálni, mert a lap csere előtt lecseréltem a 2db 6950-et egy 6990-re, de nem hinném hogy gond lehet. Teljesen biztos nem vagyok ugyan benne, esetleg egy tesztelésben tudok segíteni, ha valaki meglátogat a 2 kártyával. -
deadwing
addikt
válasz
PeeterssoN #97 üzenetére
Ott valami komolyabb probléma lesz sztem...
-
deadwing
addikt
válasz
PeeterssoN #95 üzenetére
Nemá... Más játék mit csinál?
-
deadwing
addikt
válasz
PeeterssoN #92 üzenetére
Simaliba, mennie kell, ezt hívják kiterjesztett módnak. A játék csak az alapértelmezett monitoron megy majd, a másikon pedig látszik majd az ami addig is..
-
deadwing
addikt
Ez elég fura, mert én is úgy tudom, hogy nvidia csak sliben támogat 3 monitort. Szal hiába lenne kép, a surround nem menne akkor sem, max csak az extended desktop.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford topik
- Filmvilág
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest