Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
foosballfun
tag
válasz
dudika10 #20281 üzenetére
Na mostanáig tesztelgettem. PotPlayer-t használok filmnézésre, sajnos csak előre beállított EQ van, így azzal próbálgattam. Mit is mondjak, eléggé el tudja rontani a filmet.
Még kipróbálom Media Player Classical is, ahogy írtad korábban, mélyet hagyom eredeti helyén, a többit pedig lehúzom.
Megnéztem, és az asztalon nem rezonál semmit. Telepakoltam mindennel amit csak találtam. Így elvileg az asztal nem lehet nagy gond. Amúgy eléggé masszív darab.
Attól tartok, akkor el kell kezdenem spórolnom egy értelmes 2.1-re. Amit az összefoglalóban ajánlanak (Prodipe Pro 5 V2 Sub 10s Bundle) már elhozná számomra az "igazi" mély és mellkason vágó mélyeket?smiti: Átvittem egy másik szobába, ami nagyobb is mint ahol van, rádugtam egy laptopra meg az X-FI hd-ra. A szoba közepébe tudtam csak elhelyezni. Más hangja volt nagyon. Búgás csak 140-150Hz környékén volt. Basszus mintha kevesebb lenne előtte ülve, tőle távolabbra viszont (kb 4 méter) sokkal nagyobb.
Az én Edifiereim is Plazamarketből valók. Személyes átvétellel rendeltem. E-mailben megkérdezték még egyszer, hogy milyen fizetési módot választottam, aztán írtak kb. 1 hét múlva hogy mehetek érte. Rendesek voltak, kibontatták a dobozt, megnéztük hogy minden rendben van-e vele. Garanciába visszaküldenem pedig remélem hogy nem kell a jövőben.Zola007: A tartók nem az asztalhoz voltak. Nagybátyám asztalos, Ő csinálta nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest