Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
tapppeeer
üzenetére
Ki lehet kötni a potmétert, ez nem kerül csak egy szétszedésbe meg egy kis forrasztásba, "akárki" megcsinálja egy sörért kb, de csak gépről tudod szabályozni a hangerőt. (Most, hogy ez mekkora minőségromlást okoz abba most ne menjünk bele, ez még messze nem audiophil szint, ne legyünk sznobok most kivételesen.) Kompromisszumos megoldás kényelem szempontjából.
Másik megoldás, hogy vadászol egy megfelelő potmétert a régi helyére. Ehhez tudni kell, hogy milyen potméter van benne, mennyi hely van az újnak. Ezt se nagy munka berakni a helyére, de itt az új potméter az pénzbe kerül.Nem kerül sokba, nem egy nagy munka és szinte bárki meg tudja csinálni.
-
tapppeeer
tag
Sziasztok!
Egy picit off a téma, de hátha...
A hang ki van vezetve egy Philips mini Hifi-re (FW 335)... évek óta nagyon jó szolgálatot tett. Közben volt egy alaplap csere (Gigabyte-ra), meg eltelt egy kis idő míg nem használtam a Philipset. Egy ideje azt csinálja, hogy csak az egyik hangfal szól!? Néha meg teljesen jó. Tuti nem kontakthiba, mert nincs recsegés, sercegés, és ha megigazítom, esetleg kiveszem a kábelt, akkor sem javul meg. Viszont néha gép újraindítással megjavul. Ja, ha nem külső forrást használok, hanem mondjuk CD-t / rádiót hallgatok, akkor is csak az egyik szól. Ha a hangfalakat kicserélem, kiderül, hogy mindkettő jó, viszont a bal oldali kimenettel történhetett valami...
Az a gyanúm, hogy az alaplapi hangkártya cseszte el, bár előtte is azt használtam egy másik alaplappal éveken át, és tökéletes volt. Most egy Asus Xonar D1 van, de ezzel is ezt csinálja.
A legutolsó, ami néha segít, hogy hirtelen feltekerem a hangerőt elég magasra, és akkor megszólal a másik hangfal is, és mind a kettő szól, ha visszaveszem a hangerőt, akkor is. Az a baj, hogy ez nem mindig jön be, meg azért idegesítő, hogy csak így lehetne munkára bírni a másik hangfalat.
Mi lehet a gond?Köszi előre is, és bocsi az off-ért, de hátha tudtok segíteni!
-
dudika10
veterán
Én szívesen megmondom. Egész jó, nincs túl sok, de nem is kevés.
Nem hallgatok elektromos zajokat, nem tudom azokhoz mennyi kell, de az általam kedvelt zenékhez és az ízlésemhez jó.
Mivel teljesen rá van tolva a falra és nem szeretem a basszust meg a reflexcső hangját ezért azokat betömtem, így nyilatkozok róla. Mivel hátsó reflexcsöves ha eltalálod a jó távolságot a faltól/sarkoktól akkor elő lehet csalogatni belőle eltúlzott basszust is.
Ha még nem olvastad: [link] -
pohár
félisten
valaki meg tudná mondani hogy mennyi basszus szorult a jó öreg Edifier R1600-asba?

-
t.tomi
tag
-
benvolio
őstag
-
benvolio
őstag
Na megvan a hangfalam /Genius SP-Q16/ utódja egy Creative T20 II személyében. Szerintem felesleges róla írni, mert tele van a net tesztekkel, véleményekkel. Annyit mégis megjegyeznék, hogy fantasztikusan szól! Hogy férhet ilyen minőségi és nagyságú hang egy ekkora műanyag dobozba egyenlőre nálam ez rejtély. Ami lényeg, hogy alacsony hangerőn is jól szól, de csutkán is igen jó. A mély visszaadásába azért észrevenni, hogy nem fadobozos, de ez "műsorforrás" függő is. Azoknak javaslom akiknek igen kevés a hely az asztalukon /mint nálam/ és igénylik, hogy minden elérhető állíthatóság és "be/ki menet (fejhallgató/aux)" kéznél legyen és nem akarnak mélynyomót rugdosni az asztal alatt. És végre nincs vakító led! /Én még egy "3D" gombnak örültem volna azért, de eddig igen csak királyság ez a cucc!/
-
-
dragonfx
veterán
2.1esből milyet ha nem 5.1est?
zenére kéne?
de legyen 70w.os kb. -
mpeti3
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséged!

Meg persze mindenkinek!Meg hányom vetem magamban, aztán kitalálom mi legyen. Lehet még jövök kérdezni!

Jó lenne valahol meghallgatni őket, majd szétnézek erre-arra... bár azt mondják, hogy ahol használni fogod - tehát a szobába jelen esetben - úgyis teljesen más lesz.
Közbe eszembe is jutott még egy kérdés:
Hogy akkor hasonló minőségű, mint a 1255A vagy 1250A nincs is más alternatíva? Logitech vagy valami? (hasonló árkategóriában meg mindenben) -
PuMbA
titán
Ezek közül az 1250A-t ajánlom, de ha nekem kellene választanom akkor az 1255A-t venném.
Nekem sem tetszik egyébként, de szerintem hangfalat nem kinézetre kell venni, hanem hangzásra. Az én hangfalam egy batár nagy csúnya jószág, de jól szól. Azt akarom ezzel mondani, hogy én megbánnám, ha az 1250A-t venném, mert kicsivel drágábban ott van a kicsivel jobb hangzású 1255A és mivel nem kevés időre vesz az ember hangfalat én nem spórolnék 1-2k-t emiatt.
Nem akarlak rábeszélni az 1255A-ra csak azért írtam le ezt az eszmefuttatásomat, hogy segítsek. Szóval ha tényleg fontos a kinézet akkor mindenképp 1250A.

-
mpeti3
csendes tag
Bevallom őszintén azért esett ki a 1255A mert külsőre nekem nem igazán tetszik!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Inkább valami fekete illene ide nekem!)És miért gyengébb vagy miben gyengébb az a 2.1-es? Akkor Te a 1250A-t ajánlod a 3 közül mivel a 2000A beszerezhetetlen? Vagy esetleg még más alternatíva?
-
mpeti3
csendes tag
Üdv!
Mit gondoltok melyik a jobb egy Genius SP-HF 1800A 2.0 vagy egy Genius SW-J2.1 1200??
Általános mindenes használatra, kicsi szobába.
Vagy mit ajánlotok még ilyen 10-20k közötti kategóriába (inkább 10) a 1255A-n kívül? -
PuMbA
titán
válasz
neilszab
üzenetére
A neten szerzett információk alapján az 1255A elég közel van a 2000A-hoz hangzásban. A hiányosságok ugyanúgy benne vannak, ha jól tudom.
dudika10: Épp ellenkezőleg: a körülmények még jobbak voltak. Az akusztika jobb volt és egy 100k-s erositő + 50k-s DVD lejátszó hajtotta meg. Egyébként igazad van, 110k-ért lehet jó álló hangfalat venni, de az biztos, hogy nem 3 utas, hanem 2. Én csak azért hoztam fel ezt a példát, mert a SAL 20 is három utas és 20k pedig még 110k-ért sem lehet normális 3 utast kapni. A lényeg szerintem, hogy ~180k alatt csak 2 utast szabad venni.
-
dudika10
veterán
"Az én Akaim 27 éves és hangzásban kicsit jobb, mint egy mai 110k-s 3 utas álló hangfal (Wharfedale Diamond 10.5)"
Szerencsétlen a hangfalválasztás, meg gondolom nem is ugyan azok voltak a körülmények.
Azért 110k-ért már nagyon jó kis álló hangfalakat lehet kapni, bár én is biztos egy polcsugárzót választanék inkább, de az igények mindenkinél mások...
Szóval ez megint picit túlzott általánosítás. -
PuMbA
titán
válasz
vcsabika
üzenetére
Az egy dolog, hogy senki se hallott róla, de ránézésre alap, hogy nem szólhat jól. Hangfalaknál nem számít a kor. Az én Akaim 27 éves és hangzásban kicsit jobb, mint egy mai 110k-s 3 utas álló hangfal (Wharfedale Diamond 10.5). Egy idézet:
"Manapság is születnek a hangszóró, az akusztika körében találmányok, de a kialakult fejlődési irányzat egyáltalán nem a minőség és a zeneileg precíz hangzás felé, hanem egyre erősebben a gyártók által kreált tömegigény kielégítése felé mutat."
Mindenesetre tuc-tuc zenére biztos jó, de másra nem hiszem.
-
PuMbA
titán
Nem hallottam még a T20-at, de dudika10 a Geniusokat találta jobbnak hangzásban. Egyébként meg igazad van - a méret is számít a hangzásban. A felső kategóriás polchangfalak még egy 1255A-nál is jóval nagyobbak. Kurzweil a legrosszabb hangfal abban a kategóriában (jót nem olvastam még róla), nem csoda, hogy nem tetszett. Én is Z-2300-ról váltottam normális hangfalra, biztos nem fogsz csalódni az 1255A-ban, mert sokkal jobban szól.
-
dni
őstag
Sziasztok!
T20 Series II és a 1255A között vacilálok, sajnos egyiket sem tudtam meghallgatni, külsőre sokkal jobban tetszik a T20 II és könnyebben eltudnám helyezni a asztalomon, de hangfal lévén mégiscsak a hangzás számítana a döntés során.
Korábban szóba jött még az Edifier az M-Audio M40 és a Kurzweil KS40, de már elhatároztam, h 15K-ban húzom meg a határt, főleg, hogy a Kurzweil hallgatása csalódás volt. (Z-2300-ról váltok).
Mielőbbi válaszaitokat előre is köszönöm.
-
PuMbA
titán
válasz
Kepi p4 630
üzenetére
-
Kepi p4 630
tag
Sziasztok!
9-10-11k értékben szeretnék vmi jó 2.0-t filmnézésre és zenehallgatásra. Ilyen árban gondolom nem kapni túl jó 2.1-et.
Köszi előre is!
-
vcsabika
tag
Hello! Sal 20-ról vélemény? 20cm mélyei vannak és aktív hangfal 22ezres árával elég barátinak tűnik!

-
pohár
félisten
skacok, mi a különbség az 1600 és 1600 plus Edifier hangszórók közt?

-
grunge
addikt
Végülis LS21 letta logitechtől. amire kelett tökéletes, bár eléggé sz*ar a hangerőszabályzója. középállásban "ciripel". ezt azonban könnyen áthidalom
5kért vettem ujonnan, ahhoz képest egész jo. az a mélyláda azért az, mert mélyen az asztal lapja alatt van, eléggé poén
összességében nekem tetszik, a magas és a közepe nagyon rendben van a régi stereo müanyag dobozokhoz képest. -
David89
tag
üdv!
pár hete már írtam, h hangfalat szeretnék venni, és a 2.1 SW- HF2.1 3000t tanácsoltátok. Csak azóta se sikerült beszerezni, mert nem kapni sehol. Most ezek közül vacilálok:
Edifier Studio R1600T 2.0
GENIUS SW-HF 2.1 2000
GENIUS SP-HF 1255A fa 2.0
Logitech 2.1 Z523egy 10. négyzetméteres szobába kellene( persze lehet h kivinném máshova is időnként), elsősorban zenehallgatásra. Nem a hangerő lenne a lényeg, hanem a minőség. Hangkártyát már vettem, Asus Xonard DXet.
-
tora2427
csendes tag
Köszönöm!

Közben kiderült mégis jó lesz a Z-520 csak be kellett járatni

Azt hittem csak nagyobb hangszórókkal van úgy, hogy kell nekik egy kis idő mire kijön a hangjuk nekem a Z-2300 mélyládája volt ilyen.....Most kipróbáltam a Z-520 at beraktam satellitnek a Z-2300 mellé

Azt hiszem marad is ott nagyon szépen szól a kettő együtt , úgyhogy a géphez megint vehetek új hangfalat
-
popp
aktív tag
válasz
tora2427
üzenetére
z313 vs z323
Azért nem vennék rá mérget, hogy szebben fognak szólni, mint az z520. -
tora2427
csendes tag
Sziasztok!
Minap vettem egy Logitech Z-520-at az elhunyt Z-10 helyére azt mondták az az utódja, de sajnos a közelében sem volt minőségre és szinte 0 mélyhangot ad

Még visszacserélhetem a boltban ahol vásároltam de nem tudom, hogy Z-313 vagy Z-323 legyen helyette sajnos csak ezt a két típust árulják semmi Genius 2.0 nincs

A két Logitech között mi a különbség? 5watt ha jól látom plusz a kisebbiken csak EQ-ban tudom állítani a sub hangerejét...
előre is köszönöm

-
rizso
veterán
Annyiért nagyon drága szerintem
"Régen" Victoryus 8700-ért vette, most meg majdnem duplája - na neee! A fekete verziót 12k-ért tudnám beszerezni postával együtt, de szerintem az sem lenne az igazi bestbuy üzlet. Az a baj ezzel a típussal, hogy a mélynyomó hátulján van a bekapcsoló, és az nekem nem lenne valami kényelmes 
Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz a döntés![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
PuMbA
titán
Ja,de a ModeCom még mindig durvább, hiszen 2.1-es cucc.

Most jut eszembe: a Genius búgás/zúgás és bekapcsoláskor pattogásnak elvileg nincs köze a minőséghez. A Videotonom dupla olyan hangosan pattog bekapcsoláskor és minimum dupla olyan hangosan zúg/búg, mint a 2000A.
rizso: [MC2110] van csak
-
PuMbA
titán
Szerintem Genius SP-HF 1255A. ModeCom-ról nem sokat tudok, én nem kockáztatnám meg. Túl jó a specifikáció az árához képest.
-
rizso
veterán
Helló Srácok!
Eljött az idő, hogy megint be kellene ruháznom egy hangfalba...
Albérletben vagyok, így annyira nem tudok kihasználni komolyabb cuccokat (még a 10k-s hangfalakat sem, de hát később még jók lesznek), a szoba pedig olyan 20-25m2-es.
Többnyire esti filmezéshez, esetleg zenehallgatáshoz, legritkábban (mondjuk ez teljesen elhanyagolható) játékhoz kellene.
Nézegettem 2.0 és 2.1-es rendszereket is, de nem tudok dönteni. Többnyire Genius és Logitech termékeket néztem ki, de rátaláltam EZEKRE is(az MC-2150 nagyon tetszetős a kép/spec alapján), aztán egyre bizonytalanabb lettem. 1250A-m volt már, csak én hülye eladtam (azóta meg szépen felment az ára is), szóval az lenne a viszonyítási alapom.
A keret olyan ~10k+/-30%.Vélemények?
Köszi: rizso
-
PuMbA
titán
Ha fontos a jó hang mellett minőség is akkor én az [Edifier R1600T Plus]-ot venném. A Z-2300-nak jó a minősége, de a hangja borzalmas. A Genius rosszabb minőségű, de a hangja nem veri az Edifier-t.
-
pih1
csendes tag
Üdv!
Hangfalszettet szeretnék vásárolni kb 40k-t áldoznék rá. 2 kiszemeltem van az egyik a logitech z2300, a másik a genius hf-6000. Melyikkel járnék jobban, ha egy ~9nm2-es szobában általában zenére, sorozat/filmre, illetve játékra használnám?
Köszi
-
pc-user
senior tag
Egy kisebb hangfalpár (17 x 31 x 18 cm; Pioneer musikcenter v. mini "hifi" dobozai voltak) mélyközép sugárzójának cseréjén gondolkodom, mert nem elég meggyőző a hangja

Nem tudom, hogy pl. egy ilyennel szebben szólna-e? A dobozban lévőhöz képest ez jobb felépítésűnek tűnik, eleve nagyobb pl. a mágnese is... -
dudika10
veterán
Még picit szoknom kell, csak picit mélyebbre megy, hangtisztaságban, dinamikában nincs jelentős különbség.
Ami tetszik az a színpad, az pozitívan változott.
Visszalépés nincs, csak előre, az, hogy megéri-e az árát azt meg nem lehet eldönteni.
Volt rá jelenleg keret és előrelépés, de most az, hogy ár/érték arányban hogyan jöttem ki az szubjektív.
2000A-t régen hallottam már, erről nem mondanék véleményt. Mindenesetre nem búg, nem zúg, minőségibb, jól össze van rakva, nálam ezért nem jöhet szóba a Genius, biztos, hogy megőrülnék.
-
J97
tag
válasz
dudika10
üzenetére
Már vártam ezt a kis írást! Nagyon kíváncsi voltam mit tudhat ez a szerkezet! Igaz még nem járatódott be, de a közép és magas hangokon kívül, illetve, hogy jobb a sztereo tér, a T20 -hoz viszonyítva milyen? Mély hangok, dinamika, tisztaság, hangerő? Megérte a cserét? Vajon a 2000A -hoz képest milyen lehet!
-
dudika10
veterán
Írtam egy gyors élménybeszámolót az Edifier R1600T-ről ha érdekel valakit (remélem sok mindenkit).
-
berserk87
csendes tag
Nem ragaszkodom a 2.1-hez. Csak nézegettem egy másik fórumot és ott azt írták, hogy jobb a hangzása, de én nem értek hozzá. S220-at nekem szimpatikussá teszi a kicsi mélyláda, mert ha hazaviszem a gépet a koliból, akkor nem foglal nagy helyet. Amúgy szívesen vennék 2.0-ás rendszert, mert helytakarákosság szempontjából és szállíthatóság miatt sokkal szerencsésebb választás lenne.
-
atua
aktív tag
sziasztok!
ajándékba vennék hangfalat, ehhez kérnék némi segítséget... számítógéphez, általános használatra (értsd mindenből egy kicsi
kellene egy normális 2.1-es (esetleg 2.0-ás) szett, olyan 10k körül... lényeg, hogy egy hónap múlva ne vágják a fejemhez, hogy minek vettem ilyen ratyit...
köszi előre is!
-
benvolio
őstag
válasz
redbull86
üzenetére
Ja, igen azt elfelejtettem írni, hogy csak olyan jó aminek kéznél van a fejhallgató kimenet és a bekapcsoló, hangerő, stb. gombok, akár a szatelliteken vagy távírányítón. Korábban ezt a Genius SW-J 1200 néztem ki, de erről lebeszéltek. Ezért vagyok most a T20 mellett, ha nincs tőle jobb ami a feltételeimnek megfelel.
-
popp
aktív tag
válasz
berserk87
üzenetére
Látom ragaszkodsz a 2.1-hez.
S220-at egyszer hallottam, igazából nem nagyon figyeletem a hangzást (nem zene ment rajta), de ami feltűnő volt, hogy nagyon nagyon kicsi a mélyláda. Igazából 5-6k környékén szerintem majdnem mind1 melyiket veszed, válaszd a legszimpatikusabbat.
Ha meggondolnád magad, és megfelel a hagyományos sztereo rendszer, akkor szívesen linkelek boltot, ahonnan szerintem érdemes rendelni. -
redbull86
aktív tag
válasz
benvolio
üzenetére
Szia ezt javaslom esetleg,..
http://www.geniusnet.com/wSite/ct?xItem=17701&ctNode=1199&mp=10
http://www.geniusnet.com/wSite/ct?xItem=17703&ctNode=1199&mp=10
Ezewkből elegendő,. ha csak a szateliteket helyezed el az asztalon, a subb ot meg le tudod tenni az asztal alá.
Mikor hely szűkében voltam én is így oldottam meg!
(SP_HF 2.1 A2000)
Volt ilyenem
A 3000 est is tesztelném majd hamarosan,.. ha tudok szerezni! -
berserk87
csendes tag
Köszi a segítséget Popp. Még ezt az boltot találtam jónak Pécsett[link]
Ha tudsz ajánlani esetleg mást, ami nem található meg ezekben az üzletekben annak is örülnék. Lehet, hogy neten rendelem meg.
Logitech S220-ról mi a véleményed? Amikor elkezdtem nézelődni a neten, akkor ez tetszett meg először. Nagyon jó véleményeket olvastam róla és az ára is kedvező. Vagy logitech ls21? -
popp
aktív tag
válasz
berserk87
üzenetére
Szerintem egyiket se.

Amúgy ezek közül talán az x-210 lehet a legjobb. Volt hozzá "szerencsém", és hogy finoman fejezzem ki magam, egyáltalán nem tetszett a hangja. 10k-t biztos nem adnék érte, nem ér annyit. A listában lévő olcsóbb 2.1-ek mélynyomói (a QUANTUM SOUND SYSTEM 2.1-ről nem találtam infót) pedig 3 inches hangszóró köré épülnek, ami elég érdekes mély hangzást nyújthat. Tolakodó puffogást, nem mást.
Ha úgy döntesz, hogy 10-et rászánsz, akkor told meg inkább még egy ezressel (már ha ennél a boltnál maradunk) és nyergelj át a 2.0-khoz és vegyél egy 1250A-t. Vagy esetleg egy 1201A-t. ami szinte nem is lépi túl a megjelölt keretet. Sokkal élvezhetőbb hangzást kapnál a pénzedért. -
berserk87
csendes tag
Szerintetek ezek közül melyiket vegyem meg:[link]
10250 a felső határ, de nálam az olcsóbb darabok is szóba jöhetnek. -
pohár
félisten
hoppá, most nézem hogy van Edifier R2000 is, ennek mér 2 collal nagyobb a hangszórója mint az 1600-asnak

de itthon nem kapható... -
Alex91
félisten
Creative-Labs GigaWorks HD50, na, ez ennyiert mit tud

-
benvolio
őstag
válasz
redbull86
üzenetére
Ha ennyire benne vagy témába azt megtudod mondani, hogy a Creative T20 Series II -től van jobb hasonló árba illetve hangzásba, akár 2.0 vagy 2.1 kivitelbe? Kivéve a fadobozos vetélytársakat, mert nincs hely az asztalomon egy Genius SP-HF 1255A-nak se.
Előre is köszi! /de bárki válaszolhat ha van ötlete, véleménye/ -
redbull86
aktív tag
Köszi srácok... Tudjátok hogy lehet le lombozni az embert!
(((( -
redbull86
aktív tag
Szia,.
Nekem a nagyobbik pédányból van Kb fél éve! az a1800 as,. Nekem nagyon be vált,. és teljesítményre mind minőségre nagyon ott van!
Ha kell infó róla vagy véleményezés csak szolj! 
PuMbA (#7199): Kicsit talán túl őszinte vagy !
de ki mondod ! 
pc-user (#7200): Eggyet kell értenem Pumba-val valóban nagyon gyenge egy jobb 2.0 töbre mész ebben nem mély van. ennyiért nézz szétt inkább itt a PH-n használt cuccok között jobbat találsz!

PuMbA (#7203): Ott a pont !
PP
)benvolio (#7202): Ezekből az EVO7 est volt szerencsém próbálni,.. és csalódtam benne,. gyenge,... eléggé,. a többi tipusához még nem volt szerencsém,..!!!
Foglald egybe a hozzászólásaidat! 5 percen belül ha új dolog jut eszedbe, használd a szerkesztés gombot.
[ Módosította: Ndruu ]
-
popp
aktív tag
Inkább egy 2.0-s rendszert javasolnék, mert 10k-ért nem kapsz olyan 2.1-et, aminek a mélyládája viszonylag korrekt lenne és nem csak "puffogna". Ha mindenképp fekete kell, akkor én a Genius SP-HF 1250A-t választanám, de fekete a 1201A is. Hogy a kettő közül konkrétan melyik a jobb nem tudom, de nekem az előbbi szimpatikusabb. Vezeték nélküli távirányítósból meg nemigen van választék 2.0/2.1 között, lassan már vezetékesből sem, pláne 10k körül.
-
Kombat
őstag
Hali!
Vettem egy Revo iBlik internet rádiót [link], ami sajnos elég "doboz hangon" szól, ezért szeretnék mellé valami kiegészítőt.
Feltételek:
2.0 vagy 2.1 az mindegy
nem kell nagy teljesítmény vagy kemény basszus csak "normálisan" szóljon
színben passzoljon (zongoralakk fekete)
nem árt ha van távirányítója (esetleg vezeték nélküli)
nem túl drága (10k körül)Tud valaki ilyet?
-
benvolio
őstag
Úgy az egész márkára gondoltam, hátha valaki találkozott már vele. Vannak egész szép darabok külsőre. Illetve többen kerestek már itt TV-hez infra távirányítós modelleket, hát itt van 2.1-be is. Lehet számukra jó választás lehet, de ezekkel is az a baj, hogy nem lehet kipróbálni őket sehol.
-
benvolio
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem annyira nem csúnya, hogy ne lehessen kibírni. Ha valami idióta színösszeállítás lenne rajta, netán rózsaszín színű lenne az egész akkor én sem venném meg.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

"Régen"

((((