Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
Köszönöm
Egyelőre ne pörögj a dolgon, én sem teszem. Majd ha úgy döntök, hogy tényleg használni akarom az eyefinity-t akkor úgy is megoldom valahogyAddig meg nem is bosszankodok rajta.
(#954) anytime:
Nem egészen értem a problémát, mivel nálam ha megy a film a tv-n, attól a desktop ugyan úgy megy a monitoron, tudok közben bármi mást csinálni rajtuk. Továbbá ha a tv-n fut a kmplayer, ott ugyan úgy el tudom érni a menüjét meg mindent, jobb klikkel a filmen lejátszás közben is.(#955) madd dogg:
Elvétve szoktam látni. -
daneeeeee
aktív tag
Rosszul fogalmaztam a HD 7970 referencia változatához járt 2 fajta átalakító, egy HDMI to DVI és egy mini Displayport to DVI.
Tudtommal ezt az AMD anno kötelezővé is tette tehát minden gyártó a referencia kártyával együtt kellett, hogy adja a fenti átalakítókat.anytime: Szerezd be a 3. monitort aztán majd meglátod, hogy cserélni kell-e vagy sem. A kártya szerintem bírni fogja. Én egy GTX 680-at próbáltam anno az szépen hasított (és a 670 feltuningolható erre a szintre) csak néha ki akart fogyni a 2Gb VRAM-ból. Ez könnyen elkerülhető ha az élsimítást nem erőlteted.
-
daneeeeee
aktív tag
Az R9 290 illetve 290X esetén már nincs szükség átalakításra ezt fentebb tárgyaltuk ki. Az viszont számomra (is) meglepő, hogy az R9 280X is tudja ezt holott annak az alapja a HD 7970 ami meg nem tudja.
Mindenesetre ha működik örülj neki mert akkor megspóroltak neked egy drága átalakítót (7970-hez alapból jártak de ha te nem kaptál akkor lehetséges, hogy nem is kell hozzá)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Fotók, videók mobillal
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest