Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • foosballfun

    tag

    válasz dudika10 #20281 üzenetére

    Na mostanáig tesztelgettem. PotPlayer-t használok filmnézésre, sajnos csak előre beállított EQ van, így azzal próbálgattam. Mit is mondjak, eléggé el tudja rontani a filmet. :) Még kipróbálom Media Player Classical is, ahogy írtad korábban, mélyet hagyom eredeti helyén, a többit pedig lehúzom.
    Megnéztem, és az asztalon nem rezonál semmit. Telepakoltam mindennel amit csak találtam. Így elvileg az asztal nem lehet nagy gond. Amúgy eléggé masszív darab.
    Attól tartok, akkor el kell kezdenem spórolnom egy értelmes 2.1-re. Amit az összefoglalóban ajánlanak (Prodipe Pro 5 V2 Sub 10s Bundle) már elhozná számomra az "igazi" mély és mellkason vágó mélyeket?

    smiti: Átvittem egy másik szobába, ami nagyobb is mint ahol van, rádugtam egy laptopra meg az X-FI hd-ra. A szoba közepébe tudtam csak elhelyezni. Más hangja volt nagyon. Búgás csak 140-150Hz környékén volt. Basszus mintha kevesebb lenne előtte ülve, tőle távolabbra viszont (kb 4 méter) sokkal nagyobb.
    Az én Edifiereim is Plazamarketből valók. Személyes átvétellel rendeltem. E-mailben megkérdezték még egyszer, hogy milyen fizetési módot választottam, aztán írtak kb. 1 hét múlva hogy mehetek érte. Rendesek voltak, kibontatták a dobozt, megnéztük hogy minden rendben van-e vele. Garanciába visszaküldenem pedig remélem hogy nem kell a jövőben.

    Zola007: A tartók nem az asztalhoz voltak. Nagybátyám asztalos, Ő csinálta nekem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák