- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tora2427
csendes tag
válasz
simacsiga007 #7590 üzenetére
örülök, hogy segíthettem
-
tora2427
csendes tag
válasz
simacsiga007 #7588 üzenetére
elküldtem
-
szponzor
senior tag
válasz
simacsiga007 #7558 üzenetére
Szintén!
-
benvolio
őstag
válasz
simacsiga007 #7552 üzenetére
Itt a francia barátunknál meghallgathatod
Vagyis inkább nézheted, mert ugye a valós hangja úgy se jön át, de még mindig jobb mint csak képeken látni.
-
Shufny
őstag
válasz
simacsiga007 #7552 üzenetére
Ebből nem az látszik, hogy nincs jó füled, hanem az, hogy nincs mihez viszonyítanod. Csak mindig jön valami okos, hogy "a vájtfülüeknek nem elég jó, de rájuk ne hallgass". Semmi különleges képesség nem kell ahhoz, hogy halljad a különbségeket. Pláne ebben a kategóriában.
-
PuMbA
titán
válasz
simacsiga007 #7546 üzenetére
Nem tudok, nem vagyok pesti.
"mivel zenére és filmre egyaránt használnám,inkább szeretnék 2.1et,mint 2.0-t."
Akkor én is azt mondom amit dudika10: pl. Edifier C2, a Z-2300 hangminőségét biztos hozza, mert a Logitech esetén 10k-t fizetsz a THX logóért.
-
Winne
nagyúr
válasz
simacsiga007 #7540 üzenetére
Én amilyen Edifiert hallottam eddig, az egyik sem volt túl meggyőző, bár csak kis és középkategóriással volt szerencsém találkozni. Ha kicsit hangosabban/keményebben is szeretnéd hallgatni, akkor a dinamikája miatt a z2300 biztos, hogy jó választás, kb olyan, mint a mostani, csak szorozd fel 10-el.
-
dudika10
veterán
válasz
simacsiga007 #7540 üzenetére
Én biztos inkább az edifierek felé kezdeném a keresgélést.
-
Winne
nagyúr
válasz
simacsiga007 #7538 üzenetére
Milyen Logiteched volt és mennyire vált be nálad? A közép, vagy felsőkategóriás Logik szerintem nagyon jó minőségűek, néhány "vájtfülű" kevesli a hangzásukat, de nekem pl a z2300 eléggé bevált. Dinamikus nagyon, és szép tisztán is szól. A magasai nem fogják szétnyomni az agyam, de mindenképpen szép középmagasakat tud produkálni, a sub pedig nem hazudik. Kis szobába semmiképpen sem ajánlok 5.1-et én speciel, max ha tényleg sokat nézel 5.1-es hangsávval ellátott videókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest