- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Tibisz
aktív tag
válasz
hobizoli #294 üzenetére
A frekit azt, hittem másra érted. Melegedés a nagyobb feszből adódó áram miatt lép fel, de ezt mikor írtam, hogy nincs így?
Innentől megint olyan dolgon nyomom a számat amit, már kitárgyaltunk. Már leírtam egyszer, hogy ésszel kell tuningolni! Nekem eddig mindig tunning gépeim voltak, és egyik se ment tönkre. Nem értelek miért kéne törődni, azzal ha valaki az 1,5V helyett 1,75V-al esetleg 1,85V-al hajt egy procit! A normális tuningokról beszélek amikor max 10% fesztőblettel, és vízhűtéssel elér valamit. Esetleg egy Zalman Cu esetleg AlCu-val. Most nem értem min vitázol, kicsit is ért az elektronikához az nem használ ekkora feszeket. Magyarul ne nekem írogasd ezeket, mert köszönöm szépen de pár éve már ezt tanulom, hanem annak akinek elégett a procija! :P -
Tibisz
aktív tag
válasz
hobizoli #276 üzenetére
Arra még azért kíváncsi lennék, hogy miért is dolgozom a saját pénztárcám ellen?
Tovább konkrétna hány agyonhúzott elszállt P4-ről van is szó, mert nagyon nem akarózól tényeket felsorakoztatni irományod mellé, így nincs ami gáz lenen, mert össze-vissza én is tudok beszélni órákig! :) -
Tibisz
aktív tag
Arra gondolom nem is gondoltál, hogy esetlegesen külföldön jóval olcsóbban megvesz több darabot, és behozza. Kinti rendes gari van hozzá, és mivel ebből él, így simán tudja érvényesíteni, de mint tudjuk egy CPU az nem sűrűn hal be magától! Látod így senki sem jár rosszul! Szerinted talán ennyi P4-es procit lopnak el, ne viccelj már akkor minden 2. P4-es proci lopott lene a te elméleted alapján. :B
A nagy kérdésre még nem válaszoltál: minek kell az üres rész a szüveg és a konfigod közé? :F -
Tibisz
aktív tag
-
Tibisz
aktív tag
Alapvető probláma, hogy a nagy AMD fanok poénkodnak az Intel procikat egyáltalán leíró emberkékkel miközben, nem hahjlandók meghallgatni a másik fél érveléseit! :O Amit még hozzátennék: 2,8C procikat 35-40e körül kapsz!
Innentől kezdve pedig minden kedves AMD fant megkérek, hogy számlja már újra az új gép összerakásához szükségez összeget, mert ha jól tudom, A64 FX-eket még nem árulnak 40-50%-al olcsóbban. :U
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Macrodroid
- Építő/felújító topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OLED TV topic
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest