- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pizsipazsa
csendes tag
válasz
ZSZS-CMSC #1183 üzenetére
Ezzel a tápegység fogyasztással felcsigáztatok.
El is kérem a barátomtól a fogyasztás mérőjét és megmérem a rendszerem. Eyefinity-vel és anélkül. Nem csináltam még ilyen mérést. Csak ugye, 3 monitoros futtatásnál le kell vennem médiumra a beállításokat, hogy megfelelően fusson. 1080p-be meg max. beállításon futnak a rendszeremen a játékok.
Akkor ezen a felbontáson is médiumon futtassam,hogy megegyező legyen a mérésem? -
Pizsipazsa
csendes tag
válasz
proci985 #1170 üzenetére
Ez idáig HKC-val sem volt gondom. Az elmúlt 2 év összes napjából folyamatosan ment végig. Ha nem game volt, akkor rendereltem vagy konvertálás ment. Vagy a legrosszabb,... meló.
Fractal Design Newton és egyéb +40k fölötti tápok voltak a polcon. Sajnos az ár határozta meg a típust. Ez benne volt 20k-ban és "tűzoltás" kellett az ünnepekre. Gép nélkül nálam meg áll a világ.De magam megnyugtatására, HKC-t már nem fogok venni.
-
Pizsipazsa
csendes tag
válasz
proci985 #1168 üzenetére
HKC USP 5580 580 wattos tápom volt.
http://www.hkc-europe.com/product_detail.asp?id=704
3 nappal a garancia lejárta után, ma romlott el. Murphy törvénye.
Az elmúlt héten, hosszabb játék használat közben lekapcsolt a gépem (~4 óra után). Csak úgy tudtam elindítani a PC-t ha, elsőnek áramtalanítottam a tápot. Most már az sem segített.
Egy Sharkon WPM 600 600 wattos tápot vettem a gépbe.
http://www.sharkoon.com/?q=en/content/wpm-power-supply-series
Útban a táp vásárlás felé gondolkodtam el rajta, hogy ez volt a baj okozója. Az előző monitor összeállításnál nem csinálta a hibát de, a táppal sem volt akkor még gond. 8 tűs az alaplapom tápcsatlakozója és az előző tápegységen csak 4 tű volt. Gondolom ez is befolyásolja mennyit kap a videokártya a PCI-E csatlakozón. -
Pizsipazsa
csendes tag
Megoldódott az Eyefinity problémám.
A számítógépemben a tápegység nem adott le elég teljesítményt és amikor 3D alkalmazásnál terhelésre kapcsolt, az AMD catalyst vissza helyezte alap feszre a videókártyát. Gondolom... Vagy hardware védelem miatt tiltotta le. Mindenre gondoltam csak erre nem.
A tápegység tegnap elromlott. Ma vettem egy modulárist. Összeraktam, elindítottam a Crysis-t és lás csodát, működik. -
Pizsipazsa
csendes tag
válasz
bladegery #1165 üzenetére
Az előző monitor konfigurációval akadás mentessen futott médium beállítások mellet élsimítás nélkül igaz, 5520x1050 felbontáson.
Azért a Crysis 3-at használom az Eyefinity tesztjéhez mivel, ehhez nem kell semmilyen "fixer" külső program a három képernyős beállításhoz. -
Pizsipazsa
csendes tag
válasz
ZSZS-CMSC #1163 üzenetére
Ami meglepő és érthetetlen, hogy a jelenlegi monitor összeállítás előtt, 2 darab LG W2253TQ 1080p és egy Viewsonic VA2216W 1680x1050" monitorral volt meg a működő képes Eyefinity-m úgy, hogy passzív átalakítót használtam (Azt hiszem Dinic a márkája) az egyik LG-hez, a Viewsonic-hoz egy DVI-D-Sub átalakítót, a másik LG-hez pedig egy HDMI-DVI kábelt.
Gond nélkül mentek rajta a játékok. Az egyik LG monitor elhalálozott, a Viewsonicot meg eladtam, ezután vettem a két Sam.-ot, hogy azonos felbontású monitorjaim legyenek.A monitor hibát kiszűrtem tegnap este. Kölcsön monitorral is megvolt a hiba. Én is az átalakítóra gyanakszom. De én erre a rendszere már nem költök egy fillért se. Nagyon drága tanulópénz volt ez nekem. A bekrepált LG-m jelenleg szerelőnél van. Reménykedem, hogy sikerül megjavítatni és a problémám megoldódik, ha nem akkor pedig eladás-sorra kerülnek a monitorok és a spec. kábelek.
Én is Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Üdv.: Pazsa
-
Pizsipazsa
csendes tag
válasz
ZSZS-CMSC #1160 üzenetére
Az írásod alapján bekötöttem.
Létrehoztam az Eyefinity-t.LG W2253TQ / DVI - DVI / DFP-Digitális csatlakozás: Catalystban
Samsung T22D390 / HDMI - HDMI / DTV-HDMI csatlakozás: Catalystban
Samsung S22D300 / DP - DVI - HDMI / DTV-HDMI csatlakozás: CatalystbanNem működik a játék vele.
ALT-F4 majd bontottam a groupot és a kiterjesztéseket.
Ami fura...
Elsőnek a fenti csatlakozási módokat írta a catalyst. Bekapcsolt állapotban szét húztam majd össze dugtam az aktív átalakítót és akkor már ezt írta ki:
Samsung S22D300 / DP - DVI - HDMI / DTV-DisplayPort csatlakozás: Catalystban
Restart, újra group de nem lett jó. -
Pizsipazsa
csendes tag
válasz
ZSZS-CMSC #1157 üzenetére
LG W2253TQ / DVI és D-Sub csatlakozó van rajta.
Samsung T22D390 / HDMI és D-Sub csatlakozó van rajta.
Samsung S22D300 / HDMI és D-sub csatlakozó van rajta.Ha az aktív átalakítóra DVI - HDMI kábelt rakok akkor az már 3 csatlakozó típus.
Ezt az átalakító felismeri, hogy a végén HDMI van? -
Pizsipazsa
csendes tag
válasz
proci985 #1155 üzenetére
Feladom...
Nincs már öltettem. 5 driverrel próbálkoztam.
Amit létre tudtam hozni és működött egy 2400x600 ablak mód Crysis 3 alatt. Bármilyen más felbontásban nem működik az Eyefinitym játékok alatt csak villognak a monitorok de, az asztolon meg patent.
Variálgattam a kábeleket is, Dual és Single linkes DVI - HDMI kábelekkel plusz, passzív mini DP átalakítókkal DVI-D és HDMI-vel. Hozzá teszem a mini DP-DVI aktív átalakító mindig benne volt a vga-ban.
Ha a catalystban megnézem az első monitoromra DP csatlakozást ír a másik két monitorra HDMI csatlakozást.
Elvileg ez így jó nem?"Ui..Kész vagyok
azt hiszem iszok egy nyugi pálinkát. Egészségetekre! Meg a mai kihagyott cigi adagomat... is bepótolom. Reggel 8 óta se**elek a gép előtt, hogy összejöjjön.
"
Ui 2.: Az aktív átalakítom típusa : Startech / MDP2DVIS
-
Pizsipazsa
csendes tag
(Előző hozászolásomat nem tudom szerkeszteni.)
Kipróbáltam más játékokkal is ott sincs már kép. HAWX, Darksiders2 - Wildscreen Fixer-el
Ebből arra gondolok hogy nem a játék a ludas hanem, vagy hardveresen a kártya vagy a meghajtó program.
De ha simán kint vagyok az asztalon akkor meg jó az Eyefinity.
Tudsz ajánlani Catalystot ami stabil és jó véleménnyel vannak róla? -
Pizsipazsa
csendes tag
válasz
proci985 #1151 üzenetére
A kábelek fixen vannak a rendszerben. Ellenőriztem. Majd Eyefinity tiltása és asztalok tiltása.
Gép újraindítás után újra konfiguráltam az ablakokat.
Előröl elkezdtem az asztalok kiterjesztésével.
Miután ez megvolt létre hoztam egy Eyefinity groupot a meglévő monitor sorrendben.
Most már semmilyen módon nem jön be a játék képe egyik monitoron sem.
Bármelyik monitorra állítom a fő asztalt.
Csak az USB Hangot hallom. Mintha ki be dugdosnám a gamepadomat a gépben.Futurisztikus
Újratelepítsem a játékot? Bár nem tudom ez okozhatja-e ezt.
-
Pizsipazsa
csendes tag
-
Pizsipazsa
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném!
Sikerült összeállítanom 3 különböző típusú monitorból egy Eyefinity rendszert.
Igaz, a tudatlanságom miatt zsebbe nyúlós lett a dolog. " Van most 3db. paszív Mini DP átalakítóm meg egy doboznyi Kölönféle DVI - HDMI kábelem."
A problémám az, hogy játék indításánál az egyik monitorom (Sam.S22D300) kikapcsol és el kezdi a jelet keresni a bemenetein (HDMI -D-Sub). A játék a Crysis 3. Játékban a felbontást beállítottam 5760x1080-ra.
Megfelelő a kép is, nem torzít csak a jobb oldali monitoron nincs kép. Ha kilépek a játékból bekapcsol a monitor és újra jó az Eyefinity asztal.
A videókártyám egy Sapphire 7870 GHZ Edition 2GB. 2db. Mini DP, 1 HDMI; 1 DVI portal.
A monitorok típusai a következők. Balról - jobbra.
LG W2253TQ / Mini DP - DVI port összekötve aktív átalakítóval.
Samsung T22D390 / HDMI - HDMI kábellal összekötve.
Samsung S22D300 / DVI-D dual link - HDMI kábellal összekötve.
A Windos 7 teljesítmény centrikusra van állítva.
Három catalyst driverrel is próbálkoztam. 13.2 / 14.9 / 14.12 omega.
13.2 alatt nem működött az Eyefinity csak villogott a kép.
14.9 / 14.12 alatt működik az Eyefinity de játéknál lekapcsol a monitorom.
A két Samsung monitor 2 hetesek.Valaki járt már igy? Van valami ötletetek, mi lehet a megoldás erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- HP notebook topic
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest