Új hozzászólás Aktív témák
-
Pizsipazsa
csendes tag
válasz
bladegery #1165 üzenetére
Az előző monitor konfigurációval akadás mentessen futott médium beállítások mellet élsimítás nélkül igaz, 5520x1050 felbontáson.
Azért a Crysis 3-at használom az Eyefinity tesztjéhez mivel, ehhez nem kell semmilyen "fixer" külső program a három képernyős beállításhoz. -
aazimi
tag
válasz
bladegery #1116 üzenetére
Szia!
A kérdés, hogy mennyire vagy barkácsolós?
Én az vagyok, megoldanám házilag. A kis műanyag pöcökről még nem hallottam.
Nekem a monitorom és az egyik TV is az alábbihoz hasonló szalaggal van felrögzítve. Teljesen jó. Oldal irányban is el tudom képzelni, hogy ezzel fogatom meg hátul a két monitort, hogy ne mozduljanak el.
Persze ez sufni tuningnak mínősül, csak erős idegzetűeknek
Persze azon az árszinten, ami az én eszközeimet jelemzi, inkább megoldom, mint hogy vegyek egy ilyet
Üdv.
Talán jövő hétre összeáll nekem is az eyefinity, meglesz hozzá minden, aztán akkor beszámolok
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
bladegery #1031 üzenetére
en harom eipssel tolom, az egesz jo kiepites.
igazabol a kerdes az ar, hogy mi fer el, mi szerezheto be. dell 2212 eipsnek a kavaja pl vekony, illetve picit kevesbe extra koritessel de egyezo panellel vannak lgk is. ha pivotot akarsz az is erdekes lehet, plusz displayport meglete is faktor lehet.
ja es csak egyforma modell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest